Det er tirsdag

Først nu, er jeg ved at blive mig selv igen.

Vask og strygning

Vask og strygningJeg kan godt mærke, at jeg ikke er helt ung længere, når vi har haft gæster. Det tager mig flere dage at komme over det – på den gode måde vel at mærke 🙂

I går strøg jeg duge og servietter som det sidste i denne omgang. Så er alt på de vante pladser igen. Hele lørdagen var vi indendørs på nær lufteturene. Søndagen var omtrent det samme – i det dejlige vejr! Husbond havde energi nok til at cykle en tur.

I går trængte jeg til at se lidt landskab.
Teddy og jeg gik hele Frederiksberg Have tynd, hvorefter vi tog på kirkegården for at fjerne julens gran fra svigerforældrenes gravsted.

Snart er her lysegrønt

Imens vi var på kirkegården, begyndte kapellets klokker at ringe og Teddy stak i at hyle med.

Vi bor skråt over for en kirke. Jeg er taknemmelig for, at han ikke hyler med, hver gang klokkerne ringer derfra. Han gør det heldigvis kun, når han er udendørs og ikke, når der er udrykning, som nogle hunde gør.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag og tagget . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Det er tirsdag

 1. Madame skriver:

  Åh, stakkels lille Teddy! Han har nok absolut gehør og klager over, at klokkerne ikke stemmer 🙂 Sikke en skøn optagelse, Lone!
  Jeg har det lige som dig med at have gæster – jeg skal gerne have en dag helt uden aftaler bagefter, ellers er det ikke sjovt. Forrige weekend have jeg aftaler både lørdag og søndag, og det gør jeg aldrig mere. Sikke nogle skønne billeder du har taget!
  Ha’ en dejlig dag 🙂

 2. Havehyrden skriver:

  hahaha, det var da en rigtigt sjov start på dagen, at se Teddy hyle som en ulv. Ved man hvorfor de hyler ved de høje toner?

 3. Lone skriver:

  Madame, Ja, det må være det, han klager over :-))
  Jeg er imponeret over, at du kunne gennemføre aftaler både lørdag og søndag. Det ville jeg aldrig turde binde an med. Der skal helst gå et par dage eller tre imellem 🙂

  Havehyrde, Det så så komisk ud 🙂
  Jeg gad vide, om han er ked af det, eller om det gør ondt i ørerne. Jeg må prøve at undersøge det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *