I går cyklede jeg en tur

Pause…  for fornøjelsens skyld

Det samme gjorde jeg en morgen-stund i weekenden.
Da gik vejen omkring Damhussøen og -engen. Turene er ikke særlig lange. Det er kun en begyndelse. Normalt syntes jeg ikke, det er spændende at cykle alene, men jeg tror, jeg er ved at få smag for det.

Når motivationen kommer over mig, har jeg tænkt mig at tage cyklen med i S-toget, stå af i Klampenborg og cykle gennem Dyrehaven og hjem.

En anden dag vil jeg tage cyklen med i Metroen, stå af hvor den slutter på Amager og cykle hjem derfra – måske over Fælleden, hvis jeg tør. Der var engang en cyklist, som blev myrdet derude.

Hen ad vejen vil jeg både cykle ud og hjem.

Ved Damhussøen stod der pæle i vandet, som måske kun har det formål at give mågerne en holdeplads. Kun de modigste blev siddende, da jeg stoppede op.

Landingspladser

Rufus og jeg har atter været omkring Søndermarken. Hér ligger han på en bakke og lurer af, hvem han skal ned og hilse på om lidt.

Der er et stort areal, hvor hundene må løbe frit og lege.

Kig til Søndermarken

På hjemvejen var vi et smut omkring banken. Jeg gemmer ikke småmønter men bruger hver en øre, jeg har.
Husbond smider til gengæld alle sine i en skål hver dag, han kommer hjem.

Dem vekslede jeg i banken forleden. Det ser ikke ud af noget, men der var sør’me 423,50. Og så var 10- og 20,- kr. stykkerne endda ikke med.

Penge

De er nu vekslet til fuglefrø 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

9 Responses to I går cyklede jeg en tur

 1. MajorogMeg skriver:

  Skjønner jo på en måte at du liker å sykle alene..når Husbond velter deg ned på sykkeltur, hehe:))
  Hørtes jo litt skummel ut den ene plassen da Lone..myrdet? Huff….vær forsiktig iallefall!
  Hva sa Husbond om at myntene hans ble til fuglefrø? Man skal jo huske på fuglene iallefall:))
  Flott bilde av Rufus der han sitter og følger med:) Major og jeg har vært på tur, jeg hadde masse klær på. Men så kom solen fram…puh..det ble varmt. Så litt snev av sommer er det enda.
  Ha en fin kveld, klem til deg Lone:)

 2. tovepia skriver:

  En stund siden sist ser jeg;)
  jeg har samme rockering (hulahop) som du har, de er kjempefine!!
  Så flotte bilder av 4beinte og 2beinte under her;)
  Småmynter kan fort bli til store summer når man legger de til side;)
  Kos deg på sykkelsetet…åååå, jeg får dårlig samvittighet med mine 2 sykler som ikke er i bruk::
  Klem fra meg;)

 3. Rejen skriver:

  Hej Lone, det er altid godt at starte i det små…..jeg tror ikke man skal tænke så meget over hvad der er sket hvor….så kom man jo nok ingen steder…..du må bare nøjes med at køre der i dagslys…..fine billeder…..småmønter kan bruges til meget..;-)) God aften til dig…

 4. Megan skriver:

  Søndermarken. Min barndoms have! Det har i hvert fald været dér, hvor hundene og jeg slog vores folder i mange år. Det var dér, vi lærte Lis og Katja at kende og fik en masse andre gode venner. Dengang var det Molly. Senere kom Maggie til. Og så Josie. Hun går faktisk stadig i Søndermarken, for min ex bor i Rødovre og det hænder, at de tager en tur dér! Det er meget længe siden jeg har været der.

  Men jeg bliver faktisk lidt nostalgisk, savner det en bitte lille smule 🙂

  Det er godt at cykle! Var du også ude i dag? For det stormer da en stiv pelikan!!!

  God aften, møffer til Rufus fra tøserne

  Klem

 5. Madame skriver:

  Hvor er det dejligt, at du er ved at få smag for cykelturene! Det samme er jeg jo, og jeg synes, det er en skøn form for motion. Åh ja, jeg husker også, at en kvinde blev myrdet på Amager Fælled for en del år siden – hun var ude at kigge på fugle.
  Jeg veksler også alt det, jeg kan, til fuglefrø ;O)

  Ha’ en rigtig god aften, Lone!

 6. Havehyrden skriver:

  Det lyder da som nogle dejlige ture i fremtiden. Husk bare på at du ikke kan tage cyklen med i metroen gratis. det havde jeg nemlig glemt og fik derfor en bøde. ØV!
  Vi havde også en krukke med små mønter da vi boede i lejligheden. Vi brugte dem når der var lavvande i de andre kasser (vi var studerende), så var det lige som at få noget forærende 🙂

 7. Lone, hvor er din sidste bemærkning dog dejlig ☺. Var det med husbonds billigelse, at hans surt sammensparede lommepenge blev omsat til fuglefrø ☺ ☺ ☺.
  Tak for skønne billeder fra Tivoli, det må have været en hel fantastisk dag med alle de vovser. Copenhagen Pride Parade, har sikkert ikke været mindre fantastisk. Jeg bestemmer hvert år, at jeg vil til Amsterdam Gay Pride, men på eller anden vis er det ikke blevet til noget endnu.
  Nu du nævner det, så er jeg egentlig slet ikke klar over, om jeg er mest til store eller små hunde. Jeg tror jeg elsker dem alle. Min personlige erfaring stammer fra vores Cairn terrier, som vi havde i 13 år. Men på den anden side set, for et par år siden var jeg ofte i selskab med den sødeste og mest kælne Pitbull terrier Oskar. Når han fik sin kraftige krop krøllet sammen på ens skød og blev nusset i en uendelighed, så var han lykkelig. Ingen havde nogensinde fortalt ham, at han havde enorme kræfter og var farlig ☺. Greyhounds, som jeg har i ”familien” synes jeg tidligere var noget af det grimmeste inden for hunderacer, om dem har jeg fundet ud af at deres vidunderlige blide væsen langt overskygger den lidt aparte krop ☺.

  Hvor er det dejligt, at du er begyndt at cykle igen. Du har jo tidligere glædet os med mange dejlige billeder fra skønne København under dine cykelture. Jeg elsker også at cykle, jeg synes at man oplever så meget når man er af sted på den 2-hjulede, som man ikke får chancen for, når man er i bil. Knus fra et gråt og trist Holland.

 8. Inge skriver:

  Hvor skønt at du bruger hver en øre.. og husbondens ører bruger du også.. hahahahaaa..
  Fantastisk billede af Rufsu der sidder og kigger ud gennem træerne.
  Knus til dig.

 9. Lone skriver:

  MajorogMeg, Ja, det er mere afslappende, når jeg ikke skal være nervøs for, at han vælter mig :))
  På den anden side, er han bedst til at finde spændende cykelruter.
  Det er godt nok nogle år siden, men ja, der blev myrdet en kvinde, som var ude på cykeltur på fælleden, men man ved aldrig…
  Jeg havde fået lov til at bruge pengene, hvis jeg gad ulejligheden med at få dem vekslet. Så det var ok 🙂
  Her begynder det også at blive koldt, 14-17 grader tror jeg. Man kan gå ud i regntøj og gummistøvler og gå hjem i bagende sol og stønne af varme 🙂
  Rigtig god aften til dig også, Guri 🙂

  Tovepia, Ja, er den ikke bare god, den rockering? Min ligger fremme på gulvet, og så rocker jeg nogle omgange ind imellem dagligt. Jeg kan desværre ikke have den med på landet. Jeg tror ikke, man kan skille den ad igen.
  Det var overraskende, at de mønter blev til så meget. Nu har jeg fodret fuglene, men ingen er kommet endnu. Jeg tror, de foretrækker kornmarkerne i stedet 🙂
  Mange klem til dig, Tove 🙂

  Rejen, Alligevel kan jeg ikke få ud af hovedet, at en cyklist blev myrdet derude den gang – ved højlys dag.
  Men det er selvfølgelig tåbeligt. Som husbond siger: Man hører også dagligt om, at cyklister bliver myrdet på Fælleden 😉
  Rigtig god aften til dig, Annemarie 🙂

  Megan, Jeg er også kommet der gennem mange år. De første 12 med min airedaleterrier, Jackie, og nu med Rufus. Det er et vidunderligt sted. Jeg er ikke vild med at gå alene i skove, men elsker derimod at der er træer OG åbne græsarealer.
  Måske møder jeg Josie en dag? 🙂 Eller måske gør Lise og Freja. De går tit en tur i Søndermarken, som Lise gjorde med Katja.
  Nej, jeg var ikke ude at cykle i går. Det var en forfærdelig storm :))
  God aften til dig, Megan og møffer til pigerne 🙂

  Madame, Det er dejligt at cykle, men det tager en evighed at komme ud af byen, hvor det først bliver sjovt. Jeg gider ikke alle de kulørte lamper (lyssignalerne). Derfor tror jeg, jeg vil tage toget ud af byen først og cykle tilbage 🙂
  Det er rigtigt… Kvinden var ude at se på fugle – og mødte sin morder. Han blev vist aldrig fundet. Det var så forfærdeligt.
  Vi forstår at investere pengene godt, Madame 🙂
  Rigtig god aften til dig 🙂

  Havehyrde, Ja, jeg tror, det bliver en fin ordning.
  Tak, fordi du gør opmærksom på, at det koster en billet at have cyklen med i Metroen. Du har sparet mig for en bøde. Det var rigtig ØV, at du fik en.
  Den krukke må have budt på glædelige overraskelser i jeres studietid. Der gemmer sig en mindre formue i sådanne småmønter 🙂
  God aften til dig, Havehyrde.

  Annette, Han vidste ikke, de gik op i fuglefrø, men jeg kunne beholde dem, hvis sørgede for at veksle dem 🙂
  Jeg nød at vandre rundt mellem alle de dejlige hunde. Alle var de venlige og til at “tale” med.
  Copenhagen Pride var med festlige indslag, men de kunne ikke slå hundene 🙂
  Jeg elsker også alle hunde, men vil selv vælge en stor hund. Sikkert fordi jeg kun har haft store hunde.
  Det er synd, at der er nogle, som belærer Pitbull terrier om, at de er stærke. Jeg tror heller ikke, de vil ane det, hvis de ikke blev oplært til det. Oskar lyder til at være en herlig dreng. Jeg syntes, de er rigtig søde og kælede også med et par stykker i søndags 🙂
  Det er nogle smukke greyhounds, du har i familien. Jeg kan godt huske dem 🙂 Jeg har også fundet dem aparte tidligere, men nu syntes jeg, de er så gaiciøse og smukke.
  Så mange km, som du cykler, tror jeg aldrig jeg kommer op på 🙂
  Mange klem til dig 🙂

  Inge, Jeg kan bruge alle de ører, jeg kan få fat i 🙂
  Knus til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *