Jeg ville nok have fjernet ølflaskerne

… inden fotografen kom forbi.

For sale

Det har sælgeren af denne lejlighed i vores gade ikke gjort sig umage med.

Ejendomsmæglerens fotograf kunne have fjernet dem i et snuptag i Photoshop, når han kom hjem på kontoret. Det så han ingen grund til.

For sale

Det er fornøjeligt at kigge på mæglernes sites med lejligheder og huse til salg.
Denne lejlighed er overtaget af en yngre mand for et par år siden. Måske har han arvet den. Jeg mener, han arbejder som tjener i Sydeuropa, så den er sjældent beboet.

Billedet af soveværelset ligner noget fra en anden tidsperiode. Det er som om fruen har lagt det tøj frem, som hun ville have på den dag for måske 80 år siden.

For sale

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Jeg ville nok have fjernet ølflaskerne

 1. Mia Folkmann skriver:

  Ja, det ville nok have pyntet lidt. Men det er egentlig utroligt, at man ikke tænker over den slags, hvis man vil have solgt. Jeg var engang ude med en af vores ansatte for at finde en etværelses lejlighed, og i flere af dem blev vi mødt af et syndigt rod, flere dage gammel opvask og madrester på køkkenbordet. Om vi købte en af de lejligheder???….

 2. havehyrden skriver:

  Det er underligt at folk ikke rydder blot en smule op når de vil sælge deres hus/lejlighed. Det efterlader da en køber med et noget bedre indtryk hvis der er bare lidt pænt. Da vi i sin tid, kiggede efter hus, oplevede vi begge dele.
  Ejerne af det hus vi nu bor i, havde haft overnattende gæster. I stuen.
  De var ikke stået op da vi kom med ejendomsmægleren! Så vi måtte springe rundt mellem madrasserne for at kigge rundt. Ved andet syn af huset, rendte ejendomsmægleren rundt og ryddet op, da vi kom. Hun var lettere irriteret over den pinlige situation hun åbenbart altid var i, når huset skulle vises frem. Heldigt for os, kunne de andre interesserede ikke overskue de lettere anarkistiske tilstande der herskede hos denne familie, så de valgte ikke at byde på huset. Og så fik vi det faktisk under udbudsprisen. Det var ikke helt normalt dengang i starten af 2000erne 🙂

 3. Madame skriver:

  Jeg har også undret mig over fotograferne, mæglerne bruger. Vi fik jo gennemfotograferet min fars hus for nylig, og han valgte at vise en støvsuger midt i billedet – og i et andet rum en trappestige. Jeg var temmelig vred, da det jo ikke sælger et hus specielt godt, men jeg anede ikke, der kom en fotograf dagen efter mit besøg i huset.

  Ha’ en dejlig torsdag, Lone!

 4. pernille på 1 skriver:

  griner ja det er da mærkeligt at den flaske ikke er blevet fjernet på den ene eller anden måde, jeg tror da at de fleste sælgere gerne ville give et så godt indtryk som muligt, men mon ikke der nok skal komme mange og kigge alligevel, det ser jo hyggeligt ud alligevel
  Knus

 5. Henny skriver:

  Ha, det var sjovt, Lone! Den lejlighed ser godt nok mere brugt og beboet ud, end de fleste andre, man kan se hos ejendomsmæglere. Jeg tror nu også, at hvis folk gerne vil have sådan en bolig, kan de godt abstrahere fra lidt rod og en opvask, der ikke er blevet taget det sidste par dage.

 6. MajorogMeg skriver:

  Å herlighet…der så det ikke bra ut:) Hadde jeg vært eiedomsmegler, hadde jeg nektet å ta bilder, hehe:)
  Man kan se mye rart på boligannonser ja.
  Tenker på før vi solgte i Trondheim, vi ryddet og stylet før fotografen kom.
  Jaja….
  Ha en fin dag Lone, klemmer fra meg:)

 7. Annette skriver:

  Du godeste!
  Ud over ølflaskerne, så ville jeg nok også lige have snuppet opvasken via Photoshop. Lejligheden ser fantastisk ud under rodet, men jeg forstår ikke, at nogen kan rejse fra så meget roderi.
  OK, der er da heller ikke altid ekstremt ryddeligt her hos os, men tager vi nogen steder, så er der i hvert fald ryddet op.
  Jeg elsker at kigge boligannoncer og foreslår af og til min mand, at vi skal besøge lejligheder med “Åben hus”, vel og mærke spændende, store, dyre og specielle lejligheder. Men det er ikke lykkedes mig at lokke ham med, jeg tror han finder det lidt for nysgerrigt. Men det er jo slet ikke det som det handler om, man kan jo altid få nye spændende idéer til ens eget hjem ☺.
  En dejlig dag til dig, Lone
  Knus fra Holland

 8. Lone skriver:

  Det var en noget speciel boligannonce. En køber skal virkelig have en god fantasi for at kunne danne sig en idé om, hvor flot den kan blive :O

  Rigtig god weekend til jer alle 🙂

 9. Sister Bonde skriver:

  Altså – det ER sælgers opgave, at der er ryddet og købsappetitligt. Det er ham/hende, der skal have solgt sin ejendom. 1.ste punkt på den “to-do-liste”, man får i hånden, når der skal sælges. Det er og bliver ikke ejendomsmæglers opgave at rydde op, sætte friske blomster, bage boller og lave kaffe. Trods at der betales et stort gebyr.

  Har i mange år, som ansat i div. ejendomsmæglerfirmaer, set lidt af hvert. Det er grotesk, hvad man kommer ud til og skal fremvise for potentielle købere, som måske IKKE har evnen til at genneskue, hvordan det kan komme til at se ud. Så er det mæglers opgave at sælge varen.

  Billederne fra denne lejlighed, er vand i forhold til mange, mange andre hjem.

  Og så tror jeg ikke det er mange ejendomsmæglere som har en fotograf ansat/tilknyttet firmaet. Ikke i min tid. Det er mægleren selv, som tager billeder.

  Det var bare det – tut.

 10. Lone skriver:

  Sister, Tut selv 🙂

  Det er klart sælgers ansvar, at lejligheden ser respektabel ud. Som mægler havde jeg bare nægtet at tage billeder, før der var ryddet op.

  De store mæglerkæder har allieret sig med gode fotografer til at tage billeder. Jeg kender et bureau, som beskæftiger sig med det. De ville kunne få denne lejlighed til at ligne et Hollywood-hjem.
  Men det er selvfølgelig snyd 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *