Måske er det

… lidt for tidligt at bruge den, selvom solen skinner fra en skyfri himmel.

Et godt tilbud

Jeg havde stor lyst til at sætte mig i altandøren for et øjeblik siden. Solen giver god varme, når man sidder i læ, men man skal passe på sit bagstykke, som bliver koldt.
Men nu har jeg den. – Købt for det halve i Rema i går. Inden længe er det fuld pris.

Vi må dog erkende, at det stadig er vinter.
Rufus og jeg er lige hjemkommet fra vores middagstur, som gik over Peblinge-søen.

Jeg kunne næsten ikke se noget, idet vi gik mod solen. Jeg skal huske at tage solbriller på næste gang.

Peblingesøen

Arbejderne med nyanlagte cykelstier på Danasvej ved at være tilendebragt. Netop i dag er man startet igen efter at have haft en ufrivillig pause pga. frosten.
Det fryser stadig, men arbejdet kan ikke vente længere. Nu har vi også humpet rundt på glatte jernplader og isoleringsmåtter i et par måneder, så det skal blive herligt, når alt vender tilbage til normalen.

Danasvej

Cykelstierne er vi meget glade for 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Måske er det

 1. MajorogMeg skriver:

  Du er forberedt på sol og sommer ser jeg:) Men det er vel litt for kaldt enda. Så deilig med sol. Den blir skarp mot den hvite snøen ja. Her er det ikke sol akkurat, mere regn og snø.
  Skjønner dere er glad i sykkelstier, i DK er det mange som sykler. Snart er sykkelsesongen i gang, så de må bare jobbe på:)
  Jeg skal ut på blankisen å gå tur nå. Det er meget glatt fortsatt.
  Nyt torsdagen videre, klem fra meg:)

 2. Annette skriver:

  Lone, stor tak for skønne billeder fra din by.
  Jeg får altid en utrolig lyst til en Københavnertur, når jeg ser dine dejlige billeder ☺. Jeg må se, om husbond ikke kan lokkes med til sommer.
  Cyklestier er dejlige, både for bilister, cyklister og gående og det er en af de ting, som Holland har været gode til at anlægge, der findes kun små biveje, hvor man ikke enten har anlagt cyklesti eller afmærket vejen, så der er plads for cyklisterne.
  Åh ja solcreme, sjovt nok så får det mig altid til at tænke på Frankrig, sol og varme. Jeg håber, at vejrguderne har set at du har købt solcreme og beslutter sig for at lade solen stråle i mange dage både hos jer og her ☺
  En fortsat rigtig god dag til dig.

 3. Jens skriver:

  Jeg føler mig altså lidt dum…… men jeg er nødt til at indrømme det: jeg har aldrig prøvet at gå OVER søerne. Jeg burde jo gøre det! Ingen ved hvornår man får chancen igen. Alligevel bliver jeg lidt urolig når jeg overvejer det. Jeg tror altså, at jeg har det bedst med FAST grund under fødder. Fjollet? Ja, det er fjollet. Jeg ved det godt!!!! Haha…….

 4. Megan skriver:

  Fine billeder og dejligt gensyn for mig! :0) Kender jo alle de steder særdeles godt.
  Solcreme? Ja, det er fint at være i god tid og spare penge.
  God aften!!!

 5. Madame skriver:

  Sikke dejlige billeder fra ‘mit’ kvarter, Lone. Det lyder vel nok godt, at der kommer cykelstier på Danasvej.

  Jeg glæder mig til, det bliver tid til at bruge sollotion igen – jeg savner varmen, selv om det nu også er utroligt smukt med sne og sol.

  Ha’ en rigtig god fredag 🙂

 6. Lone skriver:

  MajorogMeg, Ja, der er rigtig mange cyklister her, men vi har heller ikke de store afstande og det kuperede terrænsom som jer 🙂
  Pas på jer selv, når I går udenfor!
  God weekend – og mange klem til jer 🙂

  Annette, Du og husbond må komme en tur herop til sommer. I skal bl.a. have besøgt Arbejdermuseet 🙂
  Det lyder som om, at hollænderne er lige så glade for at cykle som danskerne, når der anlægges mange cykelstier. Det er dejligt at vi kan færdes trygt.

  Jens, Du skal altså prøve. Det er ikke spor farligt 🙂 Jeg har selv været tilbageholdende, men når jeg ser en masse andre derude på isen, tør jeg også vove pelsen. Det er spændende at se byen derudefra. Prøv det i weekenden, Jens 🙂

  Megan, Ja, du kender også området godt ligesom Madame 🙂
  God fredag til dig 🙂

  Madame, Især på stykket fra bagerens hjørne og til H.C. Ørstedsvej har vi savnet cykelstier. Dejligt, de snart er færdige 🙂
  Jeg tror også, du trænger til sol og varme, Madame. Det har været barskt for dig at holde to huses fortove snefri. Vi må krydse fingre for, at vi mærker lidt til foråret i næste uge.
  Tak, i lige måde 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *