I går fik jeg endelig brugt nogle penge

RegnfrakkeDet sker for sjældent, så nu skulle det være.

I et par år har jeg set de stribede regnfrakker i gadebilledet, og de har gjort mig i godt humør hver gang, jeg øjnede dem.

Min egen gamle, jægergrønne gummiregn-frakke har tjent mig godt. Foret har dog kendt bedre dage og tåler ikke endnu en reparation. Nu skulle den udskiftes.

Jeg hoppede på cyklen og kørte langs Søerne til forretningen, som havde flere forskellige typer at vælge imellem. Så blev det svært…

Jeg kom ikke hjem med den kendte fra gader-ne, men med en nyhed, som bare er super lækker. Der er en anelse bomuld i, som giver den den tyngde, jeg kan lide.

Mid Season frakken endte op i lilla/violet striber. Farver, som jeg normalt ikke går med. Men nu er jeg hoppet ud i det med begge ben.

Jeg håber, den vil sætte andre, foruden mig, i godt humør på en gråvejrsdag.

Regnfrakke

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to I går fik jeg endelig brugt nogle penge

 1. Sister Bonde skriver:

  Tillykke med den – den er hip-hip – bruges også i vejrudsigtudsendelsen på DR1.

 2. Henny skriver:

  Den er flot! Og lilla er altid godt.

 3. Inge skriver:

  Fed regnfrakke, jeg blir’ i godt humør bare af at se den på billedet. Du bliver stangsmart og genkendelig i det Københavnske gadeliv.
  God aften til dig Lone :-))

 4. Madame skriver:

  Wauw, hvor er den flot, Lone! Jeg synes, det er en rigtig god idé at købe en lækker regnfrakke – det har jeg aldrig haft. Jeg kendte slet ikke forretningen Danefæ, men den må aflægges et besøg ved først mulige lejlighed.

  Ha’ en dejlig søndag aften!

 5. Mia Folkmann skriver:

  Hvor er den regnfrakke smart! Sådan én kunne jeg også falde for, for netop regntøj (og paraplyer) må gerne være farveglade. Jeg har en regnbue-paraply, som også liver lidt op i gadebilledet…

  Jeg kan godt forstå, at du er ked af det med blomsterne, men de er seje; de skal nok komme igen til næste år. Og det er jo rigtigt, at det er vigtigt med taget. Til gengæld må du glæde dig over, at det bliver så fint, så fint bagefter… 😉

  Rufus ser rigtigt ud til at nyde det i parken. Herovre i Bernstorffsparken myldrer det også med hunde af alle slags, og de drøner rundt og leger på græsset foran slottet. Selv om vi ikke har hund med, står vi gerne længe og iagttager dem, for de er så dejlige at kigge på.

 6. Annette skriver:

  Hvor er den dog skøn, din nye regnfrakke. Det kan ikke undgås, at man bliver i godt humør, både når man ifører sig frakken, men også når man ser den i gadebilledet. Jeg har længe pønset på, at mit gamle slidte Helly Hansen regnsæt skal udskiftes og har – takket være dit tip – lige været omkring Danefæ´s hjemmeside. Hvor har de mange dejlige ting.

  Hvor er det trist, at håndværkerne ikke har øje for den skønhed der viser sig lige nu. Jeg forstår glimrende at du blev trist i humøret af at se resultatet af deres trampen rundt.

  Tillykke med din nye baby, hvor må det være dejligt, at det nu er slut med at slæbe vasketøjet op og ned ad trappen, nyder du det ikke.

  Hav det nu rigtig godt.
  Knus fra mig.

 7. Anette skriver:

  Den har jeg også haft kig på – den er superflot 😉 Tillykke med købet 🙂

 8. Lone skriver:

  Sister, Tak. Den er meget populær. Min er en lidt anden model 🙂

  Henny, Glade farver og praktisk til blæst- og regnvejrsdage 🙂

  Inge, Jeg endda ikke så meget for at blive genkendelig, men plejer at gemme mig i sort. Jeg er vist blevet for forårskåd 🙂

  Madame, Tak. Når man har hund og skal ud i al slags vejr, er det en nødvendighed med en god regnfrakke. Nu er jeg bare ikke så kåd længere… Men er bange for, at den “skriger” langt væk.

  Mia, Jeg syntes også, at det er vigtigt med farver i gråvejr.
  Jeg har også brugt farvestrålende paraplyer og gummistøvler, siden jeg hørte salig Erik Mortensen (haute couture designer) sige, at vi danskere burde bruge flere farver på gråvejrsdage 🙂

  Annette, Jeg er så glad for den, omend farverne er lidt hidsige 🙂
  Jeg forstår heller ikke, at håndværkerne ikke har øje for skønheden 🙂
  Men når man tænker tilbage, tror jeg egentlig heller ikke, jeg lagde så meget mærke til blomster, da jeg var helt ung. Men trist blev jeg.
  Jeg nyder, at jeg ikke skal op og ned af trapperne, Annette. Jeg havde ikke troet, det var så skønt at have egen vaskemaskine. Jeg går stadig og aer den ind imellem :))

  Anette, Tak. Jeg syntes også den er flot. Nu er det ikke den på det lille billede, jeg har købt, men en nyere model med bomuld i, som giver den lidt tyngde.
  Du må ha’ en, Anette. Det er din farve og den vil være flot til dine lilla støvler 🙂

  Rigtig god aften til jer alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *