Sneen er gul på Vesterbro

Hér er den hvid.

I går kørte Teddy og jeg på landet til et sneklædt landskab. Fuglecaféerne  er fyldt op. Der er fejet på græsplænen og kastet frø og æbler til dem, som helst vil spise  stående.

Æble i sne

Vi gik lange ture og pjattede lidt i tøsneen.

Denne morgen er der isglat og stormende derude. Jeg har været ude et kort  øjeblik, så  Teddy kunne lette ben. Når det bliver lysere, går vi dagens første tur.

Leg i sne

Vi er alle blevet lovet solskinsvejr i dag. Stormen kommer fra nordvest. Måske  jeg kan  finde en lækrog i løbet af dagen, hvor jeg kan sidde og mærke solens varme.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Sneen er gul på Vesterbro

 1. Madame skriver:

  Dejlige billeder og det lyder godt, at I er kørt på landet. Ja, sikke det blæser her til morgen! Jeg har lige været ude med vand og mad til fuglene og blev overrasket over, hvor glat der er. Ha’ en god onsdag, Lone, og hils søde Teddy!

 2. Olines skriver:

  Jeg smiler lidt over din overskrift i dette indlæg:) Vi har en udvekslingsstudent fra Brasilien boende og vi har netop fortalt hende, at hun skal holde sig fra den gule sne:)

 3. Havfruen skriver:

  Så herlig å se at du er tilbake Lone 😉 Du har vært savnet i blogglandia.
  Regner med det er stor trivsel på landet, for både Teddy og deg.
  Været stormer hos meg også….vinteren har vært snøfattig så langt
  Ha en fin dag på landet, klem fra meg……som har fått bloggtørke…….men er plutselig tilbake…
  😉

 4. MissMuffin skriver:

  Skønt billede af Teddy du har fået på bloggen- han er en rigtig flot fyr!
  Mor har desværre ikke Shar Pei længere, da hun er blevet skilt og er flyttet. Den af hundene hun havde med måtte desværre aflives pga. alderdom kort tid efter- de andre har fået nye hjem.
  Nu har hun i stedet fået en helt anden race, nemlig en Kerry Blue terrier og det er en helt anden slags hund- let, fjedret og fjollet!

 5. Lone skriver:

  Madame, Ja, det er meget, meget glat. – Spejlblankt. Man kan kun færdes, hvor der er en tot græs her og der.
  Også god onsdag til dig 🙂

  Oline, velkommen!
  Uha ja… Det er godt, at du har advaret jeres brasilianske udvekslingsstudent mod den gule sne 🙂

 6. Lone skriver:

  Havfruen, Jeg kom også uforvarende ind i noget blogtørke. Det troede jeg aldrig skulle ske. Men så har der været tid til så meget andet 🙂
  Du kan tro, at vi trives her på landet. Det har været tøvejr i aftes og frosten kom tilbage i nat, så alt er is udenfor. Jeg springer fra græstot til græstot på stive ben og beder til, at Teddy ikke trækker i snoren 🙂

  MissMuffin, Nå for Søren… Så skal jeg ikke spørge Shar Pei-ejere, om de har købt deres hund i Nørresundby længere. Så sent som i søndags mødte vi en Shar Pei på Amager Strand, hvor jeg spurgte ejeren, om den var fra Nordjylland – men den var dog fra Amager.
  Der bor dog en på Frederiksberg, som er købt hos din mor. Jeg tror ejeren er japaner.
  Åh, Kerry Blue terrier kender jeg udmærket. Da jeg skulle have min første hund for mange år siden, stod valget mellem en Kerry Blue eller en Airedaleterrier. Jeg besluttede mig dog for den sidstnævnte. Men Kerry Blue står stadig mit hjerte nær. Håber, du viser billeder af den en dag 🙂

 7. Inge skriver:

  Ja her i byen er den gul, brun og sort.. Ikke specielt kønt.. Mon ikke Teddy også får farvet noget sne derude på landet.. 🙂

 8. Megan (Lene) skriver:

  Dejligt at du er tilbage på Bloggen Lone og tusind tak for hilsenen hos mig. Håber at du snart møder Freja og Lis igen, som jeg har skrevet til dig, har jeg haft kontakt med Lis i december og der var alt vel!

  God dag til både dig og Teddy hund 🙂

 9. Lone skriver:

  Inge, Jo, Teddy har koloreret sneen pletvis gul 🙂

  Megan, Det er dejligt at være i gang igen. Jeg er glad for at høre, at du har hørt fra Lis senest i december. Jeg bliver bare nervøs for hende, når jeg ikke har set hende i længere tid. Især i denne tid, hvor det er så glat.
  God aften til dig og dine piger 🙂

 10. Anette skriver:

  dejligt billede af Teddy øverst på siden til venstre! Håber du fandt en plads i læ for blæst – og regn – med lidt sol. Det har været koldt i dag synes jeg. God aften til dig og den skønne Teddy 😉

 11. Lone skriver:

  Tak Anette. Endelig fik jeg taget mig sammen til at udskifte billedet af Rufus med Teddy. Det var lidt svært. Selvom jeg elsker Teddy meget højt, fylder Rufus stadig meget. Men nu skulle han vige pladsen for den levende.

  Jeg sad i solen i max 2 min. Så forsvandt den for en stund, og det blev for koldt. Så det blev ikke, som jeg havde forestillet mig det 🙂
  Uha ja, det har været koldt – især i formiddag.
  God aften til dig og din smukke Kenzo 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *