Dronningen, prinsen og os

… valgte at gå i Zirkus Nemo i går på en helt vidunderlig juniaften.

Zirkus Nemo

Dronningen har før været i Zirkus Nemo. Det har vi også. Både på Holmen og som i går ved Charlottenlund Fort.

Jeg elsker alt ved det cirkus – det lille telt, caféen i den hyggelige togvogn, cirkusvognene med altankasserne, gøglerne og chefen, Søren Østeraard, som alle går  smilende rundt og sørger for, at alle er tilpas.
Man får indtryk af, at man er på besøg hos en familie. Der er en rigtig god atmosfære.

Zirkus Nemo

I dag tager vi på landstedet igen. Denne gang med husbond.

Rigtig god fredag til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Dronningen, prinsen og os

 1. havehyrden skriver:

  Det var da sjovt, at dronningen syntes om Cirkus Nemo.
  Det er mange år siden jeg så det sidst, men det var også utrolig morsomt. Jeg husker at Sørens hustru Lisbeth Lundqvist også så stykket. Hun var den der grinede højest.
  Hav et dejligt ophold i ferieland og god weekend 🙂

 2. Mia Folkmann skriver:

  Jeg har aldrig set Cirkus Nemo, men jeg kan forstå, at det er en fejl… 😉

  Rigtig god tur på landet – mon ikke husbond bliver glad for alt det arbejde, du har lagt i huset deroppe?

 3. tovepia skriver:

  Mange flotte mennesker der, da;)

  Kos deg på landet, jeg er på hytta i regnværet, men skal kose meg inne;) Klem fra meg;)

 4. Lone skriver:

  Havehyrde, Dronningen er jo ikke helt uden humor – tværtimod :))
  Både hun, Prins Henrik, deres venner, Lisbeth Lundqvist og alle os andre morede os herligt.
  Tak, vejret skulle blive bedre og bedre de kommende dage. Du må også ha’ en dejlig weekend, Havehyrde 🙂

  Mia, Jeg syntes jo, at det er en fejl, som du må rette op på 🙂
  Jeg håber, husbond bliver glædeligt overrasket, når han kommer herop om nogle timer 🙂

  Tovepia, Neeejj har I stadig regnvejr?… Det er dog helt utroligt. Det er ikke meget sommer, I har haft til nu. Ikke fordi vores vejr har været meget bedre, men lidt solskinsdage har vi dog haft. De kommende dage skulle det blive mellem 20-25 grader.
  Jeg håber virkelig, det snart bliver sommer hos jer.
  Godt, at vi kan finde på nogle indendørs sysler, Tove 🙂 Mange klem til dig.

 5. Madame skriver:

  Det lyder vel nok spændende, Lone – jeg har kun set enkelte af Cirkus Nemos numre numre på tv. Dejlige billeder du viser os!

  Ha’ en rigtig god weekend nordpå med husbond og Rufus …

 6. Megan skriver:

  Flotte billeder, Lone. Tænk at du kom så tæt på Dronningen! Og jeg synes det er sjovt, at hun er vild med Søren Østergaard og især hans Bager Jørgen nummer. Det viser jo bare, at vores kære Dronning også har en skæv side og en god humoristisk sans. Det er jo lidt plat, men man griner godt! 🙂
  Ha’ en dejlig weekend på jeres landsted. Og ja, se at komme lidt på afveje. Der er uden tvivl mange skønne dér midt i landskabet, som vi endnu ikke har set.
  Klem

 7. Bente skriver:

  Det var da skønt, at I havde en dejlig aften! Jeg har aldrig set Cirkus Nemo live, men de (få) gange, jeg har kigget med på tv, har jeg heller ikke fået lyst til at udvide bekendtskabet. Det der er vist ikke lige mig … 😉

 8. Lone skriver:

  Madame, Det var meget sjovt, at vi lige løb på hinanden dér 🙂
  I må også ha’ en dejlig weekend 🙂

  Megan, Det er jo det, der er så herligt her i vores lille land. Der er vist ikke mange andre steder, hvor kongelige slår sig ned på en stol i cirkus blandt folket uden foranstaltninger af nogen slags 🙂
  Zirkus Nemo er så tosset, så det er til at grine af 🙂
  Ja, vi må stoppe verden en dag og tage os tid til at fordybe os i de smukke åndehuller derude. Mange klem til dig 🙂

  Bente, Det var en helt igennem skøn aften 🙂
  Zirkus Nemo ligger nok ikke øverst på listen over højkulturel underholdning 😉 Det er der vist heller ikke nogen publikummer, som forventer. Det er noget helt andet udefinerbart, man hygger sig ved i det zirkus 🙂

 9. Annette skriver:

  Herligt, at I var i cirkus sammen med Dronningen og prinsen. At du så ovenikøbet nåede at fotografere, så vi også kan få glæde af det, det synes jeg er helt ovenud.
  Desværre har jeg aldrig set cirkus Nemo live, kun via internettet og jeg kan fint sidde her og grine højlydt over hvad jeg ser. Jeg kan forestille mig, at se det live, må være en rigtig dejlig oplevelse.
  En fortsat rigtig god weekend til dig.

 10. Lone skriver:

  Fivetosix, din kommentar var havnet under spam. Selvom jeg godkendte den, gjorde computeren det ikke. Æ, ø og å’ere var besynderlige tegn, det var sikkert årsagen.
  Det er rigtigt, at dronningen tog det med godt humør under skinkeindslaget til hendes 70 års fest 🙂
  Den pinkfarvede buksedragt var utrolig flot til hende 🙂

  Annette, Jeg var ellers tæt på hende, alligevel blev billederne slørede. Vi måtte ikke fotografere indendøre. Hun sad ellers to rækker foran, så det var fristende 🙂
  Zirkus Nemo er vidunderligt uhøjtideligt. Når jeg har set klip derfra på tv, griner jeg ikke, men når jeg er i teltet, griner jeg ustandseligt. Der er noget magisk inde over, når man sidder under teltdugen 🙂
  Rigtig god weekend til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *