Ud af byen

Vi på vej 🙂

Påskeferie

Væk fra naboens larmende altanarbejder. Men dér bliver der sikkert heller ikke larm de næste dage 🙂

Påskeferie

Men her – ude på landet – er der garanteret stille. – I hvert fald til i morgen, hvor der sikkert bliver det store rykind af andre frihedselskende.

Påskeferie

Påskepynten er fundet frem fra gemmerne og basilikum og estragon er sat i potter.

Påskeferie

Nyvaskede tæpper, plaider, pudebetræk, håndklæder mv. er på plads …

Påskeferie

og min uundværlige friskpressede grape-/appelsinjuice er sat på køl.

Det er påskeferie fra i dag og mange dage frem. Og denne den første dag i ferien har budt på dejligt solskinsvejr, som er blevet nydt på terrassen.

I morgen skulle det atter blive en smuk dag. Vi skal ud i en nærliggende skov. Jeg har hørt forlydender om, at skovbunden er totalt dækket af nyudsprungne anemoner.

Påskeferie
Er der noget spiseligt på bordet derude?

Teddy er et hængehovede. Han er lidt mærkelig. Hvis ingen har lyst til at lege eller gå tur, vil han helst være inden døre. Han kan ikke se nogen mening i at være i haven, hvis der ikke sker noget. Vores gamle hund, Rufus, elskede  haven og var ikke til at drive ind. Han skulle følge med i alt. Teddy er ligeglad men skal alligevel følge med i, om vi spiser noget. Mad vil han helst ikke gå glip af 🙂

I ønskes en rigtig dejlig påske 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Påske. Bogmærk permalinket.

12 Responses to Ud af byen

 1. Rejen skriver:

  Skønne Teddy, mon ikke han også vil anemonerne…God påske til jer..;-)

 2. Catarina skriver:

  Tak og også en god påske til jer.

  Hvor ser der hyggeligt ud derude på landet og jeg kan levende forestille mig den ro det må være at komme der.

  Nej, man skal man nødigt gå glip af. Skønne billeder. 🙂

 3. Inge skriver:

  Tak i lige måde Lone, håber ikke larmen er taget med jer.. 🙂

 4. Megan (Lene) skriver:

  Skønne billeder Lone. Godt at komme ud på landet igen!

  Ved du hvad, jeg er ret sikker på, at Teddy nyder trygheden indendørs. Han holder gerne øje med jer, men jeg tror at han “husker” sin skæbne og sætter stor pris på, at han er hos jer nu. Har et hjem. Og det passer han på at blive i. Indendørs. Når I ikke leger sammen udendørs! 😉

  Ha’ en fin påske. Her er Josie nu på plads til påskeferie, vi to har netop gået en lang og mindful morgentur og inspiceret hele området. Alt ånder påskefred. Som jeg dog knuselsker min gamle pige!

  Møffer fra hundepigerne, klem fra mig.

 5. Madame skriver:

  Sikke nogle dejlige billeder, Lone, og det er godt at læse, at I er på landet! Jeg må en tur i skoven og se anemonerne. Jeg var ikke klat over, at det er anemonetid allerede. Nu får vi forhåbentlig nogle dage med smukt vejr, men køligt er det jo. Ha’ en rigtig god påske!

 6. MissMuffin skriver:

  Haha, Teddy ved måske slet ikke at han er en hund? Mennesker vil også gerne være inde med mindre der er et formål med at være ude:)
  Dejligt at i har sommerhuset, for der er altså ikke noget bedre end at tilbringe sine ferier der, uanet vejret..

 7. Therese skriver:

  Skønne billeder , Lone. Sikke en god idé at sætte krydderurter i gamle skåle og Potter.

  Pyh, naboen laver altan ! Det må virkelig larme og genere meget. Jeg husker da vores underbo lavede fransk altan. Det larmede og der blev så gulvkoldt hos os i den tid for der var piv-åbent i deres mur mens det stod på.

  Ha en fantastisk påske på landet 🙂

 8. havehyrden skriver:

  Jamen hvor er det dejligt at I kan tage ud af byen, væk fra larmen. det er da en stor luksus 😉
  Dejligt billede af Teddy ud af vinduet. kom han ikke fra et Internat, og måske fra et tidligere liv hvor man ikke kunne forvente at få mad hver dag?
  Vores gamle kat er helt på samme måde. Og det tror vi helt sikker skyldes at den har gået rundt på gaden i Valby uden at få noget at spise. Det sætter åbenbart sine dybe spor i de små dyr….
  god påske

 9. Anette skriver:

  Rigtig god påske til jer ønsker Kenzo og jeg. Vi er hjemme fra sommerhus igen og skal slappe af i morgen inden vi skal til frokost ved min svigermor mandag. Kan nu godt forstå Teddy ikke vil gå glip af mad 😀 Sådan har min hund det jo også 😀 Håber i nyder stilheden på landet 🙂

 10. Lone skriver:

  Rejen, Jo det tror jeg 🙂

  Catarina, Jeg er så taknemmelig over, at vi har en stille plet uden for København 🙂

  Inge, Nej, den tabte os af syne, da vi forlod motorvejen 🙂

  Megan, Jeg tror, du har ret i, at det kan have en betydning for hans adfærd, at han har mistet et hjem én gang tidligere.
  Åh jeg kan sagtens sætte mig ind i, hvor meget du elsker din Josie-pige. Jeg har lige læst din smukke kærlighedserklæring til hende. Den kærlighed holder evigt.
  Møffer retur til pigerne. Klem 🙂

  Madame, Jeg håber, du har været ude og se anemoner. Desværre har det været så koldt i disse dage, at de ikke har åbnet sig fuldt ud igen.

  MissMuffin, Han har taget fejl af et eller andet 🙂 Det undrer os meget, idet han jo er en blanding af to jagthunde og derfor burde elske det udendørs liv. Det gør han dog heldigvis også, når vi går tur 🙂

  Therese, Der må også være koldt hos vores nabo. Der er åbent langt ind under gulvbrædderne. Jeg gruer for, når det bliver vores tur … Men vi kan heldigvis tage på landet 🙂

  Havehyrde, Jo, vi fik Teddy fra et internat. Han har været godt behandlet i sit tidligere hjem og været højt elsket, fik vi at vide. Han har også et skønt temperament og bærer ingen tegn på et tidligere trist liv. Kendere har fortalt os, at han har arvet sin madlyst fra de to racer, han er avlet fra 🙂
  Jeg tror også, at det sætter dybe spor i dyrene, hvis de er blevet svigtet i deres liv.

  Anette, Vejret har ikke vist sig fra sin pæne side i denne påske. Godt, man har hund, så man i det mindste har en grund til at gå ud i kulden. Så er det ikke så ringe endda at komme ind i varmen igen. Teddy har vist sin madglæde – især – fra labradoren i ham 🙂

  Mange varme påskehilsener til jer 🙂

 11. FivetoSix skriver:

  Han er vidunderlig ham DER Teddy 🙂

 12. Lone skriver:

  FivetoSix, Ja, han er vidunderlig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *