Arbejdsweekend

BabytæppeJeg er lige blevet færdig med baby-tæppet. Det var på hængende hår. Vores pap-barnebarn er ventet den 15. juni.

I morgen tidlig er jeg indkaldt til mammografi og på vejen hjem, skal jeg have købt en fin gaveæske til tæppet.
Tæppet er strikket i det fineste alpacauld, hvilket sikkert er en fejltagelse.

Da jeg skulle vaske det, så jeg på banderolen, at det skulle håndvaskes og ligge plant til tørring. Det er nok ikke lige det en travl, nybagt mor har tid til at tage hånd om. Det er strikket i fire farver – lime, gul, lyserødt og -blåt.

Vi har haft arbejdsweekend i andelsboligforeningen. Der er blevet luget, renset fuger imellem fliser, slebet og malet kældervinduer, beskåret træer og buske og meget mere.
Der var stor tilslutning, så de fleste arbejder blev færdige i lørdags mellem regnbygerne. Mange fortsatte i dag med maling af de nyslebne og grundede kældervinduer. Så nu er her virkelig fint omkring os.

Arbejdsdag i AB

Jeg kastede mig med stor ildhu over havearbejdet. Det tog længere tid, end jeg havde regnet med.
Selvom der var kaffe, the, vin øl og kager dagen lang, var vi alle sultne sidst på eftermiddagen, hvor nogle havde sørget for grillmad, nye smørstegte kartofler (med skal), forskellige salater mv. Det var superlækkert at sætte sig til bords, godt tilfredse med dagens arbejde.

Det er ikke så tosset at eje et hus sammen med 28 andre dejlige familier 🙂

Nu tager Rufus og jeg på landet i morgen. Vi har ikke været der en uge. Det er sikkert groet helt vildt til deroppe. Så er det bare at rulle ærmerne op – igen 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget , . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Arbejdsweekend

 1. tovepia skriver:

  Hei Lone;)
  Nydelig babyteppe som den nybakte mor sikkert vil vaske pr hånd (du må opplyse om det).

  Godt at slike dugnader som vi kaller det, også har den sosiale delen med god mat og drikke.

  Kos deg på landet!! Klem fra meg;)

 2. Madame skriver:

  Det lyder hyggeligt med sådan en arbejdsweekend i jeres andelsboligforening, Lone! Jeg forestiller mig, at det giver et ganske særligt sammenhold at eje et hus sammen med 28 andre familier.
  De næste dages vejrudsigt ser helt gode ud – nu håber jeg, du får nogle dejlige dage på landet med Rufus 🙂

 3. Therese skriver:

  Ups….jeg pjækkede fra vores arbejdssøndag i dag….men Kjærsten og jeg havde sådan brug for at være sammen nu hvor vi havde chancen.
  Jeg gir’ den ekstra gas til efteråret, når der igen er arbejdsweekend.

  Hvor ser der hyggeligt ud i jeres gård!

 4. Inge skriver:

  …og det er så dejligt at være i gården og se det hele når det er gjort, I har godt nok været flittige på trods af møgvejret i går.
  Håber I går nogle rigtig dejlige dage på landet. Vi har været en tur rundt i Hornsherred i dag, der er så frodigt og flot.
  Knus fra Inge

 5. Mia Folkmann skriver:

  Sikke fint I har fået gjort det. Og nu kommer sommeren, siger de kloge, så måske får I også mulighed for at nyde resultatet… 🙂

  God tur på landet, Lone…

 6. Annette skriver:

  Jeg håber, at du og Rufus får jer nogle dejlige dage på landstedet. I hvert fald her, er vejret rigtig dejligt i dag.
  Hvor ser der hyggeligt ud hos jer, det må være et rigtig dejligt sammenhold at være 28 familier i en bygning. Vi er 11 ejere i vores opgang, resten af bygningen er lejemål og selv om vi ikke behøver at gøre noget selv ved gården, så plejer vi at mødes en gang om året til lidt grillmad. Du fik ikke lov til at plante på højen ved beskyttelsesrummet, kan jeg forstå ☺.
  Jeg har lovet min mand at se fodboldkampen mellem Holland og Danmark og ringe hvis der er mål! Jeg ville meget hellere være ude på cyklen ☺ ☺.
  En fortsat rigtig god dag til jer, Lone.

 7. Lone skriver:

  Hej Tove 🙂 Jeg lægger banderolen med vaskeanvisningen ved tæppet.
  Det var netop for det sociale samværs skyld, at vi alle tog lidt hånd om omgivelserne, så vi lærer at passe bedre på vores ejendom 🙂 Almindelig vedligeholdelse er der et firma, som sørger for.

  Madame, Det var sjovt at lave arbejdsopgaver sammen, istedet for bare at tale om vind og vejr, når vi mødes.
  Det er nydelse at være her. Jeg går og maler hus, og Rufus ligger og småslumrer på græsplænen 🙂

  Therese, Det tror jeg ikke, der er nogen som forarges over. Jeg var imponeret over, at så mange af de unge udearbejdende med småbørn kom og deltog. De har om nogen behov for at være sammen i weekenderne.

  Inge, Vi fik nogle byger nu og da, men ikke længere ad gangen, end at man lige var nået i læ, før det stoppede igen. Senere på aftenen blev det dog mere vedvarende.
  Hornsherred er meget smuk. Det er et lille stykke Mors 🙂 Lyset skulle også være specielt pga. de to fjorde.

  Mia, Ja, der loves godt vejr.
  Jeg kommer ikke til at nyde resultatet af vores arbejde. Det er yderst sjældent, jeg kommer i vores gård derhjemme. Heldigvis er der mange andre beboere, som nyder at resultatet 🙂

  Annette, Vejret bliver bedre og bedre, og vi nyder det 🙂
  Jeg maler hus, og Ruf’er ligger på plænen og holder øje.
  Vi har også “folk til” den daglige vedligeholdelse. Det var bestyrelsens gode idé, at vi skulle holde en fælles arbejdsdag, både for det sociale samværs skyld, men også fordi, vi skal have forståelse for, at vedligeholdelse ikke er noget, som sker med en tryllestav 🙂
  Jeg hørte i farten, at nogen ville kontakte Beredskabsstyrelsen vedrørende bunkeren. Nogle havde endog en idé om, at få tilladelse til at benytte den til opbevaring af barnevogne, legevogne, redskaber mv.
  Jeg ville bestemt også foretrække cykelturen, Annette :))

  Rigtig god tirsdag til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *