Hulahop hvor det går

Min hulahopring ankom som samlesæt. I løbet af 2 min. var den klikket sam-men.
Den fungerer perfekt. Jeg er bare SÅ glad for den og kan blive ved og ved og…

Prøv lige at lægge mærke til de bølger dér. De masserer virkelig godt. Men det gør avs, når ringen nærmer sig ribbenene, hvor jeg ikke har så meget huld på kroppen til at stå imod med. Det går bedre an på maven. Det er trods alt 1,7 kg jeg tumler rundt med.

CollageHulahop

Mærkeligt nok kan jeg ikke hulahoppe højre om…

Det yderste lag på ringen er blødt. Det er det samme materiale, som gymnastikmåtter er lavet af.

Nu skal jeg ud på markedet og undersøge, om man også kan få sjippetove med mere tyngde. De, jeg har, er alt for lette.
Sjipning er nok ikke noget, som bliver populært hos underboen, så det må blive en landsted-ting.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

8 Responses to Hulahop hvor det går

 1. Jens skriver:

  Lige præcis! Det er rigtig ærgerligt at man ikke må sjippe i en lejligheden – hvis man måtte det, så var jeg ikke i tvivl om hvordan jeg skulle få motion nok. Jaja – jeg har altid været bedre til at håndtere et sjippetov end en fodbold. 😀

  Til lykke med hulahopringen. Jeg må indrømme at det lyder lidt fristende, men tror alligevel jeg ville føle mig lidt fjollet med sådan en. 😉

 2. Madame skriver:

  Hvor er den flot i farverne, Lone – dejligt at høre, at du føler, den er effektivt! Jeg kan heller ikke hulahoppe højre om, og heller ikke hinke på højre ben 🙂 Jeg får cyklet en masse med Monsirur i øjeblikket, og vil bare ønske, at regnen nu vil stoppe …

  God eftermiddag til dig!

 3. Nej, hvor er det spændende, Lone! Det vil altså sige, at grunden til det er gået så dårligt (for mig) med hulahop ringen nu i forhold til for ca. 45 år siden, simpelthen skyldes at den “normale” er alt for let. Jeg må ud og undersøge om denne flotte udgave med bølger også findes på det hollandske marked (eller vente til næste besøg i DK).
  Jeg håber, at du løbende vil indvi os i, hvordan det går med hvepsetaljen.
  Jeg blev også en lille smule sentimental, da jeg læste dit indlæg om kartoffelkniven! Jeg har min mors gamle kedelige kniv med træhåndtag, der faktisk ser ud som om min far på et tidspunkt har repareret det. Jeg kan ikke få mig selv til at smide den ud, selv om jeg som oftest bruger de små kulørte knive af den slags hvor man får 5 stk. for ingen næsten ingen penge. Men hvor er det dejligt, når man pludselig støder ind i ting der vækker minder, helst de gode.
  Hvordan er vejret hos dig på landstedet? Lørdag havde vi pragtfuldt vejr, men siden da virker det som om der er efterår i luften og det har jeg bare slet ikke lyst til endnu, det er alt for tidligt.

 4. MajorogMeg skriver:

  Åh….en slik ring har jeg også tenkt å bestille meg. Her kalles det rockering:) utrolig effektiv:) Jeg var en mester som barn, så det spørs om jeg kan kunsten idag:))
  Lykke til Lone, du inspirerte meg til å bestille:) Nå blir det ikke bare med tanken:))
  Ha fine dager, her har sommeren kommet. Sent men godt:)
  Klemmer til deg:)

 5. Lone skriver:

  Jens, Sjipning er en rigtig god motionsform. Det er vist meget benyttet som træning indenfor boksesporten.
  Jeg føler mig også lidt fjollet, når jeg hulahopper, men jeg bruger den kun, hvor jeg ved, ingen ser mig 🙂

  Madame, Jeg blev også glædeligt overrasket over, de flotte, klare farver. Det motiverer træningen, at der er lidt pangfarver i ringen 🙂
  Aj, hvor sjovt, at du ikke kan hinke på højre ben, som vist er det mest normale 🙂
  Cykling er også rigtig god motion. Det er især nydelse, når man har en dejlig en af slagsen 🙂

  Annette, De “normale” er alt for lette og for små. Min nye måler 120 i diameter.
  Jeg tror ikke, man kan finde powerhoop’erne i butikker. Jeg fandt min på Nettet.
  Vi havde også dejligt vejr i lørdags, men søndag kom der skybrud. Vi har været ved at drukne. Det har dog været lunt hele vejen, så luftfugtigheden har været høj.
  Sommeren er ikke forbi. Efteråret må vente til medio oktober 🙂

  MajorogMeg, Du skal se og få bestilt en, hvis du syntes, det er sjovt at rocke. Powerhoop’en er super.
  Jeg var også god til det som barn. I dag kan jeg dog ikke få ringen til at køre op og ned over hele kroppen. Der er kommet nogle attributter i vejen siden den gang 🙂 Klem til dig fra mig 🙂

  Rigtig god onsdag til jer 🙂

 6. Heidi skriver:

  Jeg er aldeles misundelig over, at du i det hele taget kan hulahoppe. Det kunne jeg også engang. Jeg mindes at jeg som lille pige kunne hulahoppe i timevis, både den ene og den anden vej. For ikke så længe siden, fik jeg fingrene i en hulahopring, og jeg kan simpelthen ikke få den til at køre rundt om mig overhovedet!

  Øvelse gør sikkert mester, men det at hulahoppe er ikke ligesom cykling som forbliver på rygraden.

 7. Lone skriver:

  Heidi, Jeg mindes også, at man gjorde det i timevis som barn.
  De almindelige hulahopringe dur ikke, nu hvor vi er forklædt som voksne. Man bliver nødt til at anskaffe sig en med mere tyngde og en større radius.
  Jo det sidder på rygraden ligesom cykling, når først man har fået det rette redskab 🙂

 8. Heidi skriver:

  Ahhhhh….. jeg kunne da heller ikke forstå, at den kompetence bare sådan helt var gået fortabt. Vidste slet ikke at tyngde og størrelse (af begge “redskaber”) som havde noget at sige! Må finde en som matcher voksne mig, og se om rygraden stadig indeholder uendelige hulahopbevægelser 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *