Sol i dag og sol i morgen

… og sådan fortsætter det nogle dage endnu. Så Rufus og jeg tog herop til landstedet i morges.
Vi har gået nogle ture og har ellers opholdt os i haven hele dagen.
Nu er vi gået indendørs for Rufus’ skyld, ellers får han aldrig sovet. Hver gang han får lagt sig ned, bliver han forstyrret af en kat, af gående eller biler, som kører forbi 🙂

Jeg fik til gengæld en lang lur i liggestolen. Det gav farve i kinderne og på armene op til albuerne.

2. påskedag
Kalundborg Fjord

Lidt havearbejde har jeg også udrettet, selvom der ikke er meget at gøre. Vi fik gjort en del i før-påskedagene.
Senere i aften vil jeg pudse alle ruderne i vores store vitrineskab. Det er noget, jeg altid “glemmer”, fordi jeg plejer at have travlt i haven.

2. påskedag
Kongstrup Strand

Vi var til påskefrokost på Røsnæs 2. påskedag. Det var rigtig vellykket. Vi var 18 personer i et lille sommerhus, så vi blev rystet godt sammen.

2. påskedag
Kongstrup Strand

Sommerhuset kender vi og er kommet der meget gennem mange år. Dog var det længe siden sidst, og det var ren nydelse at gense det smukke kuperede landskab.

Stranden er stenet. Jeg gik målrettet efter at finde sten med hul i, som jeg ville hænge op i en snor. Det lykkedes heller ikke denne gang. Jeg er ikke god til at spotte dem.

Jeg skulle også tage billeder, så jeg kan få sat navne på den nye del af fami-lien, mens jeg husker, hvad de hedder 🙂

2. påskedag

Rufus var ikke med til familiesammenkomst. Det ville have været for anstreng-ende for ham med alle de mennesker. For ikke at tale om det bakkede land-skab, vi gik tur i.
Men hvor jeg dog savnede ham. Det kunne have været spændende for ham at nyde det fortryllende skovområde, vi gik igennem.

Nu er vi dog ved vores egen skønne fjord. Og det er lykken 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Sol i dag og sol i morgen

 1. tovepia skriver:

  Dette hørtes ut som en koselig sammenkomst, men skjønner at Rufus ble et savn. Er man ute i naturen og vanligvis har hunden med seg, er det rart å gå tur uten;)
  Nyt våren og sola og klem fra meg;)

 2. Mia Folkmann skriver:

  Mon ikke du har landstedet nogenlunde for dig selv lige nu? Jeg kunne forestille mig, at de fleste er taget hjem fra påskeferie…

  Jeg sad i øvrigt og læste “dine 100” – og jeg vil tro, at de 75% passede på mig også… 😉

 3. MajorogMeg skriver:

  Så herlige bilder:) Skjønner godt du savnet Rufus fra turen ute i det fri. FØler meg helt “naken” uten å ha Major i båndet!!
  Deilig å være på landet igjen tenker jeg:) Nyt det og nyt solen. Her har det vært grått i dag men i neste uke meldes helsol:))
  Stein med hull i…du får få Husbond til å borre hull i noen for deg. Jeg (les Gubben) laget lysestake på hytta av stein. Han borret hull i den.
  Nyt kvelden Lone, klemmer fra meg:)

 4. Inge skriver:

  Jeg bliver helt misudenlig når jeg læser, at du er på landet og sidder udenfor i solen… håber, nej ved efterhånden at du sætter stor pris på det. I må ha’ Rufus med over til Kalundborg egnen næste gang, hvor der måske ikke er så mange fremmede, så kan han og du nyde at være der sammen. Får I ham passet når I er væk en hel dag, eller kan han klare sig alene så længe..??
  Rigitg god torsdag til dig Lone.

 5. Annette skriver:

  Det er da utroligt med ham Rufus, at han er så nysgerrig. Og det siges, at vi kvinder er nysgerrige ☺. Men jeg kan godt huske hvordan det var, da man var nødt til at gå indendørs for at Ki-ki kunne få lidt ro til at sove i.

  Hvor må det have været en dejlig sammenkomst, at det var småt med pladsen betyder ikke noget, bare humøret er godt. Med hensyn til hullestenene, så er det heller aldrig lykkes mig at finde en eneste sten. Men jeg stjal dem der lå i sommerhuset før vi solgte det, så nu hænger de på terassen og ingen behøver jo at vide, at det bestemt ikke er mig der har bidraget til samlingen ☺

  Jeg synes det er rigtig sødt med et velkommen skilt på toilet døren, hvis jeg havde så flot en dør som du til toilettet, så kunne jeg fint finde på det samme.

  En rigtig dejlig torsdag til dig og Rufus. Jeg håber, at I får nogle dejlige dage på landet.

 6. Madame skriver:

  Sikke nogle dejlige billeder, Lone! Jeg tror, at Rufus havde det bedst hjemme – der må have været et hurlumhej uden lige, mere end hvad der er godt for en gammel hund 🙂
  Så er du vist på landet nu – det lyder bare så godt! Jeg håber, du får lige så dejligt vejr, som vi havde i går.

 7. Lone skriver:

  Tovepia, Jeg nyder mine ture i naturen mere, når jeg har Rufus med. Han opdager fx dyrene derude længe før, jeg 🙂
  Nu er våren kommet til jer også? 🙂 Du må også nyde den, Tove. Klem til dig 🙂

  Mia, Jo, det har jeg 🙂 Sidste, nærmeste nabo, kørte hjem i går. Jeg tænker ikke, der kommer så mange i den kommende weekend. Det plejer der ikke lige efter påsken.
  Det er sjovt, at vi har så mange punkter til fælles, Mia 🙂 Vil du ikke selv forsøge dig med en liste?
  Jeg må have kigget på min igen. Det er længe siden, jeg skrev den. Det gik så hurtigt, så den er nok ikke så gennemtænkt :))

  MajorogMeg, Jeg har det som dig, Guri. Jeg føler mig også nøgen, når jeg ikke har Rufus med på tur. At se ham begejstret er en stor del af nydelsen 🙂
  I går skinnede solen fra en skyfri himmel, og jeg lå det meste af tiden på liggestolen og nød den og fuglelivet omkring mig 🙂
  Nu står solen i en dis her, og der kommer regn senere på dagen.
  Ja, jeg må have husbond til at bore huller i stenene :))
  Vi forsøgte engang, at bore i en flot, stor sten, vi ville bruge som fuglebad. Efter at have boret i timer på skift, blev det kun til en lille bitte fordybning. Det endte med, at vi købte et :))
  Lysestagerne lyder som en rigtig god idé! Du må tage billeder af dem 🙂 Klem til dig 🙂

  Inge, Jeg var så glad for, at jeg tog herop og kan blive helt svimmel af lykke over, at jeg har muligheden 🙂
  Rufus er alene hjemme. Han har fået en god luftetur forinden og sover det meste af tiden. Men det blev til mange timer. Alligevel var han ikke så sur, som jeg havde frygtet 🙂

  Annette, Der er så meget, man, som hund, skal følge med i derude 🙂 Jeg må helst ikke være ude af syne, så kalder han med små hvalpe-bjæf-lyde. Det er så rørende :))
  Det var mægtig hyggeligt at møde en ny del af familien. Det var søde mennesker, som man kun kan glæde sig til at møde en anden god gang 🙂
  Godt, at du tog hullestenene med dig, Annette. Det var jo også familieeje 🙂 Jeg syntes, det er så smukt at have dem hængende. Jeg skal altså have fundet nogle… 🙂

  Jeg ønsker jer alle en dejligt torsdag 🙂

 8. Lone skriver:

  Tak Madame 🙂 Desværre viser billederne ikke, hvor højt, vi er oppe over fjorden. De smukke, stejle stier ned til fjorden kom heller ikke til deres ret på billeder. Det er en helt fantastisk plet i Danmark deroppe, hvor der nogle steder går kvæg på skrænterne.
  Jeg tror desværre ikke, her bliver så meget solskin som i går, men i weekenden kommer den tilbage 🙂

  Rigtig god torsdag til dig 🙂

 9. Anette skriver:

  Det er nogle skønne billeder fra sommerhuset – det lyder som en skøn dag. Kan godt forstå du gerne ville have haft Rufus med – sådan har jeg det også med vores hund. Oplevelserne er bedst sammen med ham i naturen 😉 God dag til dig og Rufus 🙂

 10. Lone skriver:

  Anette, Det var en dejlig dag. Jeg er dog glad for at Rufus ikke var med. Det ville have været for anstrengende for ham, hans alder taget i betragtning. Men hvor jeg dog savnede ham, da vi gik i den skønne natur 🙂
  God aften til dig og Kenzo. Knus 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *