I det strålende solskinsvejr har

3. sal tv. hængt dynerne til udluftning på altanen

4. sal tv. rystet dynerne ud over altanen

4. sal th. banket sin støvekost ud af vinduet

Støv - kunstigt farvet
Billedet er hentet her.

Morale: Hæng ikke tekstiler til udluftning på altanen, hvis du har overboere 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

11 Responses to I det strålende solskinsvejr har

 1. havehyrden skriver:

  hahaha. Minder om engang min far skulle vande mine planter. Jeg boede dengang på Peter Bangsvej og havde en masse planter ude på altanen. Han hentede en stor kande vand og hældte det ud over planterne, hvorefter underboen råbte og skreg. Hun havde siddet på sin altan og hyggede sig i solskinnet da hun pludselig havde fået en masse vand i hovedet.
  Overskydende vand fra mine planter løb selvfølgelig ned til hende.
  Hav en rigtig god weekend!

 2. tovepia skriver:

  Ja, man må se opp for hva som kommer fra oven;)

  Nydelige muffins under her! Kos deg og klem fra meg;)

 3. Megan skriver:

  Øj, sådan kan det gå! SMILER.
  Må du få en god aften ovenpå den tur fra oven!
  Kh Megan

 4. MajorogMeg skriver:

  *ler* nei man skal ikke henge ting utover altanene…men man skal vel heller ikke børste støvet der? hihihi…
  Fargerikt bilde, til å bli glad av Lone:)
  Fredagskveld og jeg koser meg med god rødvin, Gubben er i tv-stua og Major ligger i gangen mellom stuene…må jo passe på:)
  Nyt kvelden, varm klem fra meg:)

 5. Lone skriver:

  Havehyrde, Det nummer har jeg også lavet lige efter, vi var flyttet ind :)) Underboen havde heldigvis sin solparasol slået ud, så hun ikke blev våd. Men sikke en ballade, der blev. Hendes mand kom op og skældte mig ud 🙂 Dog lærte han mig, hvordan man vander altankasser, så det ikke skete igen.
  Rigtig god weekend til dig 🙂

  Tovepia, Jeg bor heldigvis øverst 🙂
  Klem – og god weekend til dig.

  Megan, Det kan ikke undgås, når man bor i etageejendomme 🙂
  God weekend til dig. Klem fra mig.

  MajorogMeg, Støvet skal ud – også i etageejendomme 🙂
  Sjovt at Major lægger sig midt i mellem dit og Gubbens opholdsrum. Det gør Rufus også altid. De skal jo passe på både den ene og den anden :))
  Rigtig god weekend til jer. Klem fra mig 🙂

 6. Jens skriver:

  Nemlig. Det er en dårlig ide, med mindre man lige frem ønsker at genere sine underboere!
  Jeg må indrømme, at jeg kan godt finde på at ryste dugen fra altanen…. jeg burde ikke! Jeg ved det godt! Men altså… hvad skal man ellers gøre med en dug som er fyldt med krummer? Egentlig burde jeg nok gøre det fra den anden side af ejendomme, hvor der ikke er nogle altaner. Så er der nok lidt mindre chance for at blive upopulær i ejendommen, hehe. 😀

 7. Lone skriver:

  Jens, Vi har ikke andre muligheder end altanen, og alle gør det 🙂
  Hér er der nogle, som også banker jord af barnestøvler, ryster potteplanter mv. Sådan er det, og ingen bliver upopulære. Her leves. Det sker heldigvis heller ikke hver dag 🙂

 8. Bente skriver:

  He he … ja, den slags må man tage højde for ;-).
  Jeg har det nu helt fint med at bo helt ‘flat’ i gadeplan …

 9. Annette skriver:

  Har du spist dig igennem alle muffins ☺
  Godt, at du videregav din morale, det havde jeg slet ikke tænkt på, heldigvis gør hollænderne ikke så meget i at lufte sengetøj som danskerne ☺ Så snart der er et par solstråler, så vil jeg også have sengetøjet udenfor og alle døre og vinduer åbne. Jeg trænger sådan til varme, sol og forår, men det gør vi jo nok alle.
  En fortsat rigtig god søndag til dig på landstedet.

 10. Madame skriver:

  Åh ja, sådan er det at bo i lejlighed, Lone 🙂 Jeg kan huske, at min kat Rasmus altid gik ind til naboen via altanen – og det var heller ikke populært …

 11. Lone skriver:

  Bente, Det er også noget nemmere, når man bor i gadeplan 🙂

  Annette, Nej, jeg har smidt halvdelen ud. Nu skal der gå nogen tid, før jeg bager kager igen.
  Selvom jeg er glad for vinteren, begynder jeg godt nok også at længes efter foråret – dog mest for Rufus’ skyld 🙂
  God søndag aften til dig 🙂

  Madame, Sikke nogle kedelige naboer. De skulle være taknemmelige over at Rasmus havde lyst at aflægge visit 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *