Min taske

Når jeg køber en taske, er det for livet. De tasker, jeg har haft, er totalt slidt ned, inden jeg køber en ny. Jeg har det med tasker som med mine punge og nøgler. Det er noget personligt, som jeg ikke gerne skiller mig af med. Heller ikke når jeg får nyt. Jeg har nøgler tilbage fra min første bolig og gemt mine aflagte punge og tasker, hvori der ligger et minde for den tid, jeg brugte dem.

Min taske

Min nuværende taske har jeg haft i otte år. Den er så god som ny. Det er en Mulberry og har været min dyreste taske til dato men alle pengene værd.
Hvad den ikke har båret rundt på er ikke småting. Da jeg arbejdede kunne den, foruden de uundværlige ting, rumme murstensbøger eller strikketøj til togturen.
På lufteturene med Rufus kunne jeg med lethed lægge en 1 1/2 l vandflaske i tasken og stadig have plads til lidt grøntsager eller frugt, som jeg købte på hjemvejen.

Mit taskeindhold

Lige nu er det småting, den rummer. Småpenge smider jeg tit i bunden af tasken. Jeg bliver så glad, når jeg opdager, at der kan ligge 100,- i småpenge, som jeg ikke vidste, jeg havde.

Gamle tasker
To af flere gamle tasker – og Teddy

Hvis jeg skal være rigtig, rigtig fin, bruger jeg en af mine mange gamle tasker, som jeg har købt hos marskandisere for mange år siden.
De står til daglig til pynt i reolerne mellem bøgerne. Disse to krokodille/slangeskindstasker købte jeg for mange år siden. I den ene lå en lille bitte pung, hvor der lige er plads til en sporvejspolet og en billet til ‘Smilets Land’ i Falkonér Centret. Billetten er købt i 1959 for en 10’er.

Til den lille lysebrune taske fulgte et par sko med i samme skind. Det er fra en tid, hvor taske og sko skulle passe sammen. Skoene passer mig fint.

Alt dette, fik jeg fik lyst til at fortælle, efter jeg så Anettes flotte taske.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Min taske

 1. Anette skriver:

  Sikke en lækker taske. Jeg kan godt følge dig mht. at beholde tasken til den er helt slidt – sådan har jeg det for første gang nogensinde med min lilla taske 😉 Din gamle taske klæder da Teddy helt perfekt 🙂

  Hvordan går det med ham? Er det mon denne weekend i skal i træningslejr? er spændt på at høre om det 🙂 Mange hilsner til jer begge 😉

 2. Lone skriver:

  Anette, Din mand har været heldig, at han lige fandt den helt rigtige taske til dig og i den rigtige farve. Den er helt speciel. Den vil du nok altid gemme, selv når den er slidt op 🙂 Næste gang jeg skal have en ny, tror jeg, det skal være en i en glad farve.
  Ja, den klæder ham 🙂 Hans snude kom hele tiden med på billederne. Til sidst lagde han sig dog ned.
  Det går godt med ham, men jeg ser frem til, at vi skal i træningslejr på onsdag for første gang. Han trækker stadig en del.
  Mange weekendhilsener til jer 🙂

 3. Madame skriver:

  Sikke nogle smukke tasker du har, Lone – jeg er helt betaget af din Mulberry og imponeret over, at den har kunnet holde i otte år, når du har slæbt tunge ting i den.
  Jeg har samme forhold til tasker, som du har, og har tasker, jeg har ejet i årevis, ja endda årtier. Men jeg ville ikke vove at købe en meget dyr taske, for sæt nu jeg fortrød ….
  Billedet af Teddy er SÅ dejligt 🙂
  Ha’ en rigtig god fredag!

 4. Rejen skriver:

  Den er sørme også flot din Mulberry, jeg bruger mest en rygsæk, så den har jeg ikke så meget forhold til….Hvor er den fin din lille MC-jakke og den har endda rødt foer…Hvor er han sød ham Teddy, selvfølgelig skal han være med…Hvor sjovt at du har gemt billetten som lå i pungen…Og utroligt hvad man kan stoppen i sådan en taske…;-D God weekend til jer…

 5. Inge skriver:

  Jeg har det også sådan med tasker.. og elsker mine Mulberry tasker, som holder år efter år, og stadig ser fantastiske ud. Jeg kan ikke huske at have smidt en taske ud nogensinde, med mindre den var fuldstændig smadret.
  Til og fra arbejde bruger jeg stort set kun vandtæt rygsæk, der skal være plads til regntøj, bog, overtræk til støvlerne, en lille fed lædertaske med pung, kamera, plastikkort, mobil, plus alt det andet skrammel jeg efterhånden får stoppet i den.

 6. Lone skriver:

  Madame, Tak 🙂 Ja, det er imponerende, hvad tasken har holdt til. Jeg var ikke nervøs for at fortryde. Der er kun ét stort rum i, så det kunne ikke gå galt. Jeg har kun fortrudt tasker, som havde flere rum 🙂

  Annemarie, Rygsække er også rigtig gode at gå med, bortset fra, at den er irriterende at tage af og på, når man skal have fat i noget eller sidde i et offentligt transportmiddel. Jeg har et par stykker, som jeg desværre ikke går med af den grund. Men det er ellers skønt at ha’ hænderne frie 🙂

  Inge, Jeg er ikke så vild med at gå med rygsæk. Det er fint, når man er i bevægelse, men jeg kan ikke have besværet med at tage den af og på, hver gang man skal ha’ fat i noget. Alligevel… Det kunne være, jeg skulle finde mine frem igen 🙂

  Nu skal vi ud og nyde det smukke solskinsvejr.
  I må have en strålende weekend 🙂

 7. Julie skriver:

  Sikke flotte tasker! Hvad model er din Mulberry taske? 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *