Det var SÅ nemt!

… Og det var superlækkert.

Se lige hvad jeg har sat tænderne i til morgen 🙂

Det eneste jeg manglede var Thises smør med sydesalt. Men Irmas økologiske gik an.

Verdens bedste Brød
Godt, jeg har gemt svigermors gryde…

Jeg har før læst om Verdens bedste Brød uden at undersøge det nærmere. Da jeg så Moccapigens lækre hjemmebag måtte jeg følge linket. Det er bestemt et brød, jeg vil bage jævnligt i forskellige varianter. Næste gang skal jeg også prøve at drysse med groft salt og rosmarin.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Det var SÅ nemt!

 1. Anita skriver:

  Og så endda bagt i en vanvittig smuk gryde. Så kan det næsten ikke blive bedre!

  Jeg prøvede at bage det med Øko Ølandshvede sidste gang, men da denne melsort kan suge mere væske til sig, skal der også lidt mere vand i. Måske et par dl. ekstra eller så. Min favorit er stadig med alm. hvedemel, salt og rosmarin, men jeg er lydhør overfor andres gode råd og eksperimenter.

  Velbekomme 🙂

 2. Madame skriver:

  Det lyder vel nok spændende – skal helt sikkert prøves også her, hvor vi elsker at bage. Eller det er nu nok mest husbond, der bager 🙂 Tak for anbefalingen!

 3. Inge skriver:

  Uhmmm hvor ser det over-lækkert ud Lone.. 🙂 Sidder og bliver sulten.

 4. Lone skriver:

  Anita, Jeg har aldrig brudt mig om det mønster, som er på gryden. Det var på alt i 60’erne (eller var det 70’erne?). Men jeg er glad for gryden. Det er den eneste vi har, som kan tåle varmen i ovnen.
  Hvor det smager himmelsk brødet 🙂 Det er alletiders site med dejlige opskrifter. Jeg glæder mig til et brød med salt og rosmarin.
  Jeg mener, jeg så, at ejeren af sitet skriver i en kommentar, at han selv foretrækker almindeligt hvedemel. Jeg skal i hvert fald ikke eksperimentere med andre typer.
  Tak for tippet, Anita 🙂

  Madame, Jeg syntes også, det er meget sjovere at bage end at lave mad.
  I skal altså prøve det. Når man ser videoen på sitet, kan man slet ikke lade være. Det er bare så nemt – 4 ingredienser, og man skal slet ikke røre ved dejen.
  God fornøjelse! 🙂

  Inge, Jeg kan love dig for, det var lækkert at spise en varm endeskive med smør på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *