Jeg har haft problemer

… med mit antivirusprogram i den forløbne uge. Det skulle bare opdateres, hvilket ikke plejer at give anledning til problemer. Det gjorde det denne gang.
PC’eren gik simpelthen i coma og  havde lange svartider på alt, jeg klikkede på. Det tappede mig simpelthen for energi, at det ikke fungerede. Nu har jeg afinstalleret det gamle og installeret et nyt. Håber, at det kan holde vira fra døren.

Venter på gæster

Ind imellem problemerne med computeren har jeg/vi haft travlt med at forberede til gæstebud i denne weekend og den næste. Foruden indkøb har der stået forårsrengøring på programmet. Vinduerne er pudset og gardiner vasket og strøget.

Jeg måtte opgive at tage med husbond på cykeltur i dag søndag. Da var luften gået af ballonen. Efter opvasken i formiddag, tog jeg mig en lang velfortjent lur.

Venter på far

Rufus sidder på altanen og venter på, at far skal komme tilbage fra cykelturen. Så snart han får øje på ham, begynder han at hyle af glæde, så hele vejen kan høre ham 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

19 Responses to Jeg har haft problemer

 1. MajorogMeg skriver:

  Du har dekket et vakkert bord til dine gjester Lone:) flott å se….
  Usj..virus og dataproblemer er no sjitt, da roper jeg alltid på Gubben..KRISE..
  Klart Rufus blir glad av å se Husbond vel tilbake fra tur:)
  Hunder er alltid glad, bare vi er utom døre et kort sekund er gjensynsgleden der:) Det er det som er så deilig med hunder, aldri sur, kun hjertelig hilsen:) Vi har noe å lære der hva?
  Ønsker deg deilig ukestart, mange klemmer fra meg:)

 2. Anette skriver:

  Hvor ser bordet flot ud! Håber det nye antivirus program fungerer bedre – lange svartider er ikke til at holde ud!

  Godt Rufus kan byde hans far velkommen hjem igen 😛 Det er en skøn modtagelse han får af Rufus er jeg sikker på.

  God dag til jer

 3. MissMuffin skriver:

  Hvor er han sød, ham Rufus som han sidder der og savner sin far:)
  Lyder som en god og travl weekend..
  Knus

 4. Deborah skriver:

  Nu skriver du ikke, hvilket program, du har og hvilket du har skiftet til. Men jeg er VILDT tilfreds med AVG. Jeg investerer så i den købte version, for min sjælefreds skyld, men jeg har ladet mig fortælle, at mange klarer sig fint med den gratis. Du kan se forskellene på sitet. Håber du er ovre problemer uanset, for det er megatræls.

  Dit bord er rigtig fint, og jeg kan kun give Miss Muffin ret – han er sød Rufus.

 5. Madame skriver:

  Åh hvor er det rørende med Rufus – tænk at han sidder der og venter på far. Og det var vel nok godt, at du fik styr på antivirusprogrammet. Der er ikke noget så irriterende som problemer med computeren.
  Er der mon noget fød’sdag i anmarch?

 6. MajorogMeg skriver:

  Hei igjen…veterinæren hadde ikke tid til å ta imot oss i dag..vi må vente til imorgen kveld. Vel, det skal vi klare:)
  Ha en flott mandag videre Lone:) Klem fra meg:)

 7. Inge skriver:

  Smukt og lækkert bord du har dækket.

  Antivirusproblemer er drænende… lige som alle andre pc problemer :-)), på job har vi et stort, fint og dyrt antivirus setup, herhjemme er jeg rigtig godt tilfreds med gratis versionen af AVG, det har holdt mig, og de pc’er jeg tager hånd om, virusfri i årevis, men ind i mellem har jeg også oplevet at måtte geninstallere det, hvorefter det funker fint i en lang periode.

 8. Lone skriver:

  MajorogMeg, mit temperament var ved at løbe af med mig, og den bærbare var på vej i gulvet, inden husbond redede mig ud af problemerne :O
  Der er ingenting som kan sammenlignes med en hunds gensynsglæde. De får én til at føle sig virkelig elsket. Vi kunne lære meget af vores hunde 🙂

  Og Major får først fjernet stingene i morgen? Det er ikke slemt og går hurtigt at få dem fjernet. Major når ikke at opdage noget 🙂
  Dyrlægerne har tit travlt om mandagen, har jeg lagt mærke til.
  Mange ønsker til dig om en dejlig uge 🙂 Klem til dig og Major!

  Tak Anette. Det blev forårspyntet.
  Jeg er ikke så sikker på, om det nye antivirusprogram er lige så godt som det gamle. Det har dog fået meget ros, når man Googler det. Jeg har kun den gratis version.
  Lange svartider er uudholdelige. Man bliver totalt udmattet af det.
  Rufus udsender glædeshyl, fra han ser farmand på gaden, til han når op i lejligheden :O

  MissMuffin, Han er sød, som han sidder på stikkerne og venter. Han ænser ikke meget andet end de cyklister, som svinger ned af vores vej 🙂
  Knus til dig 🙂

  Deborah, Jeg har også haft glæde af AVG i tre år, men det sluttede for et par dage siden. Jeg har aldrig haft problemer med det tidligere.
  Jeg har brugt den gratis version, som har fungeret perfekt, indtil jeg opdaterede til version 9.0. Så skete der et eller andet.
  Det er ufatteligt træls, når der er langsomme svartider. Nu forsøger jeg mig med Doctor Spyware 🙂

  Madame, Han er nemlig rørende, når han sidder og venter. Han kan slet ikke klare at flokken ikke er samlet 🙂
  Det kan fuldstændig ødelægge ens gode humør, når computeren svigter. Jeg kunne næsten ikke koncentrere mig om noget andet.
  Jo, der er et par fødselsdage i denne måned :O

 9. Therese skriver:

  Nu skriver du at du har skiftet fra AVG til Dr. Spyware. Så vidt jeg kan se, er Spyware Dr, kun en spywarebeskyttelse. For at være helt beskyttet, så skal en PC helst ha’ både et virusprogram samt et spyware program.
  Så lige nu er du slet ikke beskyttet mod virus.

  Et godt antivirus kunne være AVAST, som du kan hente hér:
  http://www.pcworld.dk/download/12/1419
  Det er gratis, men efter 60 dage skal du oprette en profil – det er dog stadig gratis 🙂

  Håber det hjælper dig 🙂 ellers så send mig endelig en mail.

 10. Petunia skriver:

  Datatrøbbel er noe skitt. Og man kan miste blogglysten av det. Jeg har hatt en del dataproblemer den siste tiden og det passer så dårlig med ABC leken og Mandagstema..Håper det ordner seg for deg:)

 11. havehyrden skriver:

  Åh den søde Rufus. Jeg kan dog ikke forstille mig at nogle naboer ville blive irriteret når den dejlig hund råber på sin far. Man kan jo let kende forskel på almindelig gøen og så de lyde som glade hunde udsender når de ser deres forældre.
  Jeg måtte også pudse vinduer i denne weekend. Når solen lige pludselig skinner kan man jo se hvor beskidte ruderne var blevet.
  Hav en fortsat god dag 🙂

 12. Annette skriver:

  Skønt at se vagthunden Rufus på sin udkigspost ☺
  Weekenden stod også på gæstebud her hos os og det er som om gassen er gået lidt af ballonen (mig) i går og i dag. Alle planerne med lang cykeltur blev lagt på is, til fordel for en god bog i sofahjørnet.
  Knus til dig.

 13. Lone skriver:

  Therese, Tusinde tak for dit link! 🙂
  Jeg har nu installeret AVAST, som fungerer perfekt i baggrunden uden forsinkelser. Jeg har ikke stødt på det program i min søgen efter antivirusprogrammer, så jeg er meget taknemmelig over, du gjorde opmærksom på det. Endnu engang tak 🙂

  Petunia, Det er sandt, at man fuldstændigt mister bloglysten. Det er så udmattende med lange svartider. Det må især være irriterende, når du har dataproblemer, som bestyrer af ABC-legen og Mandagstema.
  Lige nu kører det 🙂

  Havehyrde, Naboerne har vænnet sig til hans glædeshyl 🙂 Husbond vil have, jeg holder ham inde, så han ikke vækker hele gaden, men jeg syntes, han er så kær, når han bliver overlykkelig. Så jeg lukker ham ud af og til.
  Så fik vi pudset vinduer, Havehyrde. Nu kan solen skinne ind og afsløre, at her er støvet :))

  Annette, Jeg har også slappet af med en bog 🙂 I morgen må der ske noget igen. Jeg føler mig skyldig, når jeg ikke får udrettet noget aktivt en dag. Knus 🙂

  Rigtig god tirsdag til jer alle 🙂

 14. Megan skriver:

  Hej Lone
  Lige en lille hilsen fra mig og hundetøserne!
  Hvilket skønt billede af Rufus på altanen ventende på far. Åh, han er altså sød, ham Rufus! :0)
  Ja, computere og den slags skal bare VIRKE!!!
  God aften til dig og dine.
  Kh Megan

 15. Annette skriver:

  Lone, lige en ekstra kommentar til din sætning om, at du føler dig skyldig når du ikke har udrettet noget aktivt en dag. Jeg har det på nøjagtig samme måde, jeg føler at der bør gøres noget husligt hver dag og hvis ikke det trænger ,så i hvert fald en lang cykeltur. Underligt at vi har det sådan, for egentlig bestemmer vi jo selv over vores tid ☺
  En god dag til dig.

 16. Therese skriver:

  Det var så lidt Lone. Glad for at du fik det til at virke 🙂

 17. Lone skriver:

  Hej Megan
  Det er utrolig så meget, det påvirker ens dagligdag, hvis computeren er i udu. Det føles som en skade på én selv 🙂
  Rigtig god torsdag. Klem 🙂

  Annette, Det er underligt, vi har den følelse. Man kan udføre en masse husligt arbejde én dag og syntes, man kan slappe af med en bog, en cykeltur mv. dagen efter. Alligevel har man en indre skyldfølelse over ikke at have gjort noget “fornuftigt” sådan en dag. Måske er vi født til at arbejde hele livet? :O

  Therese, Du har gjort mig så glad. Hver gang jeg tænder for computeren, tænker jeg med taknemmelighed på dig 🙂

 18. Mia Folkmann skriver:

  Vi fik også et nyt antivirusprogram installeret, og i den første tid var der meget bøvl med det. Men inden vi blev helt vanvittige løste problemerne sig lidt efter lidt af sig selv – man skulle næsten tro, at programmerne lige skulle “vænne sig” til hinanden…

  Hvor er han sød, Rufus. Det må være dejligt for “farmand” at være så savnet… 🙂

 19. Lone skriver:

  Mia, Jeg beundrer jer for jeres tålmodighed. Jeg kunne ikke vente i halve timer på, at der skete noget på skærmen. Det var endda bare en opdatering af AVG-virusprogrammet, som jeg har haft nogle år.
  Det kan sagtens være, at programmerne lige skulle lære hinanden at kende 🙂 Det må jeg huske, hvis jeg skal skifte igen.
  Ja, Rufus er sød, når han venter spændt på at se farmand 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *