Egentlig kunne jeg smide dem ud med indhold

Jeg har været en samler. Alle mine fund ligger i gamle kufferter, jordemoder-tasker og arkivkasser.

Egentlig kunne jeg smide dem ud med indhold. Jeg kan ikke huske alt, hvad der ligger i gemmerne og har ikke savnet noget af det i årevis, men jeg ved, at hvis jeg ser efter, er det alt sammen noget, jeg ikke kan undvære.

I nogle år fik jeg Samvirke som medlem af Brugsen. Jeg har sakset mange spændende artikler, som skulle læses, når tiden var til det. De ligger i en af taskerne. Der ligger også nogle fine arvede håndarbejder. Der er broderi-garner fra min mors tid, og der er filt og gamle kærestebreve og -gaver. En overgang samlede jeg på godt udtænkte reklameannoncer fra blade. De ligger også hengemt. Jeg ved ikke, om jeg har mine servietter og glansbilleder end-nu.

Endnu fortsætter jeg med at støve dem af en tid endnu.

Collagekufferter

I lørdags var Teddy alene hjemme i flere timer. Vi var til middag hos venner og kom først hjem over midnat. Han var meget, meget glad på den stille måde, da vi kom hjem. Rufus plejede at “fortælle” en hel masse, når han havde været alene. Det gør Teddy ikke. Han logrede bare helt vildt.

Søndag var vi i Dyrehaven i herligt solskinsvejr. Husbond ville ind og runde Bakken, men jeg fik ham hurtigt med tilbage i Dyrehaven. Det er beskæm-mende at se på de forladte, farverige gøglerbygninger en vinterdag.

CollageTeddy
Teddy ser vældig aristokratisk ud 🙂

Min 19 år gamle bil er netop nysynet og “er i god stand, alderen taget i betragtning”. Jeg var simpelthen så lettet over, at den gik igennem.
Om lidt kører Teddy og jeg på landet. Husbond var lidt mopset til morgen over, at han skal undvære Teddy et par dage. Men når man ikke vil stå op og gå luftetur kl. 6:00 om morgenen, så kan man ikke få overladt en hund. Så han kommer med mor 🙂

Rigtig god dag! 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet, Dyr og tagget , . Bogmærk permalinket.

10 Responses to Egentlig kunne jeg smide dem ud med indhold

 1. Megan skriver:

  God morgen Lone
  Jeg fryder mig over billederne af Teddy. Han er en skøn fyr! 🙂 Ser virkelig dejlig ud og ja, helt aristokratisk, som han soler sig dér i Dyrehaven.

  Jeg er ikke en samler – og alligevel. Men eftersom mange af mine ting har befundet sig i flyttekasser og været opmagasineret i store dele af mit liv – så har jeg været nødt til at smide ud. Give videre. Og det kan også gøre godt. Men nogle ting må man bare beholde. Bøger har jeg masser af og glæder mig til at få dem frem, når vi flytter ud i det nye gamle hus. Snart …

  Kan du have en god tur på landet og masser af møffer til Teddy fra pigerne 🙂

  Klem

 2. Madame skriver:

  Sikke dejlige billeder, Lone – og Teddy er en meget smuk hund.
  Hvor er det dejligt at læse, at din husbond er så glad for Teddy, at han nødigt vil undvære ham 🙂 Han var vist mest indtillet på, at I skulle have en pause uden dyr.
  Tasker og arkivkasser med gammelt ‘guld’ gør jeg det også meget i 😉 Kun hvert 10. år bliver de åbnet, men det er til gengæld sjovt.
  Hvor er det flot, at din bil gik gennem syn! Ha’ nu nogle dejlige dage på landet sammen med din flotte vaps.

 3. Mia Folkmann skriver:

  Nej, hvor lyder det sjovt med alt det, du har gemt. Hvis du nogensinde skal gennemgå og smide ud, så vil jeg gerne kigge med… (ikke på kærestebrevene, altså – men det andet…) 😉

  Hvor ser det dejligt ud med Teddy i dyrehaven. Og hvor er han en smuk og dygtig hund. God fornøjelse med ham på landet… 🙂

 4. Havfruen skriver:

  Enn at du samler på slikt:) Jeg gjør nok ikke det…jeg er en person som rydder og kaster eller gir bort, hehe:))

  herlige Teddy, han er skjønn…..trives han hjemme alene? Major takler ikke det…
  Riktig god tur til landet, kjør forsiktig!
  Klem fra meg:)

 5. Anette skriver:

  Hvor er det skønt at høre, at din mand nødig vil undvære Teddy nogle dage men så må han vel indhente det i weekenden 😉 Hvor er Teddy altså dejlig. Fantastiske billeder af ham – hvor skønt med en tur i Dyrehaven sammen med ham. Og hvor er han dygtig til at være alene. Her logrer Kenzo også helt vildt når han kan se vi er på vej hen mod døren. Halen står ikke stille og han vil (selvfølgelig!!) have opmærksomhed. Det manglede da bare. Rigtig god tur på landet. Håber vandrørene er ok.

 6. Inge skriver:

  Nej nej nej.. du må da ikke smide alle de skønne samleminder ud Lone.. en kuffert eller ti har man da altid plads til.. 🙂
  Hihi.. og selvfølgelig skal Teddy med mor på landet, det kunne da lige passe andet, han skal da ikke gå alende i en lejlighed hele dagen, når han kan komme på græs og være sammen med sin menneske mor.. Husbond må tage en fridag eller holde tidligt fri, så han også kan køre ud i den friske luft ved fjorden.
  Hav nogle dejlige dage Lone

 7. Kære Lone, et kæmpestort og meget forsinket hjertelig tillykke med Teddy. Jeg er glad for, at valget faldt på en Teddy i stedet for rejser til det store udland. Hvor ser han ud til at være en dejlig vovse og ja, som du skriver han ser meget aristokratisk udseende. På billederne kan jeg se, at han allerede har fundet sin plads (bl.a. i sofaen) og jeg er sikker på, at han er havnet i verdens bedste omgivelser for en vovse.
  Tro mig, jeg har sakset igennem mange år, i Samvirke, Forbrugernyt, Mad og Bolig og sådan kunne jeg blive ved. Lidt efter lidt svinder det langsomt i mapperne og bunkerne, husbond vil nok mene at der slet ikke er forsvundet noget, men det er der ☺. Hvor er de skønne dine gamle kufferter og jordemodertasker, jeg elsker den slags, desværre har vi kun en gammel kuffert og en gammel jordemodertaske, som jeg engang vil fortælle historien om ☺.
  Knus og endnu engang tillykke med Teddy.

 8. Lone skriver:

  Megan, Hihi – ja han er så alvorsfuld at se på. Der skal leg med bold eller trække tov til, før han taber facaden 🙂
  På mange måder er det et plus at flytte nogle gange i sit liv, så man kan få kasseret noget hen ad vejen.
  Det må blive meget spændende for dig at få pakket dine flyttekasser ud og gense dine bøger. Dejligt, at I snart kan flytte ind i jeres smukke hus 🙂
  Teddy sender møffer retur til pigerne. Klem til dig, Megan 🙂

  Madame, Tak, ja han er så smuk. Vi fortæller ham det også flere gange om dagen 🙂 Ja, husbond ville helst have holdt en længere pause, men har tabt sit hjerte til Teddy. Han er meget ked af, at jeg er væk et par dage med ham 🙂
  Hihi, ja det er nærmest ‘guld’, vi gemmer på 🙂 En værdi har det for os, siden vi gemmer det og kun nyder det med års mellemrum 🙂

  Mia, Jeg kalder på dig, når jeg skal åbne for herlighederne. Kærestebrevene er ganske uskyldige 🙂
  Vi har været meget heldige med Teddy og er glade for ham. Vi har gået nogle lange ture heroppe 🙂

  Havfruen, Jeg kan næsten se det på dine billeder, Guri. Der er ikke meget overflødigt i jeres hus. De gange, vi har fået afhøvlet gulve, har jeg også nydt vores tomme rum og tænkt, at der ikke skulle så meget ind som før. Men det har kun varet kort. Klem til dig 🙂

  Anette, Ja, han må indhente det i weekenden. Det er fantastisk, så hurtigt han har knyttet sig til vores nye vovse 🙂
  Vi nyder, at vi ikke skal til at oplære en hvalp i at blive renlig og at være alene hjemme. Det var sjovt med Rufus, men jeg er glad for ikke at skulle på gaden 2-3 gange om natten igen 🙂
  De nye vandrør fungerer perfekt 🙂

  Inge, Ja, det er sandt. Der er altid plads til en til 🙂
  Det ville være en dødssynd, at lade ham gå i lejligheden alene, mens jeg lever det frie liv heroppe 🙂 Jeg foreslog også husbond, at han kunne tage fri, men det indebar så også, han skulle gå sammen med mig 😉
  Tak – og god arbejdslyst til dig 🙂

  Annette, Tak skal du have 🙂 Teddy er langt mere værd end udlandsrejser, ja 🙂 Han faldt til hos os lige med det samme. – Stille og roligt har han vurderet os, lejligheden, sommerhus, familie og naboer og har fundet os egnet til at leve med 🙂
  Åh ja, boligmagasiner har jeg også sakset tips og idéer fra helt fra teenageårene. – Designermøbler, jeg skulle have, når jeg fik mit eget hjem og nogle, man kunne bygge selv 🙂 Vores mænd kan aldrig se, når vi har kasseret en masse. Selvom jeg fremviser 6-8 affaldssække fyldt med kasserede ting, kan husbond ikke se, der er fjernet noget i skabene.
  Jeg glæder mig meget til at læse historien om din kuffert og jordemodertaske, Annette 🙂
  Tak – og mange knus til dig.

 9. havehyrden skriver:

  Dejlige billeder………..
  Hundevelkomst er noget af det bedste. En af mine venner havde en schæffer og når jeg kom på besøg blev den så glad, at den skulle have fat i sin bide-sok, samtidigt med at den gik rundt om sig selv i cirkler og hylede lidt.
  Den husker jeg stadig, sikken en velkomst:-)

 10. Lone skriver:

  Tak Havehyrde 🙂
  Rufus gjorde det samme som dine venners schæfer. Han skulle altid finde noget at have i munden, når han hilste os velkommen, samtidig med han hylede 🙂
  Teddy derimod, tager imod os meget logrende og glad. Han siger ikke en lyd. Men kropssproget taler for sig selv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *