Bakers Cyste

Jeg skal lige straks på hospitalet til yderligere undersøgelse for en bule, jeg har fået i knæhasen. Jeg har fået diagnosen. Det er en Bakers Cyste – en væskeansamling i slimhindesækken bag på knæet.

Den er kommet efter en gymnastikøvelse på gulv. Jeg har haft den i nogle måneder, og troede den blev absorberet hen ad vejen. Men så simpelt er det ikke. Det kan være, den skal opereres væk.

Der er taget røntgenbilleder og ultralydsskanning. Gad vide, hvad der skal ske på hospitalet i dag… Jeg har kigget på nettet, men tør ikke læse mere om det.

Tivoli
Tivoli i december

I weekenden var vi et smut på landstedet for at se, hvor vores to tårne brænde er blevet placeret. De stod fint i indkørslen.

Til gengæld var et vandrør sprunget!… Det er min skyld, fordi jeg ikke havde havde tømt en stump vandrør af for vand.  Der er ingen vandskade, fordi det har været frost. Heldigvis kan VVS’eren udbedre skaden i denne uge.

Jeg skulle have været til julefrokost på torsdag oppe på landet med ‘Ever-klubben’. Da bliver det snestorm. Så det kommer jeg ikke til.

Det er en værre redelighed… 🙂

Rigtig god dag til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

24 Responses to Bakers Cyste

 1. Therese skriver:

  Nårh, læger og hospitaler, er ikke min stærkeste side, så jeg føler med dig. Jeg håber på at det er hurtigt og smertefrit overstået.

  Snestorm? Så for pokker. Så er det godt at det er i dag jeg skal købe alle mine julegaver. Måske man skal hamstre lidt på gær og mælk ? 😉 hi hi.

  Rigtig god tirsdag til dig, Lone.

 2. pernille på 1 skriver:

  Ja det er da en værre redelighed :), jeg håber at det går godt på hospitalet i dag og at du får svar på noget af det du ikke ved noget om.

  Snestorm – det er lige mig 🙂

 3. Megan skriver:

  Øv da, det lyder ikke så rart, Lone. Jeg løber også gerne en lang bue udenom læger og hospitaler, men nogle gange har vi jo brug for at “gå ind” og blive fixet m.m. Håber ikke det er for slemt! Vidste slet ikke, at det fandtes!

  Snestorm torsdag!? Åh nej! Det orker jeg da næsten ikke. Det må gerne vente til mellem jul og nytår (eller slet ikke) 🙂

  God dag Lone.

  Klem.

 4. Havfruen skriver:

  Huff……masse lykke til Lone!! Greit å ikke lese for mye….
  Vi hadde snøstorm på fredag….glad jeg ikke skulle kjøre bil da.
  Knus til deg….

 5. Anita skriver:

  Varme tanker og gode vibes til dig 🙂

 6. Jamen dog, rigtig meget held og lykke med hospitalsbesøget i dag. Selv om en operation ikke er rar, så er den måske at foretrække frem for diverse genvordigheder.
  Jeg døjer selv med mit ene knæ og har gjort det igennem de sidste 7 – 8 år, af og til mærker jeg ikke noget til det og til andre tider er al gang uudholdelig. Men som vi engang tidligere er blevet enige om, så har vi nok nået reparationsalderen og gud ske lov, at der kan repareres.
  Synd, at du ikke kommer med til julefrokost i Everklubben, men at sætte livet på spil “bare” for en julefrokost, det havde jeg heller ikke gjort.
  Knus og pøj-pøj med undersøgelserne, Lone

 7. Anette skriver:

  Håber du fik afklaring på hospitalet og at en evt. operation kan blive snart.

  Det lyder hyggeligt med sådan en julefrokost – men det er da helt forståeligt at du aflyser hvis der er varslet snestorm. Jeg håber ikke det bliver alt for slemt med den snestorm.

  Er spændt på at høre hvordan det gik på hospitalet. Knus til dig og klap til skønne Rufus 🙂

 8. Madame skriver:

  Øv, sikke noget med væskeansamlingen, Lone. Jeg håber, det er en meget lille operation, og at du hurtigt kan gå ture med Rufus igen. Det var vel nok heldigt, at I ikke fik vandskade i sommerhuset!

  Men snestorm? Nu gider vi altså ikke mere sne 🙂

 9. Lone skriver:

  Tak for jeres søde hilsener 🙂

  Jeg slap for operation denne gang og skulle bare undersøges grundigere og gøre nogle øvelser. Men jeg skal henvende mig direkte på hospitalet, hvis jeg får smerter af nogen art.
  Uha, jeg var ked af det, inden jeg skulle afsted. Det vil tage ca. 3 måneder, inden man kan gå normalt på benet igen efter en operation.

  Therese, Det var en god dag, du har valgt til julegaveindkøb. Det har været vidunderligt vejr i dag 🙂

  Pernille, Ja, du elsker sne :))

  Megan, Det kunne have været rart med en lidt længere pause i snefaldet 🙂
  Jeg havde heller ikke hørt om den sygdom før…

  Havfruen, Jeg måtte stoppe med at læse om det, da jeg nåede der til, hvor benet skulle amputeres 🙂

  Tak skal du have, Anita 🙂

  Annette, Skulle du ikke have været opereret i maj måned? Men man trækker tiden ud, når der er perioder, hvor man ikke mærker så meget til det.
  Ja, det er godt, at vi kan repareres 🙂

  Anette, Jeg slap for operation denne gang, men skal ikke være al for optimistisk. Cysten kan udarte sig.
  Det lød som om, der kom rigtig meget sne på torsdag, men det har før ændret sig 🙂
  Tak for knus og for klap til Ruf’er. Han har det desværre ikke så godt i disse dage…
  Klem til dig og klap til dejlige Kenzo 🙂

  Madame, Jeg slap for operation denne gang – og jeg er så glad. Det ville tage 3 måneder, før jeg vil kunne gå normalt igen efter operation.
  Ja, godt vi slap for vandskade. Ellers var jeg ikke blevet betroet at tage derop alene igen 🙂
  I er lige kommet jeg over at skovle sne, så begynder det igen 🙂 Lad os håbe, det ikke bliver så slemt.

 10. Inge skriver:

  Godt du slap med skrækken i denne omgang, jeg kan ikke lade være med at sige… Og så siger man at motion er sundt.. 🙂
  Hav en dejlig aften Lone.

 11. Megan skriver:

  Hej igen Lone
  Godt du slap for operationen i denne omgang! Håber virkelig ikke, at det bliver til mere!

  Ked af at gøre, at Rufus ikke har det så godt i disse dage. Øv øv. Hvad er der galt med ham?

  Her glæder vi os til at få Josie hjem i juledagene. Hun har været væk fra os i 2 mdr. Jeg har måtte undvære hende pga min bækkenskade, hvor jeg ikke måtte gå så meget og slet ikke lade mig trække af hunde. MEN nu går det fremad og jeg glæder mig så meget til at få min gule sol igen! 🙂

  God aften. Klem.

 12. Hvor er det godt at læse, at du slipper for operation i denne omgang. Jeg havde tænkt på, hvordan du skulle klare at lufte Rufus, hvis du skulle opereres. Jeg håber, at du kan klare dig med øvelserne.

  Jo, meningen var, at jeg skulle have været opereret i Maj (det er da helt vildt, at du kan huske det). Men da vi nåede Maj, var jeg midt i at male hele lejligheden og havde ikke mærket det fjerneste til smerter i knæet, til trods for utallige op/nedture på stigen. Derfor aftalte jeg med lægen om at se tiden an. I det store og hele går det meget godt, kun af og til bliver jeg mindet om, at…..reparationsalderen er nået ☺.
  En fortsat rigtig god dag til dig, Lone.

 13. Jeg læser lige, at Rufus er dårlig. Jeg håber ikke at det er noget alvorligt i vejen med ham.

 14. Lone skriver:

  Kære Megan og Annette

  Vi har desværre måttet tage afsked med vores dejlige Rufus i dag.
  Han var meget træt og ville ikke gå ned af trapperne (vi bor på 4. sal).

  Han fik lov at sove ind herhjemme i trygge rammer.
  Det er forfærdeligt, at vi har mistet ham. Sorgen er næsten ubærlig. Han har været vores barn i 12 dejlige år.

  Mange hilsener og klem.

 15. Åh Lone, det gør mig utrolig ondt at læse.
  Selv om man jo godt ved, at dagen kommer på et eller andet tidspunkt, så gør det ondt, meget ondt, når det sker.
  Det er ingen trøst overhovedet lige nu, men dejlige smukke Rufus har fået lov til at leve i 12 år, det er en høj alder for en stor hund. Han har haft det godt og har været jer til stor glæde og jeg er ikke spor i tvivl om, ud fra dine indlæg, at I har været ham til ligeså stor glæde.
  Det gør mig så forfærdentlig ondt for jer.
  Mange klem og de allerbedste hilsener til jer.

 16. Megan skriver:

  Kære Lone

  Åh nej. Jeg ville lige ind og se, hvad du havde skrevet om Rufus og hvordan det gik. Det gør mig forfærdeligt ondt at læse, at han er død. Jeg ved, at sorgen er dyb og ubeskrivelig svær at udholde. Selvom han fik en fin alder, er det ingen trøst lige nu. Tomheden er stor og enorm! Jeg ved, at han altid vil leve i jeres hjerter og de 12 år, I fik sammen, har været den dejligste gave. Det kan man tage med sig, men savnet vil altid være dér. Og lige nu er det så svært!
  Jeg tænker på jer og føler med jer.

  Stort knus
  Lene

 17. Therese skriver:

  Æv, jeg kan se at I har måttet tage afsked med Rufus. Det gør mig virkelig ondt. Jeg er sikker på at han har haft det bedste liv, en hund kan ønske sig.
  Kram til dig og din mand.

 18. Inger Bonde skriver:

  Kæmpekram til jer og håber, at I får en god jul – trods alt og ser frem til 2011. Det er så hårdt at miste.

 19. Madame skriver:

  Kære Lone! Jeg ser først nu, at I har måttet tage afsked med jeres dejlige Rufus. Det gør mig så ondt – ved jo, hvordan det er at skulle sige farvel til et elsket dyr, og det er umuligt at skrive noget, der kan trøste.
  Da vi mistede Trold for nogle år siden, gik jeg helt i sort af sorg og ville bare have en ny magen til. Det fik vi- og det er Sofus.
  Klem – og god jul til jer.

 20. Mia Folkmann skriver:

  Åh søde Lone, jeg har slet ikke fulgt med på bloggen, så jeg ser også først nu det med Rufus. Det gør mig så ondt for jer – det er forfærdeligt at tage afsked med et dejligt dyr, som man har holdt så inderligt af. Godt, at han nåede en flot høj alder af 12 år. Stort knus fra Mia

 21. Inge skriver:

  Kære Lone..
  Jeg var begyndt at undre mig over ikke at se din navn i Readeren.. nu ser jeg at I har måttet sige farvel til jeres dejlige Rufus.. Det gør mig så ondt for jer begge, håber alligvel I har haft nogle gode juledage..
  Varme kram fra mig til dig.
  Kærlig hilsen Inge

 22. Vicki skriver:

  Åh søde søde Lone. Jeg har lige læst at i har måtte tage afsked med Jeres Rufus. Hvor gør det mig ondt på jeres vegne. Men jeg må samtidig give jer et knus for at i ikke stak hovedet i busken, og på trods af smereten gjorde hvad der var bedst for Rufus.
  Håber at Julen dog stadig væk har givet jer de glimt af varme og lys som er så vigtige. Mine tanker går til Jer.
  Varme Knus og Kram

 23. Anette skriver:

  Kære Lone, Jeg ser først nu at i har måtte sige farvel til jeres dejlige Rufus. Det er jeg utrolig ked af at læse. Det gør mig ondt for jer begge to. Jeg tror i har gjort hvad der er bedst for ham men derfor er sorgen og smerten der jo alligevel. Du har mange gode minder om din dejlige hund – behold dem i hjertet og tag dem frem når det er sværest. Hvor er jeg ked af at læse det Lone. Mange kram og tanker.

 24. Lone skriver:

  Tak for jeres medfølende ord. Det har varmet meget i vores sorg.

  Selvom vi vidste, hvor det bar henad, var det forfærdeligt, da dagen oprandt, og vi måtte tage den svære beslutning at sige farvel til vores vidunderlige hund.

  Trapperne blev Rufus’ skæbne. Det var det jeg frygtede.
  Frygtede en dag at stå med ham enten oppe på vores repos, hvor han ikke kunne gå ned – eller i stueetagen, hvor han ikke kunne gå op.

  Vi trøster os med, at vi stod lige uden for vores hoveddør, så vi kunne gå tilbage i lejligheden, hvor dyrlægen kom og gav ham fred i vante omgivelser.

  Det er et kæmpe savn. Han har fyldt utroligt meget i vores liv. Jeg har meget svært ved at forholde mig til, at han ikke er her mere. Han vil altid leve videre i vore hjerter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *