En dejlig dag

Udover at have været i skoven og set de første anemoner og nusset lidt i haven, har jeg ikke lavet andet end at nyde solen og den himmelblå.

Fly

En humlebi landede brat på terrassen lige ved mine fødder.
Den var helt fortumlet og stod og sundede sig en tid. Jeg tog den op og satte den over i et bundt forårsblomster, hvor den kunne drikke lidt nektar og komme til hægterne igen.

Humlebi

Jeg ville kigge til den senere men glemte det, efter jeg havde gået endnu en runde på grunden og nydt det spirende liv.

Haven

De fleste vintergækker ser nu trætte ud, hvorimod krokus stråler. Staudevalmuerne har bredt sig meget i år. Det glæder mig.

Haven

Peberbuskene står også og stråler. Jeg havde nær overset dem. De står  beskedent i baggrunden eller har formeret sig under fyrretræerne, hvor de ikke er nemme at se. Men når man først har fået øje for dem, er de en fryd.

Haven

I mørkningen sad Teddy og jeg på Teddys udkigsbænk og kiggede ud på aftenhimlen.

Hyggebænken

Vi blev enige om, at det var bedre at gå udenfor og nyde det.
Teddy havde pelsen på, jeg tog min overfrakke, og så gik vi ud og nød denne dejlige aften.

Hyggebænken

Lige om et øjeblik skal jeg se ‘Homeland’, og så kalder dynerne :-).

Dette indlæg blev udgivet i Natur. Bogmærk permalinket.

6 Responses to En dejlig dag

 1. Rejen skriver:

  Skønne billeder fra en skøn forårsdag sammen med en god ven…;-D

 2. MissMuffin skriver:

  Jeg elsker anemoner!
  Hvis det dejlige vejr holder må jeg heller køre i skoven med Emma i weekenden. Vi har en skov herude, Lundby Krat, hvor skovbunden er fuldtændig dækket af anemoner. Det er et virkeligt smukt syn og en skøn duft af forår:)

 3. Lone skriver:

  Rejen, Tak – og ja det var dejligt 🙂

  MissMuffin, Jeg tror altså ikke, at du skal regne med, at skovbunden er dækket allerede. I vores skov var bunden lysegrøn her og der, og vi så kun tre udsprungne anemoner. Men med sol i disse dage kan det sagtens gå hurtigt. Rigtig god fornøjelse 🙂

 4. Madame skriver:

  Sikke nogle dejlige billeder du har taget! Ja, forårsblomsterne er en fryd at se på lige nu. Det er meget smukke billeder, hvor du har fotograferet dig selv i spejlet. Gårsdagens varme må have lokket humlebien frem, men jeg har ikke set nogle her hos os endnu.

 5. Inge skriver:

  Hvor er det skønne billeder af forår.. TAk skal du have Lone.. 🙂

 6. Lone skriver:

  Madame, Tak 🙂 Man kan jo ikke lade være med at fotografere foråret. Jeg nyder selv de mange dejlige forårsbilleder, vi finder i blogland.
  Det undrede mig at se en velvoksen humlebi i går. Jeg troede ikke, at de overvintrede.

  Inge, Tak selv for det smukke krokustæppe, du viste 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *