Overtro?

Jeg har noget kobbertråd i værktøjskassen, du kan få. Det må gøre det ud for det samme, var husbonds kommentar.
Jeg tror nu mere på, at en lille plade kobber skjult af rustfrit stål og “guld” har en større virkning 😉

Nyt smykke
Fra lynxdesign.dk

Jeg har købt et magnetisk armbånd, som skulle give kroppen nogle positive energier.

En af frokostpigerne forleden, havde haft sit i nogen tid og syntes, det havde hjulpet på hendes begyndende slidgigt.
Jeg har også fået konstateret let slidgigt, så sådan et måtte jeg prøve.

Nyt smykke

“Troen kan flytte bjerge” og “placebo effekt” – siger mange. Men dyr kender ikke til de begreber – og hos dem virker det.
Heste med sygdomme i ankler er blevet helbredt ved hjælp af kobber-magnetisme.

Min gamle hund, Rufus, blev smertefri af sin hofteledsdysplasi, da han fik indlagt guldstumper i begge hofter. Han haltede ikke de fem år, han levede efter operationen. Dyrlægen kunne ikke sige, hvorfor det hjalp, men at det gjorde i
90% af tilfældene.

Vi er blevet inviteret til bedsteforældredag i Cecilies og Karolines vuggestue den 11. maj. Det blev jeg meget rørt over, nu det ikke er mine egne børnebørn.

Invitation

Længere nede i invitationen står der, at vi er velkomne til at tage spiselige blomster med til børnene, som vi kan plante i haven.

Jeg må have googlet, hvilke blomster, som er spiselige. Jeg kender kun til tulipaner violer og morgenfruer. Måske skulle jeg hellere give et lille minifrugttræ.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Overtro?

 1. Rejen skriver:

  Jeg ville nu også hellere have det flotte armbånd end et stykke kobbertråd, og jo jeg har også hørt at det hjælper en stor del der bruger kobberarmbånd.. ;-D God weekend..

 2. Madame skriver:

  Hvor er det spændende med dit armbånd! Og pointen med dyr og placebo må kunne lukke munden på alle, der er skeptiske.
  Det er rørende, at I er inviteret til bedsteforældredag i vuggestuen!
  Lone, jeg må lige fortælle dig, hvad jeg læste i Frederiksborg Amts Avis i går- nemlig at fåreavleren, der havde får her, har fået en bøde på 55.000 kr. for bl.a. vanrøgt af sine dyr og overtrædelse af dyreværnsloven.

 3. Lone skriver:

  Rejen, Ja ikke 🙂 Jeg er meget spændt på, om det virker.

  Madame, Det er nemlig svært at bortforklare, at det hjælper på dyr 🙂
  Hvor er det dejligt at høre, at fåreavleren har fået en klækkelig bøde for vanrøgt af sine dyr. Beløbets størrelse siger meget om, hvor grov vanrøgten har været. Bøderne plejer at være alt for lave. Det glæder mig utroligt meget, at man nu slår hårdt ned på dyremishandlere. Det betaler sig at råbe op, når man ser den slags. Du har især gjort en stor indsats. Tusinde tak fordi, du fortalte mig det. Det var en dejlig nyhed 🙂

 4. Anette skriver:

  Jeg har også hørt om det før – håber det kan hjælpe dig også. Skønt at få sådan en invitation – det er rigtig hyggeligt ifølge mine forældre som jævnligt er til bedsteforældredage med mine nevøer/niecer.
  God fornøjelse med det 🙂

  Godt at læse nyheden om fårene som Madame fortæller om. God lørdag aften.

 5. Lone skriver:

  Anette, Jeg bilder mig allerede ind, at det har hjulpet 🙂
  Jeg glæder mig til at opleve sådan en bedsteforældredag.

 6. Lone skriver:

  Anette, Jeg bilder mig allerede ind, at det har hjulpet 🙂
  Jeg glæder mig til at opleve sådan en bedsteforældredag.
  Det var en rigtig god nyhed, Madame fortalte. Så kan han forhåbentlig lære at behandle dyrene ordentligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *