Tid til udskiftning

For et par år siden udskiftede vi køle-/fryseskabet på landstedet. Nu er det komfuret, vandvarmeren og vandarmaturet i brusenichen som står for tur.
Tingene har holdt i 30 år og er nu brudt sammen på omtrent samme tid. Vi er ikke dem som skifter ud hvert 5. år 🙂

Nyt køretøjHusbond overvejer også, om det ikke er på tide, jeg bliver skiftet ud.

Han var målløs, da jeg i supermarkedet forleden købte en indkøbstrolley.

De er for gamle mennesker…!

Ja, men jeg er altså heller ikke 20 år længere.

Jeg tror, den sparer mig fra mange belastninger, så ryggen forhåbentlig stadig er rank om 10 år.

"Ny" gyngestol

Endnu en gyngestolEndnu en gyngestol er reddet fra stor-skrald. Den er nøjagtig magen til den, jeg fandt og gjorde i stand  for et par år siden.

Den nyfundne er hvidmalet og behøv-ede kun vask med grundrens.

Nu skal jeg have fundet en god plads til den her i sommerhuset. Det kræver lidt omrokering.

Teddys udkigspost kan jeg ikke røre ved. Dér kan han sidde og følge med i dyrelivet i haven.

Teddys udkigspost

Teddys udkigspost

I denne tid har jeg travlt med forårsrengøring her og i lejligheden. Her ser herrens ud, nu hvor solen står lavt på himlen og afslører en del. Vi har en del sammenkomster, som nødvendiggør, at jeg bliver nødt til tage fat.

Denne weekend nydes dog i haven. Solen står højt på himlen og liggestolene er taget frem.

Humle i blomst
Sidste weekend så jeg en humlebi og en sommerfugl for første gang i år

Det er mest mig, der benytter liggestolene. Husbond har travlt med at beskære nogle træer, som er blevet for vildtvoksende.

Jobbere

Græshopperne og flamingoerne er plantebindere. De er bløde og føjelige og skal bruges til at holde styr på klematis og andre vækster.

Dette indlæg blev udgivet i Weekend og tagget . Bogmærk permalinket.

12 Responses to Tid til udskiftning

 1. Inge skriver:

  Uha udskiftningstiden er ikke at spøge med.. 🙂 Vi har lige været igennem det meste af den i Bymarken. Her i Sverige ser det hele foreløbig ud til at holde..
  Hvordan kan folk dog få over deres hjerter at smide de fine gyngestole ud.. dem er du simpelthen nødt til at redde Lone.
  Jeg håber husbond overlever sin undren over indkøbstrollyen, uden at foretage drastiske udskiftninger.. 🙂 Jeg holder mig nu stadig til bil eller cykel.
  Hav en skøn søndag i sol og sommerhus.

 2. Rejen skriver:

  Puh lyder som om det kommer til at koste lidt, men hvad pokker det andet har jo holdt meget godt…Fin indkøbsvogn, og varer er tunge at slæbe hjem…Hvor sidder Teddy fint og kigger ud, ville være synd at flytte hans stol..og uf hvor forårssolen afslører mange nullermænd..Sjove plantebindere du har der…og en fin gyngestolen du fik reddet..;-D god søndag

 3. Megan skriver:

  Ja, solen gennem vinduerne afslører den del! 😉 Også her, men jeg vil nu mest af alt nyde det udendørs i dag, for denne morgen er da bare helt vidunderlig med solskin og varme.

  Sikke en skøn plads, Teddy dér har fundet sig. Nej, den kan du umuligt tage fra ham.

  Ha’ en dejlig søndag. Klem fra mig og hundepigerne 🙂

 4. Therese skriver:

  Ihh, hvor er Teddy sød, i sin stol 🙂

  Rigtig god søndag til dig og familien.

 5. Jens skriver:

  Jeg tror altså husbond fortryder, hvis man skifter dig ud, haha……

  Jeg synes ikke der trænger til rigtig til grundig forårsrengøring; men jeg trænger til at vaske vinduer. Jeg tror dog, at jeg vil nyde solen først og vaske vinduer en anden dag! 😀

 6. Vicki skriver:

  Altså hvis jeg var dig, ville jeg trille med din trolley med stolthed. Og det med at det er for gamle mennesker, tjaaaa, bare kald mig mormor så 🙂 Vi har nemlig også en fin skotskternet trolley, som er eminent for os der ikke har bil. Det gør stor-indkøb en anelse lettere 🙂 Hav en dejlig søndag Lone 🙂

 7. Anette skriver:

  God idé med en indkøbstrolley. Det gør indkøb lettere og er en god opfindelse. Hvor ser Teddy dog dejlig ud i stolen 🙂 Det må da være hans stol 😉

 8. Madame skriver:

  Sikke nogle skønne billeder, Lone, og Teddy nyder rigtig sin udkigspost, kan man se. Jeg holder også meget af at finde genbrugsguld, og det er en flot stol, du fandt! Jeg var på loppemarked i Holte i går og undrede mig over de skønne ting, folk skiller sig af med.
  Din indkøbstrolley er en rigtig god idé – her hos os er det jo husbond, der køber ind, så jeg behøver vist ikke at investere i en 🙂
  Ha’ en dejlig forårsmandag!

 9. Jeg tror som Jens også, at husbond vil fortryde det ganske forfærdentligt, hvis han skulle finde på at skifte dig ud ☺ ☺ ☺.

  Min mand kom for et par år siden hjem med en indkøbstrolley, som han havde fået forærende. Jeg sagde nej tak og ud røg den, men jeg indrømmer blankt, at jeg har fortrudt mange gange, at jeg sagde nej tak.

  Du har fuldstændig ret, forårssolen, hvor skøn den så end er, afslører forskellige overspringshandlinger i vinterens løb ☺.

  Dejligt med smukke Teddy på udkigspladsen.
  Varme klem og rigtig god arbejdslyst.

 10. havehyrden skriver:

  Den sidder jo helt majestætisk den kære Teddy. Det er måske stuens bedste plads? Intet er for godt til de søde kæledyr, va? 😉

 11. fivetosix skriver:

  Uuhm ja foraar er dejligt 😉
  Hvor har du koebt de plantebindere?
  De er bare skoenne, og ville helt sikkert klaede mine clematis 🙂

 12. Lone skriver:

  Inge, Jeg tror, husbond har glemt alt om mit nye køretøj. Jeg bruger den kun, når jeg handler alene. Cyklen og bilen bruges stadig ind imellem 🙂

  Annemarie, Der skal kigges dybt i muldvarpen 🙂

  Megan, Jeg holdt mig også udendørs i weekenden, men fik taget alle gardiner med hjem til vask. Så lidt fornuftigt, fik jeg lavet 🙂
  Også klem til dig og dine skønne piger 🙂

  Therese, Ja, han er så 🙂

  Jens, Måske, det kunne være sundt for ham at prøve 😉
  Man skal heller ikke vaske vinduer i solskin 🙂

  Vicki, Jeg går også med stolthed med min 🙂
  Jeg er simpelthen så glad for den. Det kan ærgre mig, at jeg ikke brugte sådan en, da jeg vaskede på møntvaskeri i mange år og slæbte vasketøj hid og did.

  Anette, Det er en rigtig god opfindelse. Jeg ser nu, at man kan få en, som også kan gå på trapper. Sådan en model må jeg have næste gang 🙂

  Madame, Han nyder sin post og kan følge med i mangt og meget 🙂
  Der bliver kasseret rigtig mange skønne ting til glæde for os andre 🙂
  Det er også husbond, som handler hos os. Dog hænder det, at jeg handler fuglefrø og hundefoder selv. Det har været tungt at bære hjem, men nu er det en fornøjelse :

  -)

  Annette, Jeg giver dig og Jens ret 🙂
  For nogle år siden fik jeg også en trolley gratis – jeg tror, det var fra ‘Ellos’, fordi jeg havde købt noget tøj dér over et bestemt beløb. Den røg direkte til affald. Det var ikke særligt velovervejet. Den kunne måske have reddet mig fra nogle lændesmerter. Underligt, som man har nogle dumme fordomme om nogle ting.
  Varme klem til dig 🙂

  Havehyrde, Udsigten over haven er bedst fra det vindue. Stolen er dog elendig for mennesker at sidde i 🙂
  Nej, intet er for godt til vores kæledyr 🙂

  Fivetosix, Plantebinderne købte jeg hos Netto. Jeg håber, du kan nå at få nogle til dine klematis 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *