Kommunens fejemaskiner

… er flinke til dagligt at feje sne af isen på Peblingesøen. De kører derude i baggrunden.
Solen skinnede ind imellem fra en blå himmel på Rufus og min frokosttur.

Peblingesøen

Imens mor skyder billeder, sidder Rufus tålmodigt og venter.

Rufus ved Peblingesø

Bella Center afholder atter Copenhagen International Fashion Fair.
En del af modeshowet afholdes i Forum. Dvs. at kommunens anlæg udenfor Forum okkuperes af et kæmpe telt, hvor der skal gås catwalk plus et mindre til bar. Det er lidt ærgerligt for os mange brugere, at vi ikke kan bruge anlægget i flere dage. Det er dér jeg fodrer fugle og det eneste sted her i nærheden, hvor der er hvid sne endnu – udover oppe ved Søerne.

Teltrejsning
Teltrejsning i vores anlæg

Det giver forhåbentlig nogle penge i kommunekassen at få lov at opstille det 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

15 Responses to Kommunens fejemaskiner

 1. Megan skriver:

  Hej Lone
  Fine billeder og gensyn med velkendte steder :0)
  Jeg kender en ældre dame, som bor lige i nærheden af Forum. Hun har for nylig fået ny hund , en lille dansk-svensk gårdhundepige. Hun benytter også det anlæg ved Forum, så hun synes garanteret ligesom dig! Måske har du set hende på din vej?

  Ja, sne allevegne. Jeg bliver altså glad, når den er helt væk!

  God aften til jer!

 2. tovepia skriver:

  Det foregår mye rundt deg for tiden, skjønner jeg;)
  Og moteshow høres eksklusivt ut.
  Litt ergerlig at du og Rufus ikke kan bruke området, men får håpe det ikke er langvarig.
  Jeg er ferdig med halsen, og jøje meg den var lang! Dessverre fulgte jeg bare oppskriften, så får jeg også oppleve om den kryper opp, men varm blir den!! Blogger den vel i helga en gang;)
  Ha en fin kveld og klem fra meg;)

 3. Anette skriver:

  Hvor ser der smukt ud over søen.

  Er der noget nyt om dine støvler? God aften til jer.

 4. MajorogMeg skriver:

  Rufus er like tålmodig som Major ser jeg:) Det er bra disse hundene våre forstår oss Lone:))
  Catwalk ja…hørtes stilig ut, du får delta og ta alle med storm Lone:)
  Synd du ikke kan bruke området men du får finne andre steder å gå.
  Mildere vær hos oss i dag 0 gr men sterk vind.

  Ja, jeg kunne reist å besøke Tobias men så er det Major da…men det blir en dagstur neste lørdag. Da MÅ jeg bare….
  Nyt kvelden, stor klem fra meg:)

 5. Madame skriver:

  Sikke nogle smukke billeder, Lone – tænk at løbe på skøjter ude på Peblingesøen! Er det radiohuset man kan se til venstre i dit billede med teltet?

  Ha’ en dejlig aften!

 6. Henny skriver:

  Det er da osse frækt, at man sådan vil holde modeshow, der hvor I plejer at gå tur og fodre fugle! Jeg håber også, at kommunen får noget for det, så det er besværet værd.

 7. Lone skriver:

  Megan, Jeg kender to ældre damer, som for nylig har fået en dansk-svensk gårdhundepige. Den ene har lige fået sin (Freja) fra et internat. Hun har ellers altid haft pointere. Den anden har fået sin fra Grækenland. Begge hunde er blandinger men ligner til forveksling dansk/svensk. Mon det kan være en af de to damer? 🙂

  Tovepia, Ja, 50 cm er lang. Men så kan man også hive den op om ørerne og bukke rundt et par gange. Glæder mig til at se den 🙂

  Anette, Jeg har ikke hørt en lyd, siden jeg sendte mailen. Selvom jeg ikke havde forventet det, er jeg lidt mopset 🙂

  MajorogMeg, Vores hunde sidder og bliver kolde i numserne, alt imens, vi har det sjovt 🙂
  Ja, vi må finde andre veje de næste 4-5 dage til vores morgenture.
  Godt, at du har besluttet dig for at besøge Tobias 🙂

  Madame, Ja, det er 🙂 Det ser jeg først nu. Det er radiohuset, man lige kan skimte. Nu må du ikke få “hjemvé”, Madame :O

  Henny, Det syntes jeg faktisk også. Nu er der ikke så mange som benytter plænerne i denne tid. Men det er hændt, der også er opsat telt i sommerperioden, hvor de unge fra handelsskolen slapper af i pauserne samt alle os andre 🙂

  Rigtig god fredag til jer! 🙂

 8. Annette skriver:

  Tænk, at der stadig ligger så meget is på Peblingesøen, når jeg ser ud af vinduet og ser hvor gråt og trist vejret er her i dag, så er det helt uforståeligt for mig. Pragtfuldt billede af smukke Rufus.
  Lone, hvor er det flot at du også fodrer fuglene i anlægget.
  Jeg synes det er helt fantastisk, at fuglene kommer så nær at de fortæller dig, at nu vil de have mad og jeg kan fint forestille mig at Rufus er lidt utilfreds med at det er hans godbidder det går ud over. Jeg kan se jer foran mig ☺
  En rigtig dejlig dag til dig, Lone.

 9. Torilpia skriver:

  Så fin han er Rufus .. og så tålmodig da :o)

  Håper det går greit med fuglene når foringsstedet blir overtatt til annet formål.

  Dere får ha ei kjempeflott helg – stor klem fra Toril :o)

 10. Inge skriver:

  Dejlige billeder Lone.
  God weekend

 11. Lone skriver:

  Annette, Vi har haft frost siden jul, tror jeg, og det fortsætter vist et par uger endnu.
  Jeg har gjort fuglene afhængige af mig. Nu kan jeg end ikke tillade mig at køre på landet et par dage 🙂
  Ikke mange forstår, at jeg bryder mig om de store kragefugle, som jeg også fodrer, men de er så kloge og sjove at studere.
  Rigtig god søndag til dig, Annette.

  Tak Toril. Jeg har fundet andre fodringspladser 😮
  Rigtig god søndag til dig. Klem 🙂

  Tak Inge – og rigtig god weekend til dig 🙂

 12. Megan skriver:

  Hej Lone
  Ja, det er Lis med Freja, som altid har haft pointere. Hende kender jeg særdeles godt. Vil du ikke hilse hende. Vi korresponderer per brev, men det kunne da være sjovt, hvis du gav hende en hilsen fra mig.
  Mange hilsener Megan (som egentlig hedder Lene)

 13. Lone skriver:

  Hej Megan
  Det var morsomt! Lis talte jeg med omtrent hver dag, da hun havde dejlige Katja. Desværre går hun med lille Freja på lidt andre tidspunkter her i vinterperioden, så jeg ser hende ikke så ofte. Men jeg glæder mig til at hilse hende fra dig 🙂 Det bliver nok lidt svært at forklare hende, hvor jeg “kender” dig fra. Lis går jo ikke forfærdelig meget op i den elektroniske verden 🙂
  Mange hilsener til dig og god søndag.

 14. Megan skriver:

  Hej Lone
  Hvor hyggeligt at du kender Lis! Katja var lige gammel med min gamle hund Molly og vi gik ofte tur i Søndermarken sammen eller tog Lis/Katja med en tur i Geels Skov eller Bernstorffsparken.
  Ja, det kan måske være svært at forklare hende om at “blogge”, men på den anden side læser hun jo om den slags 😉 Du hilser bare fra Lene, Josie, Keeva & Aimee :0)

 15. Lone skriver:

  Hej Megan,
  Katja var 3 år, da jeg fik Rufus. Vi mødtes især oftest omkring Søerne, hvor vi har fået mangen en snak om det bedste vi ved – hunde 🙂
  Katja var en helt speciel dejlig hund. Jeg har aldrig set andre hunde spise bær fra en busk som hende. Lis har nævnt, når hende og Katja har haft kørelejlighed til Bernstorffsparken. Det har bestemt været med dig, kan jeg tænke mig 🙂 Det var meget sødt af dig. Hun var altid meget glad for de ture.
  Nu har jeg skrevet jeres navne ned og lagt dem i frakkelommen. Så glæder jeg mig til at møde Lis meget snart, så jeg kan hilse fra jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *