Jeg husker en maj, hvor

… det var lige så koldt, som nu på denne tid. Men den 14. slog vejret om på en nat.

Jeg husker det tydeligt, fordi en kollega havde fødselsdag den 14., og som hvert år på hendes dag, tog vi – vores afdeling – ud til Frederiksdal og spiste frokost med alt godt fra picnickurven. Det år på den dag blev der 30o varme 🙂

Dagen efter holdt min svigermor rund fødselsdag i en af ‘De små haver” på Pile Allé. Vi sad udendørs og det var omend endnu mere varmt. Vist nok et par grader ekstra.
Måske kan man være så heldig i år også?

I går var himlen blå. I dag er den blygrå.

Luftetur langs søen
Svanepigen ligger på rede. Gemalen ligger tæt på og holder skarpt øje med Rufus

Vi er lige kommet hjem fra vores luftetur. Det er hamrende koldt derude. Jeg overvejede at tage mine vanter på, men tænkte, at det var for tåbeligt i maj måned, hvor andre går i shorts og joggerne løber med bare arme. Men jeg fortrød, jeg ikke gjorde det.

Luftetur langs søen

På vores aftenstur kommer vanter, hue og uldne tørklæder frem. Det er ganske vist.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

4 Responses to Jeg husker en maj, hvor

 1. Megan skriver:

  Hej Lone
  Jeg håber virkelig, at det samme sker i år. At vejret slår om midt i næste uge og bliver varmt og dejligt, sommerligt, til Kr. Himmelfart. Jeg får besøg fra udlandet og vi skal boltre os i København, så det må meget gerne være fint vejr! Nyhavn er sjovere, når man kan sidde udenfor i solen. Blandt andet!

  Ja, her raser stormen, regnen og det vinterlige majvejr. Men det er weekend og den skal nydes uanset. Håber du og dine får en dejlig weekend – med eller uden vanter! 😉

  Klem fra Megan

 2. Inge skriver:

  I år må gerne blive som det år du husker Lone, jeg lover på spejder ære ikke at sukke over varme og tørke… i hvert fald ikke de første par uger ;-))
  Jeg har handsker på når jeg cykler om morgenen, 3 gr. er præcis lige så kold i maj som i januar.
  Ha’ en dejlig weekend – med ild i ovnen og varme indendøre :-))

 3. Henny skriver:

  Altså, lidt varmere måtte det meget gerne blive, men 30 grader? Næh, du. Det kan IMHO være det samme. Sådan en 23-24 grader, det er behageligt. Det er da nogle, selv for dig, usædvanligt lækre billeder, du har i dette indlæg!

 4. Lone skriver:

  Megan, Ja, det må vi håbe. Det er så få dage, vi endnu har haft med lidt varme. Det blive varmt i næste uge, når du får udlandsbesøg. Man er lidt mere stolt af at vise sit land frem i varme og solskin 🙂
  Lige nu nyder vi weekenden uanset vejret, Megan 🙂 Mange klem fra mig.

  Inge, Det kan kun blive bedre. Jeg kan ikke mindes, vi tidligere har måtte gå med huer og vanter i maj måned. Jeg vil heller ikke klage det første lange stykke tid, når varmen kommer 🙂
  God weekend til dig, Inge.

  Henny, 30 grader til en begyndelse, så må temperaturen gerne falde til 25 🙂 Glæder mig, at du syntes billederne er lækre :))

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *