Det har været

… nogle hæsblæsende dage hjemme i byen.

Nu er Rufus og jeg på landet. og vi nyder stilheden.

Regnen falder blidt derude, egernene leger i træerne, fuglene kvidrer i café-erne, Rufus ligger på gulvet et stykke fra brændeovnen og jeg sidder hér.
Af og til går en hundelufter forbi på vejen.

Vi er flygtet fra larmen derhjemme. Vores nye underboere er ved at vælte vægge, bore og banke, så det er en lyst.
Trappeopgangen ligner noget fra en cementfabrik.

Derudover er der opsat stillads til taget, hvor en tagplade og et stykke tag-rende skal udskiftes. Stilladset står lige ud for vores køkkenvinduer. Det er ikke så spændende at kigge lige ind på håndværkerunderliv, når jeg er derude. Så vi pakkede bilen og tog herop.

Friareal mod fjorden

Lille nydøbte Karoline ville ellers gerne have været passet en times tid af tante Lone i går, imens hendes mor skulle til behandling.

Heldigvis vil hun også gerne passes igen i morgen. Og da er jeg på pletten. Det er første gang – og jeg glæder mig 🙂

Karoline

Jeg har fået tre secondhand-jakker i Coco Chanel-stil af Birthe, som hendes datter har kasseret. De er korte og med markeret talje, som jeg kan lide det. Jeg glæder mig til at komme hjem og prøve dem til noget i garderoben.

Hér har jeg klippet græs og renset tagrender. Der er endnu meget at se til i haven, men jeg kommer herop igen i næste uge.
Husbond tager til Shanghai på lørdag, og så tager Rufus og jeg ud i det grønne igen.

Inden længe skal jeg have pakket Ikea-posen, og så må vi hjem til larmen.

Rigtig god dag 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Det har været

 1. Therese skriver:

  Åh, det er så hårdt når naboer bygger om. Vi havde i 3 uger vores underboer der bankede og hamrede. De flyttede også på nogle af de bærende søjler (altså med prof. folk), og det LARMEDE så jeg var ved at blive sindsyg. Udover det, så lagde der sig en masse støv i vores lejlighed, da vi ikke havde fået at vide at vi skulle lukke for udluftningen, så Kjærstens sofa røg ud. Der var intet at gøre ved sådan en halv centimeter gipsstøv.
  Glæden var stor, da de var færdige.

  Dejligt at du kan flygte til landet, for nogle timer.

 2. Madame skriver:

  Sikke et dejligt billede af lille Karoline, og jeg håber, I havde en hyggelig dåbsdag. Det lyder spændende med dine nye jakker, Lone. Må vi se en af dem på din blog? Jeg kan godt forstå, du er flygtet fra cementfabrikken og al den larm. Vi skal også i gang med at rense tagrender, men jeg tror, vi venter til alle bladene er faldet er træerne 😉 Og så beder jeg stille om, at græsset holder op med at vokse i denne sæson.
  Ha’ en god dag på dit smukke landsted!

 3. Hvor er hun dog dejlig, den lille Karoline. Jeg forstår godt, at tante Lone står på spring, når der mangles barnepige.
  Også at flygte fra larm, håndværkerunderliv ☺ og cementstøv, det forstår jeg glimrende at du og Rufus gør. Heldigvis har vi været forskånet for den slags her, det værste var maling af hele bygningen for et par somre siden og med den evigt larmende håndværkerradio stående udenfor (selv om håndværkerne arbejdede på den anden side af bygningen og ikke kunne høre den).
  Lækkert med lidt nyt tekstil til at spæde op på beholdningen.
  Hav det nu rigtig godt hjemme i larmen og glæd dig til, at du snart igen kan komme op og nyde den friske luft på landstedet.

 4. Havfruen skriver:

  Søte fine Karoline:))Hun er skjønn:)
  Høres fornuftig ut å “rømme” til landet når det er bråk og cementstøv hjemme. Å nyte stillheten er mye bedre….i frisk luft:)
  Ha en flott kveld, klem fra meg:)

 5. Rejen skriver:

  Hej Lone, undskyld hvis jeg ikke altid får kommenteret på dine indlæg, men jeg kan ikke gøre det fra arbejdet, den bliver ved med at sige at der fejl….meget mærkeligt…Nåeh men godt at du og Rufus har et sted at flygte hen, selvom der skal arbejdes lidt….Hvor er hun dejlig hende Karoline, kan godt forstå at du gerne passer hende….Det er altid dejligt med lidt nyt tøj og især når det ikke koster noget…god aften til dig…og Rufus

 6. Inge skriver:

  Hvor er hun sød den lille Karioline, kan altså godt forstå du glæder dig til at være “sitter”.. dejligt at I har huset på landet, når der bygges om i byen..
  Nyd livet Lone.. 🙂

 7. Anette skriver:

  Hvor er hun sød den lille Karoline – skønt at du kan passe hende i morgen. Nyd det på landet indtil da 🙂

 8. Vicki skriver:

  Punkt 1: Jeg elsker billeder fra “dit lille landsted” der ser ud til at være skønt!

  Punkt 2: Renovation er lige dele irritation og støv. Kan godt forstå du er flygtet fra håndværker(under)liv og larmen. Og stakkels Rufus må da være ved at gå en smule fra snøvsen af al den hamren og banken?

  Punkt 3: Karoline er da nok lige en af de mest nuttede babyer, jeg længe har set! *Suk*

  Hav en dejlig dag Lone 🙂

 9. havehyrden skriver:

  Det er da helt forståeligt at i flygter fra larmen. Det ville jeg da også gøre hvis jeg havde sådan et skønt sted at flygte til. Håber I har nydt det og også nydt at passe den lille.
  God weekend 🙂

 10. Lone skriver:

  Therese, Jeg tror, det er samme situation, vi er i nu. Vores underboere har også fået fjernet bærende vægge – heldigvis også af prof. håndværkere, ellers havde vi nok siddet på 3. nu (underboens etage) 🙂
  Hér har vi ingen fælles udluftning. Alligevel ligger der et tykt lag i vindueskarmene.
  Tænk, at I måtte smide en sofa ud?… Men jeg kan tænke mig, at der ikke er noget at stille op med gipsstøv.
  Åh ja, det er SÅ godt at have et sommerhus at flygte til 🙂

  Madame, Hun er kær den lille Karoline. I går gik jeg en dejlig tur med hende 🙂
  Jeg skal nok forsøge at tage billeder af jakkerne.
  Det er minussiden ved at bo i lejlighed. Heldigvis har vi sommerhuset at flygte til 🙂
  Vi plejer også at vente med tagrenderne til alle blade er faldet af træerne. Nu er mos dog også ved at løsrive sig og falder ned i renderne. Det bliver for meget, så jeg går dem efter en gang om måneden.
  Ja, nu må det snart være slut med at klippe græs for i år 🙂

  Annette, I går gik vi to søer rundt. Hun sov sødt under hele turen. Jeg kan godt sige dig, jeg nød det 🙂
  De håndværkerradioer er ulidelige. Jeg forstår heller ikke, hvordan de alle kan være enige om, at høre det samme musikprogram. Der må også være håndværkere på et arbejdshold, som bare ønsker at arbejde i fred og ro.
  – Og så lade den stå og larme på den anden side af bygningen!…

  Havfruen, Hun er så fin og skær den lille Karoline 🙂
  Det var en lise for sjælen at komme ud på landet. Det må være uudholdeligt for de, som må blive herinde.
  Klem til dig 🙂

  Rejen, Det skal du ikke undskylde. Tænk, hvis vi skulle kommentere hid og did hver dag, så blev det et heldagsjob at være blogger 🙂

  Inge, Det gik fint. Karoline sov under hele turen. Hun er da bare for nem den lille pusling 🙂

  Vicki, Der er skønt deroppe, og hvor er vi heldige at kunne flygte derop, når det bliver for “hedt” at være i lejligheden. Ja, Rufus er helt for snøvsen, når der bores og bankes 🙂
  Karoline er en fin lille pige 🙂

  Havehyrde, Så værdsætter man virkelig, at man har et andet tilflugtsted, når der rykker håndværkere ind 🙂
  Karoline og jeg havde en dejlig tur rundt om Skt. Jørgens Sø = 2 søer 🙂

  Rigtig dejlig weekend til jer alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *