Jeg elsker bamser

Når husbond et par gange om året får mig lokket med i Tivoli er jeg kun interesseret i at komme ind til Build a bear.

Jeg bliver helt ør af at se alle de bamser omkring mig, og kan falde i staver over at se børn vælge deres helt specielle bamse og hvilken hårdhedsgrad den skal have.

Bamser
Sirupsbamse fra Build a bear

Hvis jeg skulle vælge en bamse, skulle den være lidt hårdere end blød. Den skal være i bjørnefarve og skal selvfølgelig ikke have tøj på.

Jeg ser på Build a bears hjemmeside, at man kan købe gavekort. Det tror jeg, Karoline skal have til sin fødselsdag – og jeg vil gerne hjælpe med at finde den helt rigtige.

Bamser

Jeg har tre bamser. De sidder til pynt i en lille barnestol. De er rigtige bamser, fordi de har en lille pukkel i  nakken, som sådan nogle jo har i virkeligheden 🙂

Gammelt legetøj

Øverst på reolen, oppe under loftet, står der et løbehjul og en klapvogn. På landet hænger en gammel kælk på væggen i soveværelset. Jeg har noget med legetøj – men især med bamser 😉

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

11 Responses to Jeg elsker bamser

 1. Madame skriver:

  Sikke en fin idé at give Karoline et gavekort til en bamse i fødselsdagsgave! Jeg mindes selv, hvor meget mine bamser betød for mig – lige indtil jeg følte, at jeg var for gammel til at have sådan nogle og smed dem ud. Men ih hvor har jeg dog fortrudt det mange gange siden …

  Ha’ en dejlig dag, Lone!

 2. MissMuffin skriver:

  Wauw, jeg er vild med klapvognen og det gamle løbehjul, hvor er de flotte!

 3. Hvor er det vidunderligt legetøj I har stående, er et fund eller arvesager? De er bare helt fantastiske.
  Jeg kan på det kraftigste anbefale dig, at købe et gavekort til “Build a bear”, min Karoline (altså mit barnebarn) har 2 af dem og hver gang jeg ser dem, tænker jeg, gad vide hvad familien vil sige, hvis jeg ønskede mig et gavekort til “Build a bear” i fødselsdagsgave, for de er bare så vidunderlige, de bamser.
  Tak for Teddy´s sang ☺. Da min datter var barn og spillede blokfløjte, fik hun aldrig lov til at spille, uden at have ledsagelse af vores cairnterriers sang. Jeg har ofte tænkt på, hvad der er der gør, at nogle hunde vil synge med, når de hører forskellige lyde, er det fordi lydene er for høje eller er det bare fordi de vil yde et bidrag?
  En rigtig dejlig onsdag til dig.
  PS. Du er ikke alene om, at må have en dags tid til at få check på tingene efter gæstebud ☺.

 4. Inge skriver:

  Skønt legetøj du har stående Lone.. Hvorfor får du ikke lavet din helt egen bamsebjørn ved Build a bear.. Der ligger også en Build a bear butik på Ro’s torv her i Roskilde, og helt sikkert også flere steder i København.
  Super ide at give et gavekort til butikken, det er så sjovt at se når ungerne får bygget deres helt egen private bamse, med stor kærlighed og respekt fra både børn og dem der bygger.

 5. Lone skriver:

  Madame, Jeg havde en honninggul bamse som barn. Hver gang Lørdagspigerne sang ‘I dag er det Bamses fødselsdag’ i giro 413, sad jeg med min bamse på skødet og sang med 🙂
  Hvor har du kasseret med hård hånd, Madame. Jeg tænker også på Monsieur’s ægget, som du fik solgt :-))
  Fortsat god dag til dig 🙂

  MissMuffin, Klapvognen er også så sød, at jeg syntes den skulle stå til stads 😉 Løbehjulet er jeg også glad for. Det undrer nogle, at jeg har den slags stående fremme – især, at de står på reolen 🙂
  Jeg er glad for, at du også syntes, de er flotte 🙂

  Det er fund, Annette 🙂
  Hihi, du er lige så skør som mig. Jeg har også tænkt på at ønske mig et gavekort til Build a bear. Det er bare så pinligt at skulle stå i kø med små børn ved maskinen, hvor de påfylder bamserne :-))
  Måske synger de med, fordi de kan lide tonerne. Det må have været grunden med jeres cairnterrier 🙂 Jeg så engang på tv Poul Bundgaards hund synge med, når han sang.
  Rigtig god onsdag aften til dig 🙂

 6. Lone skriver:

  Inge, Det har jeg ikke, fordi jeg altid er sammen med husbond i Tivoli. Han syntes, det er komplet latterligt, at jeg kunne tænke mig en bamse 🙂
  Men jeg tror, at jeg går derover en dag for mig selv og kigger mig omkring i ro og mag for at udvælge en.
  Det er en rigtig god ide, at børnene kan få bygget deres egen bamse 🙂

 7. Inge skriver:

  Det skulle du gøre Lone, og jeg glæder mig til at se billeder af din helt egen hjemmelavede bamse.. 🙂

 8. Therese skriver:

  Jeg elsker også bamser, eller i det hele taget tøjdyr med personlighed. Jeg har stadig min papegøje som jeg fik da jeg var 5 år gammel, og min hæklede elg “Helge”, sidder på kontrabassen, og holder øje med hvad der sker i stuen.

  Jeg glæder mig til at give Spunken hans første tøjdyr 🙂

 9. Jens skriver:

  Osse mig! Jeg er vild med bamser og jeg er helt enig med dig: bamser har altså ikke tøj på. Undtagen Paddington, selvfølgelig! 😉

  Jeg har ingen bamser, men jeg siger tit til Lillebror, at han er en rigtig bamsemis. 😆

 10. Rejen skriver:

  Bamser er bare dejlige og jeg har jo stadig min Trine som efterhånden er 46 år gammel…men der bare så mange dejlige bamser idag…Glæder mig til at se når du får lavet din egen bamse, og dem du har siddende er da også dejlige…;-D God weekend…

 11. Lone skriver:

  Therese, Tænk, at du stadig har din papegøje og Helge 🙂 Det er sjovt, som man kaster sin første kærlighed på tøjdyr. Jeg glæder mig til at se, hvilket tøjdyr, som bliver Spunkens første 🙂

  Jens, Ja, Paddington skal have tøj på 🙂
  Du kan heller ikke finde nogen bedre bamse end Lillebror, Jens. – Storebror må være hans nærmeste konkurrent 🙂

  Annamarie, Det er imponerende, at din bamse har fulgt dig gennem årene 🙂
  Du må tage Naja med ind til Build a bear en dag, så I sammen kan finde en skøn bamse til hende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *