Tæt på månen

Vi er lige kommet hjem fra morgenstundens luftetur.

Nede på gaden stod månen stor og berusende for enden af vejen. Jeg kom i tanke om, at netop denne morgen i 2010 er dagen, hvor vi er tættest på månen.

Månen tæt på jorden d.d.

Inden vi kom op, og jeg kunne komme ud på altanen og tage et billede, var den allerede kommet et pænt stykke over hustagene. Nu kunne det have været sjovt at have et bedre kamera. Jeg håber, der er nogle, som har zoomet ind på den smukke måne så tæt, tæt på jorden.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Tæt på månen

 1. Megan skriver:

  Flot billede. Der er noget fascinerede og dragende ved månen. Tænk at vi er så tæt på månen netop i dag.
  Håber det bliver en god dag for dig og dine!
  Megan

 2. Torilpia skriver:

  Bildet ble jo flott det .. men jeg skjønner at du har lyst på et skikkelig bra kamera .. jeg har speilrefleks men synes ikke det tar spesielt gode bilder. Mulig det har med linser/objektiver å gjøre .. ??

  Ha ei fortsatt fredfylt og trivelig helg – klemmer!!

 3. Madame skriver:

  Sikke et fint billede af månen, Lone – jeg synes aldrig det er lykkedes mig at tage et virkelighedstro billede af den. Den kommer altid til at se lillebitte ud.

  Ha’ en rigtig god weekend!

 4. Lone skriver:

  Megan, Du har ret. Månen er fascinerende. Man kan slet ikke få øjnene fra den 🙂 Den var så fantastisk denne morgen, at jeg snappede efter vejret og havde lyst til at gøre alle, jeg mødte, opmærksom på at kigge op 🙂

  Torilpia, Engang imellem kunne jeg godt ønske mig et bedre kamera. Men ved nærmere eftertanke burde jeg nok sætte mig mere ind i, hvad det, jeg har, egentlig kan. Der er mange funktioner, jeg ikke har afprøvet endnu. Linser og objektiver vil sikkert hjælpe til at indfange månen bedre 🙂

  Madame, Mine månebilleder bliver som regel også en lille hvid prik på sort baggrund 🙂 Det hjalp lidt, at det var morgenstund, og at månen var meget tæt på jorden 🙂

  Rigtig god søndag til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *