Nu begynder

… vintertrætheden godt nok også at overmande min bodyguard og mig.

Hvis vi så bare var på landet, hvor der sikkert er smukt, men vi kan ikke køre derop i vores gamle bil, da den har sommerdæk på, og husbond nægter at køre os derop i sin.

Luftetur

Der må ellers være dejligt varmt i sommerhuset. Da Rufus og jeg forlod det sidste gang, glemte jeg at slukke for den radiator, som er i udu og konstant står på 22 grader. De andre står på 5-10.

Luftetur

Lige i øjeblikket er vores lokale anlæg meget interessant for Rufus. Der må være piger i løbetid. Det er dog frygtelig glat at gå på stierne. Vi kan ikke komme ind på plænerne pga. Forums telte. Men han vil forbi derovre på hver tur og markere sig.

Én af vores daglige ledsagere står med en godbid i næbbet 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

11 Responses to Nu begynder

 1. MajorogMeg skriver:

  For en flott bodyguard du har:)) Skikkelig flott sele, som Rufus bærer med den største selfølgelighet:)
  Spørs om du må bestille deg IceBug du også…de leverer til DK også de. Jeg er knallfornøyd med mine. Synd du ikke kommer deg på landet..men det er jo varmt der når du kommer tilbake:)
  Jeg bor nord for Trondheim ja men det er langt unna Bodø…kommunen jeg bor i heter Ørland. Her skinner sola i dag -6 men sola varmet skikkelig på dagens første tur:)
  Nyt dagen, klem fra meg ved havet:)

 2. havehyrden skriver:

  Jeg mødte faktisk en anden hund med samme frakke på som Rufus. Ude ved stranden i Ishøj. Den så ud som om den var rigtig glad for trøjen! Rufus ser nu også dejlig ud i sin.
  Vores bil har også sommerdæk på. I går bestemt min mand sig for at nu skulle de skiftes, så han kørte op til hjulskiftermanden med vores vinterdæk. Men dem ville han ikke sætte på. De var for gamle (over 5år), så kan de flække og så hænger de på regningen!! Tænk det har jeg aldrig hørt om, altså at vinterdæk kun duer i omkring 5 år. Nå men nye vinterdæk kan ikke opdrives før næste år, så vi beholder vores sommerdæk! Men vi kan sikkert sagtens klare os uden, vi kører jo kun i storkøbenhavns området og her plejer man jo at feje fint.

 3. tovepia skriver:

  Ja, jeg liker din bodyguard;) Husker selv da jeg hadde hund hvor trygg jeg følte meg med den, så bodyguarden er reell!

  Her er det -7 idag, så kaldere igjen. Nå lengter jeg mot mars, kanskje får vi noen vårtegn da?

  Hils til bodyguarden, og ha en super dag, begge to;)
  Klem fra meg;)

 4. Annette skriver:

  Jeg vil nok mene, at din bodyguard slår Kevin Kostner med mange længder ☺. Jeg nyder, når du viser billeder af Rufus, han er så flot og velplejet.

  Øv, ved tanken om at radiatoren står på 22 på landstedet, men på den anden side set, det er aldrig så galt at det ikke er godt for noget, næste gang du får muligheden for at komme derop er der dejlig varmt allerede ved ankomst ☺

  Dørmåtterne får dit forrige indlæg, har jeg ikke set her, men jeg er helt sikker på, at sådan en ville passe flot udenfor vores hoveddør. Vi har en af de kedelige grånistrede med gummikant, som også findes i forretninger og alle mine forsøg på at vi skulle have en der var lidt mere festlig, er blevet fejet væk. Disse er både festlige og mere diskrete end en med roser m.m.

  En rigtig god dag til dig, Lone.

 5. Jens skriver:

  Jeg nyder stadig vinteren, men jeg er også begyndt at glæde mig til foråret. Den anden dag syntes jeg at fuglene sang så lystigt uden for vinduerne. Så tænkte jeg at der sikkert var et par solstråler på vej – men det var desværre falsk alarm! 😉

 6. Anette skriver:

  Hvor er han sej din bodyguard. Man skal jo passe sit territorie uanset om det er glat eller ej 😛 Her har solen skinnet lidt i dag. Det er skønt 😉

 7. Torilpia skriver:

  Klart det er spennende med alt det som foregår på “luftestedet” :o)

  Fiiine Rufus :o)

  ..

  “Kummelokkene” du skriver om i innlegget under – var kjempefine. Jeg har også vært fasinert av alle de forskjellige lokkene rundt om – og ikke minst hvor detaljerte og flotte de kan være.

  Ha en super tirsdag – klem fra Toril :o)

 8. Lone skriver:

  MajorogMeg, Selen generer ham ikke, nej 🙂
  Jeg tror ikke, jeg får brug for et par IceBug herinde i byen, hvor der saltes og fejes med det samme på gade og vej. Dog lige nu, hvor sneen visse steder er en fastfrossen masse, kunne de sagtens være anvendelige. Jeg vil hellere købe et par gode gummistøvler. Oppe hos jer er IceBug’ene uundværlige.
  En af mine kollegaer (bibliotekar) sagde sit job op for nogle år siden og flyttede til Bodø, hvor hun arbejdede på biblioteket nogle år. Jeg tænkte nok, at du bor et stykke uden for Trondheim 🙂
  Mange klem – og god dag til dig 🙂

  Havehyrde, Det er en rigtig god sele – let og varm.
  Jeg vidste ikke, at vinterdæk kun holder i fem år. Det tror jeg heller ikke, husbond er klar over. Man kan have en mistanke om, at det er noget, de finder på for at tjene penge. Dækkene er ikke billige.
  Men har det sin rigtighed pga. sikkerheden, er det fint nok. Men jeg har aldrig hørt det før.
  Jeg kører også kun rundt i København og beholder sommerdækkene på. Hér kommer man alligevel aldrig over 50 km/t 🙂

  Tovepia, Det er sandt, at man føler sig tryg, når hunden er godt påklædt 🙂
  Vi har også kuldegrader, som fortsætter nogle dage endnu. Jeg tror, vi kommer til at elske foråret mere end nogensinde, når det kommer.
  Tak for hilsenen siger Rufus og jeg 🙂 En rigtig god onsdag til dig.
  Klem 🙂

  Annette, Ja, ikke sandt? :)) Dér kan Kevin Kostner slet ikke være med 🙂
  Nu har husbond bebudet, at vi tager på landet i weekenden. Det piner ham lidt, at varmen poster ud i huset. Det er ikke så ringe at jeg kan få ham lokket derop på den måde 🙂
  I må altså have en mere festlig dørmåtte, Annette. I hvert fald bare en i kokos. Men det er en ting, man altid glemmer at køber 🙂 Idéen med dækselmåtterne er sjov. Jeg har kun set dem på nettet.
  Rigtig god onsdag til dig, Annette.

  Jens, Syntes du ikke, det er trist, nu hvor sneen er ligger tungt og er beskidtgrå? Det er denne tid, som er den kedeligste ved vinteren. – Tiden lige før foråret banker på.
  Jeg hørte også fuglene synge så småt i går. Det var en stor glæde 🙂

  Anette, Ja, du har lige været det samme igennem med Kenzo :O
  Solen skinnede også en anelse her i dag. Heldigvis har mange fugle overlevet strabadserne. De sang inde fra buskene 🙂

  Torilpia, Uha ja, han har travlt 🙂
  Fuglene er rigtig spændende at iagtage. De er meget kloge.
  Tak i lige måde, Toril 🙂

 9. Sister Bonde skriver:

  Mænd, som nægter, bør og kan skiftes ud 😀

  Kan da godt forstå du og Rufus hellere vil være på landet, i et varmt sommerhus 😉

 10. Madame skriver:

  Åh, du skulle da unde dig selv fire vinterdæk – sikke en glæde det kunne være oppe på landet på solskinsdage med masser af sne 🙂

 11. Lone skriver:

  Sister, Jeg vil overveje det 😉

  Madame, Hvis ikke bilen var 18 år, havde jeg også købt vinterdæk. Behovet har ikke været der tidligere, og nu kan det vist ikke betale sig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *