Et tilbud

… jeg ikke kunne sige nej til.

Et godt tilbudSom så mange andre får jeg også tilsendt kataloger fra H&M, Gudrun Sjödén, Bon’A Parte o.a. Jeg har også fået katalog fra Ellos i mange år men har aldrig købt noget derfra, da jeg ikke har brudt mig om udvalget.

Men det har ændret sig fra gårs dato. Som ny kunde kunne jeg få 50% rabat på en valgfri vare + en pakke gratis håndklæder (værdi af kr. 229,-!?) oveni.

Håndklæder mangler jeg ikke, men en vinrød frakke til 299,- vil jeg sør’me gerne have.

Nu glæder jeg mig til, der atter kommer en pakke 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Et tilbud

 1. Deborah skriver:

  Jamen du skal da helt sikkert have en fin rød frakke. Jeg har det nu mere sådan, at jeg ikke er pæn nok til tøjet, men dette års sortiment siger heller ikke mig meget hos H&M og Bon Aparte, sidstnævnte kan jeg ellers godt lide, eller har kunnet. Jeg har fundet et sted, hvor jeg gerne vil handle, når jeg skal “gå amok”, når jeg får tabt mig ad indlæg forleden.

 2. Lone skriver:

  Tak for linket Deborah. Jeg kendte slet ikke det mærke.
  Det er bestemt også tøj jeg kan lide. Super flot 🙂

  Ellos ligger helt i bunden kvalitetsmæssigt. Men frakken til 200-300 kr. er ok til lange bukser på lufteturerne. Den liver forhåbentlig lidt op. Normalt går jeg i sort.

 3. Deborah skriver:

  Ja så er der ikke noget forgjort i det. Jeg glemte at sige, noget af det, jeg ville have sagt, nemlig at katalogerne jo ligger på nettet??? 😉

 4. Madame skriver:

  Frakken er rigtig flot, Lone!
  Jeg håber, den lever op til dine forventninger. Jeg har bestilt få ting hos Ellos, både noget der var virkelig lækkert og noget, der var en kæmpe skuffelse – det er jo desværre svært at se kvaliteten på et billede …

 5. Lone skriver:

  Ja, katalogerne ligger på nettet, Deborah. Men jeg ser aldrig efter tøj dér. Jeg bestiller dog den vej rundt 🙂

  Jeg har også gjort nogle fejlkøb, Madame. Det er bedst at kunne føle varen, inden man køber.
  Prøv at lægge mærke til hvordan vi alle går og føler på varerne i butikkerne. Mange, inkl. mig selv, kigger ikke yderligere på tøjet, hvis følelsen ikke svarer til forventningerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *