Jeg kan ikke

… sige, at det er sidste gang, jeg vil have med Krøyerkugler at gøre. Jeg har stadig en kæmpe plasticpose med stadset stående.
Jeg havde en kamp med kuglerne i går. Teddy har arvet en af Rufus’ hunde-senge, som består af Krøyerkugler. Teddy vejer 5 kilo mere end Rufus, så sengen skulle have lidt mere fylde.
Jeg havde hørt, at kuglerne danner statisk elektricitet og var besværlige at håndtere. Så jeg bevæbnede mig med en øse til at hælde med, så jeg ikke kom i kontakt med dem.

Krøyerkugler

Alligevel hægtede de sig på alt i deres nærhed. De ville heller ikke gerne slippe øsen, hvorfor jeg blev nødt til at bruge hænderne for at skrabe dem af, hvilket medførte, at jeg var hvid af Krøyerkugle op til albuerne – jamen overalt!

Selvom jeg støvsugede grundigt bagefter, dukker de stadig op alle steder. Det tager sikkert måneders støvsugning, inden de er helt væk.

Nu har jeg 60 liter tilbage at gøre godt med. Dem vil jeg komme i en hjem-mesyet hundeseng til landstedet. Denne gang kommer fyld inklusive emballage i sengen. De skal ikke slippe løs endnu engang.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

9 Responses to Jeg kan ikke

 1. Therese skriver:

  Hi hi, det må ha’ været noget af et syn, hvid af krøyerkugler til albuerne 🙂

  Herhjemme er det confetti fra bordbomber, der stadig dukker op alle steder.

 2. Havfruen skriver:

  Å herlighet Lone…de kulene er forferdelige..de blir kjempestatisk…
  Lykke til….
  Klem fra meg:)

 3. MissMuffin skriver:

  Tillykke med smukke Teddy:)
  Han må være en ordenlig krabat! Han ligner nemlig meget den hund, som Kristians mors Lukas måtte flytte sammen med, da vi skulle finde et nyt hjem til ham.
  Balder er samme blanding og kæmpe stor, men tror selv han er en lille skødehund, så det kan godt være en udfordring når han kommer hoppende:)

 4. henriette skriver:

  Åhh nej!

  Har jo været helt ved siden af mig selv de sidste måneder og har derfor ikke læst så meget med, men i dag NU ser jeg at Rufus er borte..

  Jeg er helt færdig og kan levende forestille mig jeres sorg. Man knytter sig til sine dyr, store som små på en måde mennesker uden dyr slet ikke kan forstå.

  Det glæder mig meget at se at I nu har fået en ny dejlig hund, og jeg er også sikker på at han nok skal falde godt til hos jer. I er jo store hundeelskere og utroligt gode ved jeres, så tillykke med ham, han er så fin.

  Jeg håber at dit eget helbred er godt, og det der med benet, og at det nye år må bringe masser af glæde i sommerhuset og i byen 🙂

  Mange knus
  Henriette

 5. Cummings skriver:

  Det slår mig, at hvis Teddy mangler et efternavn, lyder det ikke helt dårligt med Teddy Krøyer. Bare en tanke …

 6. Madame skriver:

  Tænk at de er så statisk elektriske – men de må være dejlige at ligge på. Teddy er heldig at få to senge, der er specielt tilpasset hans vægt. Her hos os er det hvidt kattegrus, man kan finde de særeste steder 😉

 7. Anette skriver:

  Det er skønt med nogle gode puder at ligge på – det manglede da bare 😉 Men sikke noget stads at arbejde med 😛 Mon vi får lov at se billeder af Teddy på hans nye pude? Knus

 8. Inge skriver:

  hihi.. kan se dig for mig med hvide kugler op af armene.. 😉 tænk hvis Teddy også havde hjulpet, så havde I fået kuglerne spredt virkelig godt og grundigt.. 🙂
  Jeg er sikker på at jeres skønne nye hund kommer til at elske begge sine senge..
  Hvor bliver det også spændende, når han skal med over og indtage sommerhuset og fjorden..
  Varme klem til dig og Teddy bjørnen..

 9. Lone skriver:

  Therese, Åh ja – confetti er også noget forbistret stads dagen derpå og i lang tid frem 🙂

  Havfruen, Meget værre, end jeg havde fået fortalt 🙂

  MissMuffin, Tak skal du ha’ 🙂
  Det glæder mig at høre, at I selv fandt et hjem til, at Lukas. Var det Balder, han flyttede sammen med?
  Teddy elsker også at sidde på skødet. Han vejer 34 kilo! 🙂

  Henriette, Det er sandt, at man knytter sig utrolig meget til sine kæledyr og fortrænger, at man ikke har dem livet igennem. Teddy er faldet godt til hos os. Nu er vi bare spændte på, hvordan han modtager gæster. Rufus brød sig ikke om, at her var for mange ad gangen.
  Mange knus til dig, Henriette 🙂

  Cummings, Det lyder faktisk godt 🙂

  Madame, Jeg husker godt, hvordan det var med kattegrus – og potesporene efter det 🙂

  Anette, Det er ikke til at have med at gøre. Du skal nok få det prøvet engang, når Kenzo’s nye pude skal påfyldes om et par år 🙂

  Inge, Tænk, hvis han havde splittet plastikposen med 100 liter kugler ad!… 🙂 Godt, han ikke er en lille hvalp, så var det sikkert sket 🙂
  Jeg glæder mig utroligt meget til på fredag, hvor vi skal i sommerhuset sammen for første gang.
  Varme klem til dig, Inge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *