Falske bøger

Elsker du bøger omkring dig, men har ikke plads til bogreoler? Så var det måske en idé med et bogtapet.

Bogtapet
To baner tapet sat sammen bag “min” chesterfield

Fra jeg var ganske ung, havde jeg en drøm om, at et af rummene i min kom-mende bolig skulle indeholde et bibliotek med chesterfieldmøbler, pejs, blød belysning og en bas til pynt i et hjørne.

Det tager år at anskaffe bøger, som gør det ud for et hjemmebibliotek.
Vi har haft rigtig mange, men kasserede en masse har for et par år siden.
Nu bliver der købt færre og lånt flere på biblioteket. Så drømmen kommer ikke helt til at gå i opfyldelse.

Bogtapet
Philip Starck tapet

Selvom man dengang havde kunnet købe bogtapeter, tro jeg ikke, jeg ville have været så utålmodig, at jeg ville have opsat et bogtapet.

Design Deborah Bowness og Philip Starck.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet og tagget . Bogmærk permalinket.

7 Responses to Falske bøger

 1. Madame skriver:

  Hihi, sikke en fantastisk idé! Men nok mere sjov end egentlig brugbar. Rummet kommer til at virke lidt rodet – men jeg kan tænke mig at et par baner i et ungt hjem, kunne se festligt ud 🙂

  Ha’ en rigtig god weekend, Lone! Vi skal fejre os selv i morgen, så jeg er nok ikke meget til stede i blogland i weekenden.

 2. Jens skriver:

  Nej, nej, nej – jeg synes det er umådelig smagløst. Det er et forsøg på at signalere nogle værdier, som man egentlig ikke kan opfylde. Jeg garanterer for, at det samme gælder de fleste af de mennesker som sidder og hænger på Paludans bogcafe. Jeg er overbevist om, at de fleste har et meget overfladisk forhold til bøger. Hvis de overhovedet læser bøger, så er det sandsynligvis kun dem som ligger øverst på bestsellerlisterne…. man skulle jo gerne være med på noderne. 😉

 3. Rejen skriver:

  Hmmm, nok ikke noget jeg ville sætte op på min væg, men det ser nu meget sjovt ud…kunne måske være skægt i en boghandel….Minder lidt om Rosie MacGees hvor Inge og jeg spiste i går, spiseafdelingen er bygget op som et hjemmebibliotek…;-D

 4. Inge skriver:

  Hehe.. det er ikke lige mig og min smag.. man kan jo ikke bladre i de bøger og læse dem igen og igen.. 🙂 Som Annemarie skriver så var vi på Rosie MacGees og sad i deres bibliotek, det var godt nok rigtige bøger de havde stående, men jeg tror de alle var valgt ud fra udseendet og ikke indholdet.. 🙂

 5. Lone skriver:

  Madame, Et par baner opsat bag en trappe kunne måske være en sjov idé hos unge med en god portion humor 🙂
  Jeg ønsker jer en rigtig dejlig weekend og god fejring 🙂

  Jens, Det skulle ikke undre mig, at det kunne blive populært i flere amerikanske hjem. Jeg ville blive ør i hovedet ved at opholde mig i et rum i 2 min. med det tapet 🙂

  Annemarie, Jeg ville heller ikke have det på min væg 🙂
  Jeg kan slet ikke forestille mig, hvor det skulle kunne anvendes.

  Inge, Rosie MacGees lyder hyggelig. Dér må vi forbi, næste gang vi er omkring Nyhavn 🙂

 6. Pingback: Bogtapet | Liv med litteratur

 7. Annemette skriver:

  Ved du hvor Philip Stark tapetet kan købes :)?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *