I går aftes

… var månen tættere på jorden, end den har været i mange år.

Jeg gik derfor aftenstur med Teddy oppe ved Søerne, så jeg kunne nyde den smukke fuldmåne. Hvis jeg havde været på landet, havde jeg kunnet se den stå op over fjorden. Det ville have været et vidunderligt syn.

Teddy

Nu så jeg den først, da den dukkede op over hustagene i Vester Søgade. Alligevel kunne jeg godt fornemme, at den var tættere på end sædvanlig.

Mange andre var ude at nyde synet. Flere havde taget børnene med og for-talte dem om kratere og bjerge deroppe. Det var en meget stemningsfyldt aften.
Jeg havde ikke kameraet med, men mine månebilleder plejer heller ikke at blive så flotte, som dem jeg ellers ser hos jer. Så billedet bliver af Teddy på altanen.

Rigtig god søndag til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Natur og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to I går aftes

 1. Inge skriver:

  Ja det var den smukkeste fulde måne jeg længe har set.. Jeg fik desværre heller ikke skudt gode billeder i går aftes, mon ikke der dukker nogle gode månebilleder op rundt omkring..
  Hav en dejlig søndag Lone 🙂

 2. Therese skriver:

  Teddy er en god månesubstitut 🙂

  Jeg syntes også at månen var smukkere end den plejer, jeg gik ude ved 19-20 tiden, og så den stor og rund, over Vesterbros hustage. Så smukt.

  Rigtig god søndag til dig, Lone.

 3. Rejen skriver:

  Jeg forsøgte også at fange nogle billeder af månen, det lykkedes ikke særligt godt, men smuk det var den…Også et dejligt billede af Teddy…En god søndag til jer….;-D

 4. Hovsa, jeg kom til at kommentere på et tidligere indlæg, det må have været begejstringen over de dejlige billeder i indlægget, der fik mig til det ☺.
  Skønne billeder, hvori jeg fornemmede roen, freden og glæden over forårets komme i dine billeder.

  Men jeg har også nydt at læse tilbage hos dig, hvor jeg har kunnet følge Teddys udvikling som familiehund hos jer, den dejlige film hvor Teddy leger med gummiøldåsen ☺, dine skønne læderkufferter, dine lækre tasker og ikke mindst dine dejlige naturbilleder. Ren og skær nydelse på en stille søndag eftermiddag med gammel rock i radioen.

  Jeg så også den smukke måne i aftes, jeg ville gerne have taget et foto af den store orange appelsin der hang uden for vinduet, men tidligere forsøg er altid endt i fiasko ☺. En dejlig søndag til dig.

 5. Havfruen skriver:

  JEg fikk ikke sett månen, det var overskyet hos meg:) Teddy er vakrere enn månen, så jeg ser heller et bilde av ham Lone:)
  Ha en fin kveld, klem fra meg:)

 6. Madame skriver:

  Jeg gik desværre glip af det smukke syn, men det ville jeg gerne have oplevet! Det er, som om månen bliver alt for lille, når jeg forsøger at fotografere den – gad vide, om der findes nogle tricks?
  Ha’ en rigtig god mandag, Lone!

 7. Lone skriver:

  Inge, Du fik til gengæld taget et smukt foto af den forleden 🙂

  Therese, Ja, han tager sig meget godt ud som substitut : -)

  Annemarie, Åh, hvor var den smuk 🙂

  Annette, Hej med dig 🙂 Så er du tilbage. Jeg må over og kigge hos dig og se, hvad du har bedrevet i al den tid, du har været borte.
  Jeg nåede desværre ikke at se månen, mens den var rød. Min var blevet gul 🙂

  Havfrue, Hvor er det ærgerligt, at det lige skulle blive overskyet sådan en aften. Men forskellen var ikke så meget større end normal månestørrelse 😉

  Madame, Det samme problem har jeg, når jeg tager billeder af månen. Vi mangler nok nogle bedre objektiver eller andre dimser til vores kameraer. Vi må nyde de andres smukke billeder 🙂

  Rigtig dejlig dag til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *