Allehånde

merian, kardemomme, anis, natron, kanel og hele nelliker havde jeg i min krydderikrukke. Men ikke nellike og – ingefærpulver. Lige netop de to, jeg skulle bruge den formiddag, hvor lysten kom over mig.

Kanel

Vi spiser næsten ikke småkager. Alligevel blev jeg fristet efter at have set billeder af dejligt julebagværk. Eller rettere sagt, jeg vil gerne have den liflige duft af julens krydderier i eget hus.

Kagerne blev bagt, og her kom til at dufte. Nu har vi så yderligere to slags julekrydderier i krukken, som kommer til at ligge der i årevis og som sikkert ikke kan bruges, når jeg engang igen får lyst til julebageri.

Smide dem ud? Nej, det kunne være, jeg lige netop stod og manglede fx merian en dag 🙂

Foto er lånt hos Tiger

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Allehånde

 1. Megan skriver:

  Jeg har også fået lyst til at bage småkager. Måske i weekenden!?
  Nu har jeg i første omgang lokket kæresten til at besøge et økologisk julemarked på lørdag, og så kan det jo være, at vi falder over hjemmebag og jeg kan spare krudtet! 😉 Jeg er ikke den store bager.

  Tak for hilsenen fra Lis og Freja. Dejligt at vide, at de har det godt! Nu sætter jeg mig snart ned og skriver et julebrev til Lis. Håndskrevet og med frimærke på!

  Klem fra mig og hundene

 2. Madame skriver:

  Ja krydderier er gode at have, så man ikke kommer til at mangle 🙂 Vi køber en del af vores hos Tiger, og så er ulykken ikke så stor, hvis de ikke bliver brugt, mens de er friske. Og de pynter jo også smukt på hylderne!
  Ha’ en dejlig dag, Lone 🙂

 3. Lone skriver:

  Megan, Du kan være helt sikker på, at du finder hjemmebag på lørdagens julemarked. God fornøjelse 🙂
  Lis bliver altid så glad for dine hilsener 🙂
  Klem til dig og pigerne.

  Madame, Man har bare aldrig alt det, man står og skal bruge. Jeg måtte bruge meget tid på at finde ingefærpulver i går.
  Jeg køber helst i breve og kommer krydderierne over i rengjorte olivenglas. De er nemlig smukke bare at have stående 🙂
  Og dejlig dag også til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *