Cykeltur gennem byen

Husbond fik mig atter lokket med på en cykeltur gennem byen, selvom der var meget, jeg burde gøre herhjemme.

Cykeltur gennem byenMen jeg ville gerne med for at se den bygning på Kgs. Nytorv, som Inge viste et billede af forleden.

Det var helt fantastisk at se. Det er et billede af Europa. Jeg kunne ikke umiddelbart se det, men da husbond udpegede de forskellige lande, kunne jeg godt danne mig et billede.

Det myldrede med mennesker på Kgs. Nytorv. Der var en slags markedsdag med boder fra forskellige lande, hvor man kunne købe lædervarer, smykker osv. Men mest mad.

På Langelinie myldrede det også med mennesker. Jeg måtte albue mig frem for at få taget et billede af storskærmen, som står på Den lille Havfrue’s plads. På skærmen vises  live billeder af statuen fra pavillonen i Shanghai.

Cykeltur gennem byen

Der var liv i byen undtagen i de små sidegader.

Cykeltur gennem byen

Grand Danois’en, Emma, hyggede sig med sin familie på Langelinie.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Cykeltur gennem byen

 1. Madame skriver:

  Sikke dejlige billeder fra jeres cykeltur! De små sidegader som den, du har fotograferet, er en ren øjenfryd. Er det mon Magstræde?
  Jeg vil cykle til Liseleje og sætte mig på en café om lidt – rigtig god mandag til dig!

 2. Jens skriver:

  Jajaja – jeg skal selvfølgelig også ned og se “erstatningen” for den lille havfrue…. det går pludselig op for mig, at jeg har næsten ikke været rundt i byen og nyde sommeren. Det må jeg vist hellere gøre noget ved….. 😀

 3. Inge skriver:

  Jamen det er jo helt rigtigt, jeg stoppede også i morges og kiggede ekstra på udsmykningen. Det er knageme et Europa kort.. Det var Tina omme i London der foreslog det, og det var rigtig godt set af hende.. :-))
  Jeres Falkeopvisning lyder vildt spændende, man får helt lyst til at prøve at holde fuglen, selv om jeg også godt forstår at det jo ikke kan lade sig gøre..
  Ha’ en dejlig aften Lone.

 4. Mia Folkmann skriver:

  Det er også længe siden, jeg har været inde i byen. Jeg kan ellers godt lide at være turist i min egen by, så det må vi se at få tid til. Det kunne være sjovt at se den blomstrende væk… 🙂

 5. Lone skriver:

  Madame, Det var som at være tilbage i 1500-tallet, selvom der sikkert ikke har været lige så rart den gang 🙂
  Denne gade går lige over i Magstræde. “Huset” eksisterer stadig 🙂
  Jeg kan tænke mig, at du har nydt din dag i Liseleje? 🙂

  Jens, Nej, du kan ikke have nået at se meget af din by så tit, som du har været i Jylland denne sommer. Men du har været ude at se med DSB 🙂

  Inge, Ja, det var Tina, som ovre hos dig gjorde opmærksom på, at det var Europakortet. Det var godt set. Jeg havde aldrig opdaget det 🙂
  Jeg så på nettet, at man faktisk kan få en enetime med falkoneren og få lov at holde nogle fugle. Prisen – 2.500 – er lige i overkanten. Til den pris vil jeg også have lov til at holde den største, – smukke Shiba.

  Mia, Blomsterudsmykningen på bygningen er flot udført.
  Lige nu myldrer byen med turister. Der er masser af liv herinde.
  Nu tager jeg altså også snart på landet…:)

  Rigtig god aften til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *