Brændt gryderet

Resterne af en gryderetJeg havde fuldstændig tjek på det og behøvede ikke at ulejlige mig med at starte minuturet, da jeg havde sat Teddys kyllingefileter og gulerødder over for at koge nogle minutter. Imens kunne jeg lige gå en tur i Landsbyen.
Jeg faldt desværre i sladder og glemte alt om kylling og gulerødder, indtil en brændt lugt bredte sig i lejligheden.

Resultatet var en brændt gryde, som det lykkedes mig at få gjort skinnende ren igen med knofedt.

Jeg syntes, det var ret sjovt, at Annemarie for nogen tid siden viste sin mc-jakke i småtingsafdelingen.

Sådan en har jeg nemlig også. Jeg fik min af en kollega for ca. 25 år siden. Det er helt utroligt, at nogen har været i stand til at sy noget så småt – med rigtig lynlås, rødt foer og rigtige lommer. Det skulle ikke undre, om de er
produceret af børn. Den er ikke større en tobak for en skilling – eller en tændstik.

Læderjakke

Flere år tidligere fik jeg af en anden kollega disse to trylledejsfigurer. Det var i de frie 60’ere og var ret seje at have hængende på væggen. Det var en pæda-gog, som min kollega kendte, der lavede dem.
Jeg tror nok, at de har vakt en del forargelse hos de ældre medlemmer i fami-lien. Ingen af dem har nogensinde omtalt dem, når de har studeret, hvad der ellers hænger her 🙂

Homemade by someone

Mange år senere, så jeg, at Skjalm P solgte nogle efterligninger. Men de var kedelige. De var for magre og ikke så godt udstyret.
Jeg havde glemt mine. De var blevet lagt i en skuffe, da jeg malede lejligheden sidste forår. De skal sør’me op at hænge igen.

Rigtig god dag til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

6 Responses to Brændt gryderet

 1. Madame skriver:

  Pyha, det var godt det ikke gik værre, da du glemte alt om gryden 🙂 Sikke nogle skønne ting du viser, både mc-jakken og de to trylledejsfigurer! Jeg havde to figurer, der var klippet ud af sort karton, og de vakte vist heller ikke begejstring hos de ældre i familien 😉 De var in på Krogerup Højskole, hvor jeg var 4 måneder som ung.
  Ha’ en dejlig dag og giv Teddy et klap fra mig 🙂

 2. Anita skriver:

  Det kan nok ikke komme bag på nogen, men jeg er da helt VILD med de to skønne trylledejs-onanister. De er superskønne 😀

 3. Megan skriver:

  Sådan kan det gå. Jeg kan heller ikke sige mig fri fra at have brændt diverse “ting” på. Jeg skal altid lige … og det koster! 😉

  Dejligt at du selv laver mad til Teddy. Er det et supplement eller får han udelukkende hjemmelavet mad. Min gamle hund Molly var allergiker og jeg fandt ud af, at hjemmelavet mad var et hit. Læste om det og fik lavet “gryderetter”, som hun kunne tåle og som faldt i god jord. Hun elskede sine hundegryder! 🙂

  Skønne figurer. Man må jo bare grine. Ja da, op og hænge igen!

  God dag Lone. Klap Teddy fra mig. Klem.

 4. Havfruen skriver:

  Det kunne da ha gått galt….enda bra det ikke ble brann:) Men må innrømme at jeg har glemt gryter på komfyren selv også:)
  Skikkelig kul mc jakke:)) Og de figurene da, hehe:)
  Som jeg lo av kommentaren din hos meg Lone….ja jeg burde stått med rockeringen mens Gubben vasket vindu..*ler *
  Kos deg med Teddy, klem fra meg og MAjor:)

 5. Inge skriver:

  Hvor er det en fed lille biker jakke, imponerende at den kan laves i den størrelse.. Stakkels Teddy, fik han så ikke noget mad… 🙂 eller måtte han trækkes med hundefodder..
  Dine små trylledejs figurer er så skønne, kan jeg komme på arvelisten, hvis du en dag bliver trært af dem.. 😀

 6. Lone skriver:

  Madame, Det var godt, jeg ikke var gået en tur med hunden.
  Jeg skulle også have været på Krogerup Højskole som ung. Den var meget populær. Jeg ville være børnehavelæreinde, som det hed dengang og skulle indhente point på højskolen. Men en kæreste kom i vejen.
  – Desværre… Krogerup Højskole havde garanteret været en større oplevelse 🙂 Der er en smuk blomstrende kirsebærallé deroppe, når tid er.

  Anita, Hihi – de er også dejlige. Jeg har altid været glad for dem. Ja, de er vidst onanister :-))

  Megan, Kogt kød og grøntsager er supplement til tørkosten. Han får det et par gange om ugen ca. Jeg har overvejet at prøve BARF hundefoder. Har du kendskab til det?

  http://www.barfshop.dk/barf-hundefoder/

  God dag til dig hundepigerne. Klem 🙂

  Havfruen, Uha ja. Jeg tør slet ikke tænke på, hvad der kunne være sket.
  Der ville sikkert blive snakket naboerne imellem, hvis de kun ser Gubben arbejde, og fruen lege med rockering og hund :-))

  Inge, Jeg undrer mig også over det, hver gang jeg ser den. Jeg syntes, det er rigeligt kryptisk at se sy en almindelig lynlås på 🙂
  Jo, han fik mad. Vi har tørfoder i reserve 🙂
  Du kommer med i mit testamente, Inge 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *