Det må være en melonplante

Jeg har ikke købt græskar siden forrige Halloween. Derimod køber jeg tit meloner, så det må være frø fra sådan en. Men jeg er stadig i tvivl.

Høj, frisk og forårsgrøn er den.

 Græskar

Planten har fangarme, som begynder at sno sig omkring det, de kan få fat i. I næste uge må jeg male de vinduer, inden den tager for godt på vej.

Græskar

God weekend til jer.

Dette indlæg blev udgivet i Natur. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Det må være en melonplante

 1. Grete Houwing skriver:

  Jeg har nettopp begynt å plante alle stenene og frøene til de fruktene jeg spiser. Er helt nybegynner – og VELDIG entusiastisk!! Har fått fine, små planter av honningmelonen. De ser veldig fine og kraftige ut. Skulle prikle dem i går, og gikk nok litt for voldsomt frem. Tok hele jordklumpen med planten ut, og delte dem opp med å holde i stikken og tok dem fra hverandre (har nå lest at man ikke skal røre stilken. Vel, de fleste plantene klarte den røffe behandlingen. Vannmelonen ser tydeligvis ut som den vil henge, og da så. Jeg drømmer ikke om å få frukter, men bare pene planter som jeg kan glede av.
  Plantet noen mangler for en lite stund siden, og en er nettopp kommet opp, så vidt. Den ser veldig lovende ut – kraftig og fin!
  Vel, vel. Så dette forumet og fikk umiddelbart lyst til å dele min glede med dere.
  Hilsen Grete

 2. Lone skriver:

  Det er meget spændende at plante frø fra de frugter og grønsager, man spiser.
  Jeg har hørt, at det også skulle være meget nemt med tomatfrø. Jeg har selv stor held med chilifrø, som giver meget flotte, kraftige planter med mange chili på.

  Tænk, jeg kan ikke huske, hvad der skete med planten i mit indlæg, som jeg skrev i 2008. Jeg tror ikke, den blev til noget ellers ville jeg have husket det.

  Jeg giver dig ret, det betyder ikke meget, om planterne giver frugter – bare de trives til vores glæde.

  Fortsat god fornøjelse og tak fordi du deler 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *