Der er mange lange gange

… i Landbohøjskolens (LIFE) nyrenoverede dyrehospital.

Dyreklinikken, LIFE

Teddy var indkaldt til helbredstjek af vores dyrlæge i Blågårdsgade. Jeg tænkte, vi denne gang skulle prøve Landbohøjskolen. Vi går dagligt tur i området, hvor jeg har fulgt ombygningen af dyrehospitalet. Nu havde jeg muligheden for at se bygningen indefra.

Flot var det. Det var en fornøjelse, at venteværelset var enormt, så man kunne skabe afstand mellem dyrene.

Tid skal man have masser af. De dyrlægestuderende er meget grundige. Når de har gennemgået hunden, kommer en mentor, som skal godkende behandlingen. Teddy fig UG med pil op.

Teddy
Det er bedre at se dyrehospitalet udefra

Vi fik en rigtig god behandling. Men næste gang vil vi gå til egen dyrlæge igen.

Gård på Frederiksberg

På Frederiksberg har vi flere smukke gårde. Denne ligger på Solbjerg Kirkegård og er vist kirkegårdens materielgård.

Korsvej

Korsvej…

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet, Dyr. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Der er mange lange gange

 1. Madame skriver:

  Hvor er det flot, at Teddy fik 12 med pil opad 🙂 Jeg var slet ikke klar over, at Landbohøjskolens dyrehospital er blevet renoveret. Har selv været der med min første kat for mange år siden og fik en god behandling. Sikke dejlige billeder du viser her!

 2. Megan (Lene) skriver:

  Dejligt at se lidt billeder fra det renoverede landbohøjskole-dyrehospital. Som ganske ung var jeg i erhvervspraktik på Landbohøjskolen. Jeg ville være dyrlæge. Og jeg havde en god og spændende uge, men dyrlæge blev jeg altså ikke! 😉

  Dejligt at Teddy er så fin. Det giver sådan en rolig glæde bagefter. Og flot ser han jo ud!

  Ha’ en god weekend, Lone. Skal I mon på landet? Klem.

 3. Vicki skriver:

  Teddy er stadig en af de smukkeste hunde jeg har set, og så er det jo bare skønt at han har fået topkarakter 🙂

 4. Anette skriver:

  Dejligt at høre at dyrlægen var tilfreds! Det lyder godt med et stort venteværelse. Min mand var lige ved dyrlægen i dag med Kenzo – det var svært at få ham med derfra – der var et par lækre tæver i (det meget lille!!) venteværelse.
  Godt at høre om det veloverståede besøg. Måske vanker der en lille belønning til Teddy så? god weekend.

 5. Rejen skriver:

  Skønt at Teddy fik UG han er nu også en skøn hund…Skønne billeder og en flot gård, jeg synes den gule farve er fin…;-D

 6. Lone skriver:

  Madame, Man får en rigtig god behandling på dyrehospitalet, og vi blev glade for den fine karakter 🙂

  Megan, Hvor sjovt at du også ville være dyrlæge som ganske ung. Det ville jeg også. Jeg var ikke i erhvervspraktik men var heldig at få lov at køre med vores lokale dyrlæge et par dage for at opleve hans dagligdag 🙂
  Nej, vi skal ikke på landet. Husbond har haft fødselsdag, og han skal fejres i aften. Men på tirsdag 🙂 Klem og god weekend til dig og dine piger.

  Vicki, Jeg blev også glad for at høre, at han er en sund vovse 🙂

  Anette, Uha ja, jeg har også siddet i små venteværelser, hvor der har været amoriner i luften (eller knurren) mellem hunde, katte, som hvæser og meget bange dyr. Det var en befrielse med al den plads.
  Kenzo har i hvert fald et dejligt minde om dyrlægens venteværelse 🙂

  Rejen, Det var dejligt, at vi slap godt igennem besøget 🙂
  Jeg bliver altid så glad, når jeg ser en velholdt bygning med den smukke, gule farve. Ja, gården er flot. Synd, at den ikke benyttes til behoelse.

  Rigtig dejlig weekend til jer 🙂

 7. havehyrden skriver:

  Jeg har været mange steder på LIfe, blot ikke i dyrelægeafdelingen. Men dejligt at Teddy var sund og rask 😉

 8. Havfruen skriver:

  Høres flott ut med stort venterom og avstand mellom dyrene. For dette kan være et mareritt synes jeg. Jeg pleier å la Major sitte i bilen til det er vår tur.
  GOdt at Teddy er en frisk og fin gutt:) Han ser jo så fin ut:)
  Ha en fin lørdagskveld, klem fra meg:)

 9. Lone skriver:

  Havehyrden, Det lyder spændende, at du har været omkring på LIFE. Man kan komme på en rundvisning engang imellem.

  Havfruen, Det er en rigtig god idé at lade Major sidde i bilen til det bliver hans tur.
  Dejlig mandag til dig. Klem fra mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *