Du skal bare ringe

"Jade"armbånd til samlingen… på dørklokken, så kommer jeg ned og hjælper dig med at bære mine gaver op, sagde jeg til husbond, da han ringede fra lufthavnen og sagde, at han ville være hjemme inden for en times tid.

Jeg ved udmærket godt, at han ikke aner, hvad han skal købe til mig, når han har været udenlands. Jeg er heller ikke for god til at ønske mig noget, men jeg havde nævnt noget om, at han måske kunne finde en lille kopitaske i et eller andet kendt mærke, som han sikkert kunne få en af de kvindelige rejsedeltagere til at finde til mig.

Ikke, at jeg går op i tasker, men Birthe havde anbefalet det som en af de gode ting, man kunne finde i kinaland.

Hvad jeg fik?

– En æske knastørre kager.

Kinakager


Kinakager

Hvis du forestiller dig vores hjemlige halve citronmåne maskinudskåret i en endnu mere tør konsistens, helt flade med noget klæbrigt stads indeni, så har du en idé om, hvordan min gave er. Jeg har spist en halv, og det bliver ved det.

Åh jo, jeg fik også et “jade”armbånd.

Men jeg er glad for at have husbond hjemme igen…

Herunder et par billeder af Den lille havfrue i den danske pavillon. Dér sidder hun ganske smukt.

Den lille havfrue på Expo

Den lille havfrue på Expo

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

11 Responses to Du skal bare ringe

 1. Rejen skriver:

  hihi, jeg har en husbond der også er dårlig til at købe gaver, men en pakke med tørre kager kan han dog ikke slå…..hehe…Men godt at du fik ham hjem, nu kan det vel heller ikke vare så længe før Havfruen er hjemme igen….god tirsdag til dig…

 2. Havfruen skriver:

  Hehe:) Der er han vel lik Gubben jeg er gift med Lone:)) Dårlig med gaver fra utlandet her også. Men tanken var god, ikke sant? Så er det sikkert godt å få ham hjem. Men det ble neppe overvekt av gaver da….
  Major har kanskje fått dagpass til en dame her i bygda. han er vel en av få hunder med dagmamma:))
  Ha en flott dag med husbond i hus, jeg iler på jobb snart i regn og kuling. Major og gubben har høstferie….
  Klemmer til deg:)

 3. havehyrden skriver:

  ok, jeg troede min mand var dårlig til at købe gaver 😉
  men jeg tror at mange mænd er sådan. Det med gaver er bare ikke lige dem,med mindre de får en helt præcis beskrivelse. Jeg var ellers meget overrasket da min mand havde købt en (brugbar) creme med hjem fra sin sidste tur. Nærmest lidt mistroisk. Havde han selv fundet den? eller fået hjælp? Men lige meget er det, han er så glad (og stolt) over at han endelig fandt noget jeg kunne bruge, uden at have fået direktioner 😉
  Havfruen ser da lidt sølle ud i swimmingpoolen. Jeg må siger at jeg syntes det er lidt besynderligt at man bruger så mange penge på sådan et “stunt”

 4. Madame skriver:

  Dine armbånd er noget af det smukkeste, Lone! Men kagerne, hihi … Jeg tror, de færreste mænd har fantasi til at finde lige det, vi drømmer om at få. De vil gerne have en ønskeseddel – ellers ender det nemt med at blive noget elektronik, som de selv ønsker sig 🙂
  Det er sjovt at se Den lille Havfrue i de fremmede omgivelser.
  Rigtig god tirsdag til dig!

 5. Therese skriver:

  Det er et fint jadearmbånd, Lone.
  Kopitasker, er ikke lige mig. Jeg synes selv at det enten skal være den ægte vare, eller ingenting. Men det er jo helt smag og behag. Din kære husbond, kunne dog have fået en bøde i lufthavnen, hvis han havde haft en taske med, og den var blevet opdaget.

  Det er da sjovt at se havfruen, dernede i Kina. Det ser smukt ud med det grønne vand. Noget lidt andet end på Langelinie 🙂

  Ha’ en dejlig dag.

 6. Anette skriver:

  Flot armbånd!! Men kagerne 😛 😛 Han må høre efter når du siger du godt kunne bruge en taske 😛 Hvor ser Havfruen da flot ud i Kina – det må være sjovt at opleve det 😛

 7. Jens skriver:

  Årh – du har altså en god humor, haha…… Jeg håber du bliver glad for armbåndet.

  Storebror ligger og kigger surt på mig. Jeg forstyrrede vist hans eftermiddagslur, fordi jeg grinede højt. 😀

 8. Lone skriver:

  Rejen, Husbond har også overgået sig selv i idéforladthed 🙂 Godt, vi kunne grine af det 🙂

  Havfruen, Nej, der var bestemt ingen overvægt dér 🙂 Der var masser af plads til spændende gaver.
  Det glæder mig, at Major får en dagmamma. Glæder mig til at høre, hvordan de trives sammen :))
  Nej, jeg har ikke hørt om andre hunde, som har en. Hér i byen har vi en professionel hundelufter i bedste amerikanske stil 🙂
  Synd, du skal på arbejde, når dine drenge holder ferie.
  Klem til dig 🙂

  Havehyrde, Der skal en fuldstændig beskrivelse, billede og hvor man kan købe varen til, før de forstår det 🙂
  Jeg kan tænke mig, at din mand var glad og stolt, da du blev glad for cremen. Næste gang tror jeg, jeg vil bestille en creme, som husbond kan købe på flyet 🙂
  Neeej, jeg syntes ikke havfruen ser sølle ud i dér. Syntes du det? Vandet har en pænere farve end i Københavns havn.

  Madame, Det er jo ikke til at forstå, at de har så svært ved at finde noget til os. Efter at have boet sammen i mange år, må de da have en lille anelse om, hvad vi kan lide 🙂

  Therese, Jeg tror (ved) også, det er noget kopijade 🙂
  Jeg vil ikke havde noget imod at gå med kopitasker, hvis det ikke var fordi, jeg syntes det er uartigt at snuppe andres design. Jeg ville være blevet glad for alt andet end de tørkager, jeg fik 🙂
  Husbond og rejsefæller havde fået at vide, at det var tilladt at importere kopivarer til eget brug. Det lyder underligt. Jeg mener også at have hørt, at kopivarer bliver opsnappet og destrueret. Men det er åbenbart kun, hvis det er firmaer, som importerer til videresalg.
  Jeg syntes også havfruen ser sød ud med de smukke baggrundsfarver – noget helt andet end Langelinie, ja 🙂

  Anette, Armbåndet går an mellem de andre, jeg går med, selvom der er GULT i :)) Men kagerne?! :)) På den anden side, har han sikkert tænkt, at jeg ville blive glad for at smage noget andet end de muffinss som jeg har prøvebagt nogle gange. Men der tog han fejl 🙂

  Jens, Armbåndet går an. Husbond har i det mindste brugt et par minutter på at købe gaver til mig 🙂
  Jeg kan se Storebror for mig 🙂 Har I fået jeres stue – og roen – tilbage efter renoveringen?

  Rigtig god aften til jer alle 🙂

 9. Jens skriver:

  Nej, jeg er bange for at det varer lang tid inden vi får stuen tilbage. Jeg vil SÅ gerne skrive et indlæg med lidt opdateringer, men jeg er nødt til at vente nogle uger. Jeg er sikker på at du forstår det, når jeg skriver indlægget.

 10. Inge skriver:

  hahahaaa hvor skønt.. tørre kager, det er jeg dog ligegodt aldrig blevet budt.. hahahaaa

  Jeg synes jadearmbåndet er fint sammen med de andre armbånd du har på.

  Tricket er at sige helt præcist hvad du gerne vil have, så får du det.. det har jeg brugt masser af gange, og det virker, så pyt med overraskelsesmomentet, og især hvis det giver tørre riskager.. 🙂

  Det er altså underligt, jeg kan ikke kommentere hos dig, når jeg er på arbejde, vist nok på grund af vores proxyserver. Derfor får du ofte sene kommentarer herfra, du er jo læst i min reader.. 🙂

  Klem og en dejlig aften til dig..

 11. Lone skriver:

  Det er utroligt så lang tid, det har taget med altanerne. Stilladserne blev opsat i sommer, husker jeg. Jeg er spændt på at høre, hvordan det har forløbet.
  Lille- og Storebror savner helt givet deres altan 🙂

  Inge, Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke har tænkt på at bestille et par cremer i stedet. Det ved man hvad er 🙂
  Jeg ved ikke, hvorfor du ikke kan kommentere fra jobbet, Inge. Der er vist ikke noget, jeg kan gøre her 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *