Om lidt

… pakker jeg sammen og drager mod hovedstaden. Rufus og jeg skal lige gå en lille tur først.

I morges gik vi en lang morgentur langs fjorden. Rufus ville fortsætte. Han kender ikke sin begrænsning, så jeg bliver nødt til at være bestemt, når jeg syntes, at langt er langt nok. Vi skal også bruge kræfter til hjemturen.

Jeg har hængt 12 hjemmelavede mejsekugler op til fuglene og fyldt deres caféer, så de kan klare sig nogle dage. Nu kommer vi først igen til påske.
Åh, jeg gad godt at blive… Men der er ting, som skal gøres i byen.

Sidste sommer gik jeg og undrede mig over, hvorfor ejeren af nedenstående sommerhus hængte troldegrene op i hegnsbjælken.
Idéen er såmænd, at han sår ærteblomster, som skal klatre op af grenene. Det skal blive spændende at se 🙂

Giver anledning til undren

Ved et andet hus undrer jeg mig over det lille vindue, som er placeret i børne-højde. Måske til glæde for de små, som kan kigge ud? Måske er det anbragt i siddehøjde, så man ikke behøver at rejse sig, når man skal følge med i, hvem der går forbi derude 🙂

Giver anledning til undren

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Om lidt

 1. MissMuffin skriver:

  Sån er hende Emma også indrettet: så længe vi går ud af er der fuld fart på og masser af energi. Når hun fornemmer vi er på vej tilbage er energien væk…
  Gid de kunne holde til lidt mere, de gamle dyr…

 2. Anette skriver:

  Ja det kan være svært at vende om når turen lige går så godt 😉 Kan nu godt forstå du gerne ville blive på landstedet – der ser dejligt ud. God weekend.

 3. MajorogMeg skriver:

  Rufus trives på landet og liker å gå langt:) Men det er bra Mor passer på. Synes du ikke det er trist å reise hjem? Jeg får alltid en vemodighet over meg:) Bra du har sørget for fuglene. Jeg sitter i skrivende stund og venter på at Gubben skal komme hjem slik at vi kan dra på hytta. Major er urolig og traver frem og tilbake, han skjønner vi skal på hytta.
  Det er ikke lenge til påske, blir deilig å komme tilbake da:)
  Takk for nok en kjempekoselig kommentar hos meg Lone:) De settes alltid pris på:)
  Kjør forsiktig, god tur hjem:)
  Klem fra meg:)

 4. Inge skriver:

  Uhhh hvor lyder det til at I hygger jer derude/oppe ved fjorden, og glæd dig der er ikke længe til påske og I er tilbage i jeres paradis.
  Rigtig god weekend
  kh Inge

 5. Mia Folkmann skriver:

  Dine indlæg får mig til at tænke på, da vi havde sommerhus oppe ved Asserbo. Det var så hyggeligt at tage derop sådan en forårsdag for at kigge lidt og se, hvad der var sket i vinterens løb. Hvor meget rådyrene havde ædt af juletræerne (det måtte de godt – det skulle også være et fristed for dem…) og glæde sig over alle blomsterne, der var på vej op.

  Jeg glæder mig til at læse mere, når du kommer op igen til påske…

  God weekend!

 6. havehyrden skriver:

  godt du fik besked om graveriet i skuret, og at det ikke var rotter. Det var ikke for at gøre dig nervøs. Men vi opdagede det meget sent (altså at vi havde rotter i skuret) og så var der altså mange af dem. Så det var for at du opdagede det før. Men det var så ikke rotter og heldigvis.
  Lyder til at du og Rufus har hygget jer på landet. hav en god weekend 🙂

 7. Lone skriver:

  MissMuffin, Det er det samme med Rufus. Så snart han fornemmer, det er for hjemadgående, er han pludselig meget træt :O

  Anette, Man kunne blive ved med at gå, men vi må passe på kræfterne.
  Der er så dejligt deroppe 🙂

  MajorogMeg, Jeg bliver altid så vemodig, når jeg siger ‘tak for denne gang’ til huset, selvom jeg ved, jeg kommer om nogle dage igen 🙂
  Nu er I oppe i jeres dejlige hytte. Jeg håber, at alt står vel til, og at sneen har trukket sig 🙂
  Major kan, ligesom Rufus, fornemme, at når taskerne er pakket, er det lige om lidt, vi skal på landet. Jeg pakker i en stor Ikea-pose. Så snart jeg tager den frem og også pakker den bærbare ned, ved Rufus, hvor vi er på vej hen :O
  Mange klem til jer fra Rufus og mig 🙂

  Inge, Om jeg glæder mig til påsken. Jeg håber, at I også skal op og nyde jeres lille plet oppe i de svenske skove? 🙂

  Mia, Dyrene er også velkomne til at stille sulten med vores planter 🙂
  Det er så dejligt, at gå rundt og se, hvad der er sket i løbet af vinteren og opdage, at alt har overlevet vinterens strabadser 🙂

  Havehyrde, Det er ikke helt fastslået, at det ikke er rotter. Jeg skal lige holde øje med det et par uger.
  De første par dage hygger Rufus sig også, men så begynder han at surmule, fordi han savner far 🙂

  Rigtig god weekend til jer alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *