Listetyv

Han kom forsigtigt luntende ind ude fra køkkenet med en af mine nybagte boller i munden og så meget skyldig ud.
De stod til afkøling på bageristen og har været for fristende for Teddy.

Bolletyv

Når han kommer og spørger, om han må få lige netop denne bolle, kan man ikke sige nej.

Bolletyv

Den blev nydt bid for bid 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Dyr og tagget . Bogmærk permalinket.

15 Responses to Listetyv

 1. Megan skriver:

  Åhr hvor er han sød, Lone! Og det er da utroligt fint, at han ligefrem kommer ind og spørger, om han nu også må spise netop den bolle, han har hugget! 😀

  Josie huggede engang et helt franskbrød ude i køkkenet, mens vi sad inden i stuen og spiste morgenmad. Skyldig! Jeg kom ud og skulle skære mere brød og dér stod hun med hele brødet i munden. Ups! Det røg ud i en fart. Man burde jo skælde ud, man bryder bare ud i latter.

  Ha’ en dejlig weekend. Klem til dig og Teddy fra hundepigerne og mig 🙂

 2. Inge skriver:

  Haha.. sikke en dygtig hund.. han ser helt skyldbevidst ud.. Se mor jeg har lige fundet lidt mad, er det OK jeg spiser først.. 🙂
  Hav en dejlig weekend Lone

 3. Rejen skriver:

  Hihi, de øjne er da ikke til at stå for…Og hvor er han dygtig at vise dig bollen før han spiser…;-D

 4. MissMuffin skriver:

  Åhr, hvor er han sød:)
  Selvom han har været uartig, så ville jeg heller ikke kunne klare den charme:)
  Han er fin Teddy, med det der lille pjuskede “skæg”..

  En af mine gamle kollegaer har en kæmpe stor og meget forkælet samojede, som en nytårsaften åd 2 plader hummerhaler og en stor bid af oksemørbraden fra køkkenbordet, da de var ude at åbne døren for gæsterne, haha..

 5. Therese skriver:

  Ihhhh, hvor er han dejlig. Hi hi.

  “Jeg fandt liiige denne bolle ude i køkkenet, og tænke jeg ville redde den fra at blive tør!!” :o)

 6. Anette skriver:

  Skønne billeder som jo faktisk ikke er til at stå for.
  Kenzo har én gang som hvalp prøvet at tage noget kød på køkkenbordet. Han fik det ikke og han måtte gå i kurven. Jeg vil simpelthen ikke have at han tror han må tage mad på køkkenbordet for hvornår ville han så gøre det igen. Han må gerne smage på det vi får – men han må ikke selv tage 😉 Men skønne billeder er det bestemt 🙂 God weekend.

 7. Esther skriver:

  Haha, synes han ser en smule brødebetynget ud 😉

 8. Åh Lone, de øjne! Jeg forstår dig, det vil være umuligt at sige nej til det udtryk ☺. Hvor er det dejligt at se, at Teddy trives så godt hos jer.

  Da jeg så dit bogtapet, kom jeg til at tænke på, at jeg i mine yngre år altid har haft en drøm om, at tapetsere væggene på toilettet med gamle franske nodeblade! Men af en eller anden grund, har jeg altid boet i huse/lejligheder, hvor der var fliser fra loft til gulv på toiletterne, så drømmen har fået lov til at forblive en drøm ☺.

  Åh ja, Chesterfield sofaen, den har også altid været en drøm hos mig ☺. Også den får lov til at forblive en drøm, idet det altid er lykkedes mine omgivelser, at overbevise mig om, at den er hård at sidde i og ikke anvendelig, når der skal fintænkes ☺. Drømme skal vi ha´ellers bliver det hele så kedeligt ☺.

  Klem og en skøn søndag eftermiddag til dig.

 9. Vicki skriver:

  *smelt* Loooone, kan jeg ikke godt få Teddy som feriebarn? Jeg er ganske forliebt i ham! 😀 Jeg har det som dig, den (u)gerning ville jeg heller ikke kunne skælde ud over 😉 God søndag til dig.

 10. Madame skriver:

  Åh, sikke nogle skønne billeder, Lone :-)) Det må være meget svært at blive vred, og du kunne jo have sat bollerne uden for Teddys rækkevidde. Han er lige så smuk som Vagabonden fra ‘Lady og Vagabonden’.

  Ha’ en rigtig dejlig solskinsdag!

 11. havehyrden skriver:

  åh hvor ser han dog dejlig skyldig ud. De der øjne siger jo alt;-)

 12. Jens skriver:

  Sikken en sød, velopdragen og beskeden hund.

  Jeg kan stadig huske, da vores hund spiste en hel bageplade af min bedstemors nybagt boller…… hun var ikke glad. 😉

  Teddy nøjedes jo med at snuppe en enkelt og så får jeg næsten det indtryk, at han kommer for at spørge om han godt må spise den. Jamen, hvordan skal han ellers spørge? Han taler jo ikke menneskesprog! 😀

 13. Heidi skriver:

  Ha ha ha ha hahaaaa…. hvor ER han da fantastisk. Man må tage hatten af for hans høflighed om at komme ind og spørge om lov, og ikke bare goblede den i sig i al hemmelighed ude i køkkenet! 🙂

 14. Lone skriver:

  Jeg blev så overvældet over, at han kom så stille og spurgte, om han måtte få en bolle. Selvfølgelig måtte han det og fik masser af ros, fordi han spurgte og ikke åd alle bollerne på risten 🙂

  Det er i sandhed en velopdragen hund, vi har fået 😉

  Rigtig god påske til jer alle 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *