Jeg måtte til det…

Et diffust lys i vinduerne mod vest hindrede mig i at se solnedgangen i går
aftes. Jeg blev nødt til at hente vaskebalje og sæbe frem, så i det mindste
de
vinduer blev rene. Da jeg var færdig, var solen gået ned.

Vinduespudsning

I morges blev jeg nødt til at tage resten af vinduerne i stuen. De øvrige må vente. Der skal være tid til lufteture.

Fjorden

Teddy og jeg er atter på landet. Vejret har været dejligt, og vi har opholdt os meget ude. Kinderne og halsen har fået lidt rødme af solen, og håret har fået lyse lokker af ‘Garnier’.

Teddy og Santa
Brownies

Jeg har gået med Halfdan Rasmussens digt Noget om helte i hovedet i disse dage…

Der står krokus i min have
Der står øller kaffe på mit bord…

Krokus

Du kan høre Otto Brandenburg’s fortolkning her.

Jeg har talt med en velfornøjet husbond i telefonen i morges. Han fortalte om spændende opgaver, som ventede på jobbet.
Det er herligt, at husbond elsker sit arbejde og ikke misunder mig mine dage på landet.

Her er fredeligt og stille
Her er ingen larm og støj
Jeg har sået kruspersille
og et brev med pure løg…

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Jeg måtte til det…

 1. Madame skriver:

  Åh ja, det er en rigtig dejlig sang – jeg kan høre den for mit indre øre. Hvor må det være dejligt for dig at være midt i stilheden på landet, og så er det jo skønt, at din husbond ikke har noget imod, at du og Teddy er der alene. De kønne brownies er slet ikke til at stå for 🙂

 2. Megan (Lene) skriver:

  Halfdan Rasmussen er min helt store digterhelt! Fantastisk.

  Og sikke et skønt billede af hundene. Åh, de er lækre. Og det er du sikkert også med farve i kinderne og lys i håret! 😉

  Nyd livet på landet. Det er jo fine spænde forårsdage.

  Jeg sender hilsener fra syd og fra hundepigerne! Klem.

 3. havehyrden skriver:

  Sikken nogle smukke fotos af de to dejlige hunde, charmerende med det grå skæg 😉
  Jeg er gået over til at hyre en vinduespudser efter jeg fik et gavekort på en her i efteråret. Hans pudsning var bare 1000000 gange bedre end min, så nu får han lov i stedet 😉 Han kommer lørdag.

 4. Inge skriver:

  Åhhhh for pokker hvor jeg ikke er ret glad for at pudse vinduer.. Jeg plejer selv at tage dem inde.. hvis ikke jeg kan overtale min søde rengøringstornado til det.. 🙂 Udendøre er det Hasse der klarer det.. Jeg ville have en vinduespudser til at komme, men det mente han ikke var nødvendigt, det kunne han sagtens selv klare.. og nu hænger han på den opgave 🙂

 5. Lone skriver:

  Madame, Jeg holder også meget af sangen. Teksten passer så fint med, hvordan jeg har det på landet. – Stilhed og ro. Jeg bekymrer mig ikke om, hvad der sker ude i verden i de dage 🙂 Ja, de er søde de brownies 🙂

  Megan, Også min 🙂
  De er søde sammen de to. Ligner Lady og Vagabonden 🙂
  Klem til dig og dine tre skønne piger.

  Havehyrden, Jeg var heldig, de sad stille i et splitsekund. Godbidder i den ene hånd er en stor hjælp 🙂
  I går tænkte jeg faktisk også på, at vi måske skulle hyre en vinduespudser til sommerhuset. Det er et kæmpearbejde med alle de små ruder, som er svære at få helt blanke pga. havgus fra fjorden. 300 penge er ikke meget for at få én til at klare den sag, som tager mig et par timer.
  Dejligt, at du får klaret dine på lørdag 🙂

  Inge, Spændende, hvor længe Hasse holder ud 😉
  Jeg kan godt lide at pudse vinduer. – Dvs. dem i vores lejlighed, ikke de små, som vi har i sommerhuset. Det giver en større tilfredsstillelse, når jeg selv har gjort det. Men jeg gør det kun så længe, jeg syntes, det er sjovt 🙂

 6. Anette skriver:

  Ja vinduespudsning skal til indimellem. Vi betaler os fra den udvendige del – ikke fordi vi har mange vinduer men fordi vi aldrig fik taget os sammen til at pudse vinduerne udvendigt på 1. salen. Så vi betaler os gerne fra det.

  Hvor er Teddy og Santa søde ♥ De klæ´r hinanden godt 🙂 God weekend til jer 🙂

 7. Lone skriver:

  Jeg tror også, vi skal have en vinduespudser til sommerhuset. Dér er der meget andet, jeg hellere vil bruge et par timer på 🙂

  Ja, de klæ’r hindanden godt de to. Vi nyder også at se dem sammen. Santa er en sød og blid pige, hvor Teddy er mere frembrusende.

  God weekend også til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *