I denne måned

… har både husbond og jeg fødselsdag og skal igen finde på nogle ønsker.
Det er ikke nemt, men det bliver forlangt.

“Jeg mangler ikke noget”.

Hvor mange gange har man ikke hørt ældre familiemedlemmer sige de ord? Jeg har aldrig forstået det. Jeg har altid haft masser af ønsker tidligere, men har det ikke mere.

Det må være alderen, der gør det. Man har samlet til huse.

Husbond har tænkt i bøger, gode køkkenknive til den i forvejen store samling, el-maskiner, som vi sjældent bruger osv. Forleden tog han endda cyklen og kørte ud i byen for at se, om han faldt over noget, han kunne skrive på ønske-listen.

Der skulle stå andet end rødvin.

Oplevelser

Der kunne stå oplevelser… Det er måske ikke så tosset endda, hvis ikke giveren i et anfald af kådhed finder på at give et faldskærmsudspring eller en helikoptertur. Men hotstonemassage kunne være dejligt.
Der er faktisk mange muligheder at vælge imellem hér.

Noget fandt husbond på cykelturen. Et skærebræt er skrevet på listen 🙂

Cutting board

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

12 Responses to I denne måned

 1. Mia Folkmann skriver:

  Jeg kender det kun alt for godt, for jeg har selv lige haft fødselsdag. Min rare mand HAR givet op, og min mor bliver helt fortvivlet, når jeg bare er helt blank for ideer. Bøger ønsker jeg mig altid, men dem vil jeg helst finde, når jeg går og lurer i en boghandel. Og når man har sin egen netbutik, er det ret så nærliggende at købe ind til sig selv dér…

  Jeg endte med at få en flaske champagne og noget lækkert chokolade fra min yndlings-chokoladebutik i Holte. Min mor kender mig heldigvis godt og ved, at jeg altid er modtagelig for lækkerier… 🙂

 2. Inge skriver:

  Oplevelser og overraskelser er også mine bedste bud. Hasse har fødselsdag 3 uger før jul og jeg har 2 uger efter, vi er bare altid i gaveønskunderskud i december og januar. Det fede er at det altid lykkes for giverne at finde på nogle sjove og fede ting til os, som vi ikke vidste vi ønskede os.
  Ha’ en god dag Lone

 3. Anette skriver:

  Ja det kan være svært at finde på til tider. Jeg skriver lidt ned løbende men nemt er det ikke altid at finde på. Man køber vel hvad man går og mangler for det meste. Flot skærebræt han har fundet på at ønske sig 😉 God dag

 4. tovepia skriver:

  Takk for hyggelig kommentar;)
  Opplever også selv at det er vanskelig å komme med ønsker..kanskje er det alderen og at man egentlig har alt man behøver etterhvert;)
  Men noe a la ferie må jo være noe!
  Et skielig flott skjærebrett han har funnet!
  Ha en fortsatt god dag og klem fra meg;)

 5. MissMuffin skriver:

  Jeg ønsker mig altid noget:)
  Jeg har fødselsdag næste måned og kan sagtens skrive en lang ønskeseddel med ønsker i alle prisklasser…
  Når jeg skal købe gaver til mine bedsteforældre er det tit svært at finde på noget, men det lykkedes som regel at finde noget i allersidste øjeblik..

 6. MajorogMeg skriver:

  Gubben og jeg har også bursdag i mars. Jeg har ytret at vi skal kjøpe gave til hverandre men vet ikke om Gubben synes det var nødvendig:)) Har alltid ønsker jeg:) Gubben også for den del, men hans ønsker er kostbare, går i fotoutstyr eller musikkutstyr..
  Tips til dere aner jeg ikke men håper dere finner noe. Gaver er jo så gøy:))
  Ha en flott torsdag, håper du kommer deg på landet i neste uke. Vi reiser på hytta neste helg vi også:)
  Klem fra meg til deg:)

 7. Megan skriver:

  Hej Lone
  Sikke en masse fødselsdage i marts – fisk og væddere! :0)
  Min mor siger også altid ” jeg mangler ikke noget” og så må man jo bruge fantasien. Heldigvis synes jeg ikke det er så svært, når man kender en person godt. Der er altid noget, man mangler – man ved det bare ikke!

  Du må hilse Lis og ja, jeg skriver meget snart!

  Knus til dig og Rufus

 8. Madame skriver:

  Jeg synes, at oplevelsesgaver er geniale, Lone – det har vi givet en del gange med stor succes. Men mennesker er jo meget forskellige, og jeg har også veninder, der altid har ønsker.
  Ha’ en dejlig fredag 🙂

 9. Lone skriver:

  Mia, Et forsinket tillykke med fødselsdagen til dig 🙂 Så har du i frisk erindring, hvor svært det er at finde på ønsker.
  Jeg vil også helst selv købe bøger. Det er det halve af fornøjelsen at ose i boghandlen.
  Champagne og chokolade lyder dejligt 🙂

  Inge, Uha… Tænk at skulle finde på både jule- og fødselsdagsønsker inden for et par måneder! Men I finder ud af det :O

  Anette, Det var en god idé at skrive ned, når man falder over noget, man kunne ønske sig 🙂
  Jeg tror, vi kan få meget glæde af et sådan skærebræt 🙂

  Tovepia, Jeg tror også, det er fordi man egentlig ikke mangler noget, eller at det, man kunne tænke sig, koster for meget til at foreslå som ønske :O

  MissMuffin, Det gjorde jeg også i mange år – havde masser af ønsker :O
  Hvad finder du på til dine bedsteforældre?? 🙂

  MajorogMeg, I har også begge fødselsdag i marts? 🙂
  Husbond og jeg giver ikke hinanden gaver. Det vil sige, vi giver hinanden en vaskemaskine i år (én maskine!).
  I har ikke problemer med at finde på gaver:) Jeg kunne godt tænke mig et spejlreflekskamera, men har hørt, at der er noget smartere på vej, så jeg afventer.
  Det skal blive dejligt for jer også at komme op til jeres hytta. Jeg glæder mig også :O

  Megan, Fisk og væddere, ja. Ild og vand skulle ikke være en god sammensætning :O
  Godt, at giverne er mere fantasifulde end os, hvis det skulle gå helt galt 🙂
  Jeg skal nok hilse Lis 🙂 Hun venter at høre fra dig inden længe. Jeg havde desværre ikke mit kamera med forleden, hvor jeg kunne have taget et billede af Freja. Hun har fået meget huld på kroppen – pga. vejret 🙂
  Det har været for glat og usikkert for Lis at gå lange ture med hende.

  Madame, Det kan de være, hvis de ikke er alt for overraskende. Men man kunne jo ytre ønske om et teaterstykke eller opera, så vi holder os ved jorden 🙂

  Rigtig god fredag til jer alle 🙂

 10. Esther skriver:

  Jeg har også altid haft det sådan, at jeg ALTID havde en alenlang ønskeseddel både til jul og fødselsdag.

  Sådan har det ikke været i nogle år nu – jeg HAR jo alt (Bortset fra eget hus, men det er en lige lovlig dyr gave…hehe..!)

  Af samme grund er jeg nu begyndt at notere, hver gang der er et eller andet jeg godt kunne tænke mig…. listen hænger på mit køleskab og så har jeg næsten altid et par ønsker når folk spørger.

  Det skal dog tilføjes at mange af de nuværende ønsker først er gældende, når jeg får en ny bolig. Der er fx. ingen grund til at jeg får en stor bradepande, så længe jeg bor her. Min ovn er en 18 liters…!

  Men ellers er oplevelser jo en supergod gaveide. Jeg kan så bedst lide at få “oplevelser”, der har et aller andet med italiensk mad at gøre – om det så er et restaurantbesøg, foredrag eller kursus.

  Hav en god lørdag.

 11. Annette skriver:

  Du har ret, jeg plejer at ransage min hjerne flere måneder før fødselsdagen for at finde gaveønsker. Af og til opstår et behov/ønske og jeg styrter ud og køber det og glemmer alt om, at det skulle have været på ønskesedlen.
  Min mand har netop haft fødselsdag og stik mod sædvane havde han op til en del ønsker på listen.
  Det er så svært med de ønsker, for de fleste på vores alder har jo hvad vi behøver, så jeg er også med på den med oplevelserne.
  En god dag til dig.

 12. Lone skriver:

  Esther, Det er en god idé med en liste, hvor man kan notere løbende.
  Du er heldig at kunne tænke frem til en ny bolig, hvor der altid er behov for noget nyt. Nu har du kasseret så meget og fået plads i skabe og på hylder ;))

  Annette, Det er jo dét, man gør. Køber det, man mangler med det samme.
  Jeg er ret taknemmelig over, at vi ikke også skal tænke i julegaver.

  Næste gang vil jeg ønske at pengene sendes til et godgørende formål.
  (Det lyder som en besked i en begravelsesannonce) :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *