Bedre sent end aldrig

MikroovnHusbond og jeg er ikke først ude, når der kommer nyt elektronik på marked-et. En mikroovn har vi fx aldrig savnet. Alligevel ønskede husbond sig en i fødselsdagsgave og fik den.

Den har stået i flere dage i sin embal-lage, indtil vi fik taget stilling til, hvor den skulle stå. Den beslutning tog husbond selv, imens jeg var på landet. Han havde også øvet sig i at bruge den og havde brændt et par flütes af under testen. De havde set fine ud udenpå, men var sorte indeni.
Men øvelse gør mester.

Det er en kombiovn, så indtil videre bruges den kun til at opvarme weekend-ens morgenrundstykker på gammeldags facon. Men smart ser den ud i vores old style køkken 🙂

Cutting board

Cuttingboard’et er gedigent kram. Det skal vi nok få glæde af 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Bedre sent end aldrig

 1. Inge skriver:

  :-)) Den håber jeg I bliver gode venner med. Jeg er hooked på min, den tryller bundfrosne morgenboller om til lækre lun morgenmad på 30 sek. Efter yderligere 30 sek på en flad brødrister har vi friskbagte rundstykker / boller hver eneste morgen året rundt… Lige undtagen når vi er i Sverige, deroppe er vi endnu langsommere end jer :-)) endnu ingen mikroovn i hytten hinsidan, det har nu holdt i 6 år, og på grund af pladsbegrænsningen tror jeg det kommer til at holde længe endnu.
  Ha’ en dejlig søndag.

 2. MissMuffin skriver:

  Vi har godt nok også en mikroovn, men den bruges kun til popcorn og til at varme rester, men undvære den, det vil jeg heller ikke:)
  Den er iøvrigt kanongod at smelte chokolade i så snart man li har fundet ud af at gøre det ordenligt…

 3. tovepia skriver:

  Må innrømme at vår microbølgeovn blir lite brukt, og det skyldes nok at ingen har satt seg inn i hvordan den kan brukes;) Men kjekt å ha, som vi sier;)

  Nyt søndagen og klem fra meg;)

 4. MajorogMeg skriver:

  Har hatt mikro-ovn men har det ikke nå lengre..det eneste jeg brukte den til var popcorn:))
  Tror den kan anvendes til mye hvis man lærer seg å bruke den. Bra at Husbond tester ut:)
  Her på hytta skinner solen i dag:) Deilig:)
  Ha en fortsatt flott søndag, klem fra oss på hytta:)

 5. Esther skriver:

  Tillykke med nyanskaffelsen.

  Jeg har aldrig ejet en mikroovn. Lånte på et tidspunkt en af en kæreste, men brugte den næsten ikke.

  Jeg overvejer dog at anskaffe mig sådan en kombi-ovn til min nye bolig, for jeg bruger mikroovnen på jobbet ret flittigt i perioder. Lune frikadeller smager jo bedre end kolde til frokost 🙂

 6. Annette skriver:

  Til lykke med husbonden og med det nye elektriske redskab.
  Mit kendskab til den mikroovn der står ude i vort køkken er ret begrænset, af og til bruger jeg den til at varme en rest fra fryseren, så er det vist også sagt. Jeg kan huske tidligere i Danmark, da brugte jeg den mikroovn vi havde dengang til mange flere ting, bl.a. husker jeg at den var eminent til at lave bagekartofler i, på meget kort tid.
  God fornøjelse med udforskningen af det nye inventar.

 7. Bente skriver:

  Jeg blev såmænd også først mikroovnejer, da jeg flyttede sammen med mand nr. to for fem år siden (og han medbragte sin). Indtil da havde jeg levet ganske udmærket uden ;-).

  Men … når det er sagt … så kan jeg godt se det smarte i sådan en. Fx når man har glemt at få flute op af fryseren.

  Så god fornøjelse med mandens fødselsdagsgave :-).

 8. Lone skriver:

  En rest boller i karry med ris blev afprøvet i mirkoovnen i dag. Det blev, som var det nytilberedt 🙂
  I kantinen i husbonds firma får de dagligt serveret lækre varme retter. Flere af hans kolleger bestiller jævnligt retter med hjem til aftensmad. Retterne anrettes lige til at sætte i en mikroovn. Det vil jeg foreslå, at vi også skal benytte os af. Fx fiskeretter. Det får vi (jeg) alt for lidt af. Husbond får på jobbet, men det er sjældent, vi får det herhjemme.

  Popcorn er indkøbt. Det skal vi lige have prøvet 🙂

  Nu er en ny uge begyndt. Rigtig god mandag til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *