Jeg ved ikke

… hvorfor jeg ikke bare køber en ny eye shadow palet, i stedet for at have besværet med at tage elastikken af og på og varsomt fjerne det løse låg, så det ikke falder på flisegulvet og splintres i tusinde stykker.

dior

Æsken har været omkring gulvet flere gange, og nogle farver er gået tabt.

dior4Endnu er der noget af de to farver tilbage, som er mine favoritter, så kasserer man dem vel ikke bare?

Jeg kasserer heller ikke min læbestift, hvor bunden endnu ikke er nået. Jeg tager besværet med at fiske resten op med en vatpind, i stedet for at hente en af de fire nye, som ligger i grønt-sagsskuffen i køleskabet.

I grøntsagsskuffen har jeg et lager af mascara, kohlpenne, dagcremer og læbestifter. Sidstnævnte især, fordi produ-centerne har en tendens til at introducere nye farver med jævne mellemrum. Når jeg endelig har fundet en farve, som er den helt rigtige for mig, er jeg rædselslagen for, at den bliver fjernet fra hylderne, inden jeg får brugt den op.

andisiv
En anden and

Jeg har blandet mig i en elskovsakt.
Jeg har råbt op og klappet i hænderne, så fire andrikker slap en and, som var ved at blive kvalt i græsset. Husbond blev sur fordi, jeg blandede mig, men anden sendte mig et venligt blik 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Jeg ved ikke

 1. MajorogMeg skriver:

  Det med vattpinnen og lebestift gjør jeg også. Det er jo masse igjen:)
  Å miste sminke i flisgulvet er jeg også kjent med:)) Min mascara gikk i gulvet og den knakk ved gjengene, der du skur på lokket. Den jeg bruker får jeg ikke kjøpt her, så det ble nesten litt krise:) Gubben fikk limt den, og datteren min ble oppringt for å kjøpe ny i Trondheim og sende pr post til meg, hehe:)
  Farger man liker og som går ut er ergelig…
  Her er det snøstorm igjen i dag…
  Ha en flott søndag Lone, klem fra meg…så bra du hjalp anden:))

 2. havehyrden skriver:

  godt gået Lone. Ja altså det med anden. Jeg læste engang at ænder var nogle værre “svin”, de masse voldtager hver forår hun ænderne. Det er nok det du har været vidne til 🙂
  Efter jeg læste det, kan jeg ikke gå forbi en “andendam” uden at tænke på det. Jeg ville nok også havde råbt op, hvis jeg havde set det samme som dig.
  😉

 3. Inge skriver:

  Sådan Lone, andedamer i nød skal hjælpes, og de andrikker er hårde ved tøserne i denne tid. Der er et leben rundt omkring, og rigtig mange hun-ænder bliver nærmest voldtaget til døde. Men naturen er jo alligevel forunderlig, pludselig dukker der en andemor op med 8-10 dunede små ællinger og så er jeg HELT solgt… præcis som med næsten alle andre dyreunger.
  Ha’ en dejlig søndag Lone

 4. Mia Folkmann skriver:

  Ja, de kan være rimeligt “hårdhændede” ved hunnerne. Vi boede engang i et hus med høns og ænder, og den ene hvide hunand blev gentagne gange nedlagt af hannerne. Den stakkels pige var blevet helt bar i nakken på det sted, hvor hannerne havde holdt hene fast, og så i det hele taget lidt forsømt ud. Hun så sit snit til at liste sig ind i huset hos os, så hun kunne få lidt fred ind i mellem… 😉

 5. Madame skriver:

  Uha, jeg ville også have blandet mig i voldtægten – det er uhyggeligt, som det foregår i ændernes verden. Og ‘elastikprincippet’ jeg bruger også, for det er som om æsker med øjenskygge er forprogrammerede til kun at holde i ganske kort tid 🙂

  Rigtig god mandag til dig, Lone!

 6. Annette skriver:

  Lone, tak for infomationen, Jeg vidste ikke, at andrikkerne er så hårdhændede ved deres “damer”, men nu er jeg forberedt hvis jeg ser en massevoldtægt og kan tage affære. Vi kvinder må jo holde sammen.
  Jeg ser i svarene til dit indlæg, at du allerede ved at du bestemt ikke er den eneste der har elastik og vatpinde som faste bestanddele i kosmetikpungen, man smider jo ikke guld på gaden ☺.
  Selv om det ikke er pænt gjort af mig, så kunne jeg ikke lade være med at smågrine, da jeg læste om dit sæbespåneprojekt ☺. Det lyder som et typisk “Annette projekt”, man vil det så godt, men det går ikke helt efter hensigten. Selv om jeg ikke kan give dig nogen garanti, så mener jeg ikke du behøver at frygte at al vegetationen omkring terrassen er væk, da jeg mener, at sæbespåner består af vegabilske olier.
  Knus til dig fra et solrigt Holland.

 7. Lone skriver:

  MajorogMeg, Godt, at Gubben kunne redde din mascara med lidt lim, inden din datter fik sendt dig en ny, ellers kan man jo ikke komme uden for en dør :))
  Det er helt vildt, at I stadig har snestorm hos jer. Hér begynder træerne at grønnes, men det er stadig koldt.
  Mange klem til dig fra mig 🙂

  Havehyrde, De er nogle uhyrer, de andrikker! De kunne i det mindste ha’ køkultur med indlagte pauser.

  Inge, Der er virkelig gang i den derude. Man kunne få nok at gøre, hvis man skulle gå rundt og holde god ro og orden :))
  Åh ja, alt er glemt, når de små dunbolde svømmer rundt i søerne :))

  Mia, Hvor var det godt den lille hunand fandt et fristed i jeres hus. Det ville de (pigerne) til enhver tid også få hos mig 🙂
  Det er sandt, at andrikkerne holder deres hoveder nede ved at bide dem i nakken. Det må gøre forfærdelig ondt.

  Madame, De er for hårdhændede de andrikker 🙂
  Ja, det er som om æskerne er forprogrammerede til at holde i kort tid :))

  Annette, Du må endelig blande dig, hvis du overværer voldtægt på pige-ænder. Vi er nødt til at holde sammen mod mændene :))
  Man når ikke altid at tænke tingene igennem, inden man handler mht. sæbeprojektet 🙂 Jeg håber, du har ret i, at sæbespåner er uskadelige for naturen. Der står især et par havehortensiaer, som jeg ville være ked af gik til.
  Knus til dig, Annette 🙂

  God mandag aften til jer 🙂

 8. Anette skriver:

  Det lyder voldsomt med de andrikker 🙁 Godt du kunne stoppe det.

  Jeg bruger også hver en smule jeg kan få ud af mascara, læbestift m.v. Og enkelte gange har jeg også købt så jeg har et lager af en bestemt farve 😛 God aften til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *