WebLager

Husbond kom forleden hjem med en kopi af den originale tegning af vores lejlighed. Den var spændende at studere.
Omtrent alle kan gå ind på WebLager® og finde bygningstegninger og -sager på deres bolig.

Byggedokumenter

Det er Dansk Scanning A/S, som har digitaliseret byggesager for de fleste kommuner, så borgerne kan se deres egne byggesager og -tegninger.
Der er forskellige søgemuligheder på weblageret: Adresse, matrikel og ejendomsnummer. Alle scanninger af byggesagerne er udført i PDF og alle dokumenter inkl. tegninger er scannet i forholdet 1:1. Dvs. tegninger kan udskrives i størrelse som originalen.

Vores lejlighed

Det kræver ikke login. Bare klik på ‘Offentlig adgang’, og der kan søges.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to WebLager

 1. Inge skriver:

  Tak Lone, det er et godt tip, jeg troede ikke man selv kunne søge derinde.. vi skal straks ind og se om der er noget på vores hus..
  Hav en dejlig aften

 2. Havfruen skriver:

  Tror man finner det meste på nett jeg Lone.
  Ha en fin kveld, klemmer fra meg:)

 3. Megan skriver:

  Det er utroligt, hvad man efterhånden kan finde på Nettet 🙂 Det må være spændende at se tegninger på egen lejlighed. Lis har fortalt, hvor I bor og jeg kender så udmærket gaden. Min veninde og hendes mand boede dér i mange år, men er nu flyttet til Fuglebakkevej.

  Dejligt at du har hørt fra Lis. Er glad for at høre, at hun er OK og har klaret sig godt gennem det glatte før. Hun burde jo have pigsko! 🙂 Er også glad for at høre, at du har tilbudt luftehjælp til Freja m.m., hvis der skulle brug for det. Nu er jeg så langt væk 🙁

  Ha’ en dejlig aften Lone og møffer til Teddy.

 4. Inge skriver:

  Øv har lige prøvet, der er ikke offentlig adgang til Roskilde kommune.. 🙁

 5. Cummings skriver:

  Klog hund. Med temperaturer som dem, vi bliver belemret med for tiden, tager naturen sig absolut bedst ud fra et vindue.

 6. Madame skriver:

  Det er en god idé, at man lægger så meget ud til borgerne som muligt. Lige i dette tilfælde er det måske ikke den store hjælp for mange af os, men jeg kommer til at tænke på fx kirkebøgerne, og at man nu kan betjene sig selv på skat.dk – det er dejligt.

  Nu vil jeg lede efter vores hus – tak for tippet og ha’ en dejlig dag, Lone!

 7. Lone skriver:

  Inge, Det var ærgerligt, at der ikke er adgang til Roskildes bygningsarkiver endnu. Men det skal nok komme. Alle kommuner bliver registreret, mener jeg.
  Du må også ha’ en dejlig aften 🙂

  Havfrue, Det tror jeg også. Vi behøver snart ikke komme uden for en dør. Så kan vi sidde herinde og få krafteløse muskler og et stort hoved med al den viden, vi henter på nettet 🙂
  God aften og klem til dig 🙂

  Megan, Ja, det er 🙂
  Vi er også meget glade for at bo her. Fuglebakkevej er et vidunderligt kvarter. Vi var engang ved at købe hus på Ternevej – lige ved siden af Sanne Salomonsen, da hun boede dér.
  Jeg har fortalt Lis om mine “snekæder” og at man kan få pigsko. Men hun er meget tilfreds med sine robuste gummistøvler, som skulle stå godt fast. Hun siger dog, at hun føler sig som en dykker på fastland med dem på. Jeg syntes også, de er for tunge til hendes spinkle ben. Men hun har klaret det fint 🙂
  Rigtig god dag til dig og dine piger.

  Cummings, Vi kan lære meget af dyrene :-))

  Madame, Man har adgang til utrolig mange ting via nettet. Det er et helt slaraffenland. Leksika og andre opslagsbøger i papirform forsvinder sikkert hen ad vejen, nu hvor vi kan få alle oplysninger elektronisk.
  Jeg håber, du kan finde jeres hus. Inge var ikke så heldig med at finde sit i Roskilde. Men alle kommuners byggesager bliver offentliggjort hen ad vejen. Det var heller ikke mange kirkebøger, man kunne komme ind på i starten.
  Dejlig dag til dig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *