Valget stod mellem Dyrehaven, Frilandsmuseet og Frederiksberg Have

Det faldt på Frilandsmuseet og Tivoli. – Natur til mig og Teddy og fest og farver til husbond 🙂

På Frilandsmuseet

Vi troede, vi havde Frilandsmuseet for os selv. Vejret tegnede ikke for godt i formiddags. Der kom endda et par stænk på ruden på vejen derud. Men det var Grundlovsdag, og det vrimlede med masser af familier med oppakningtil en dag i det fri.

Vejret blev bedre og bedre, og vi gik en lang tur med Teddy derude. Bygningerne kender vi, så vi var kun inde og se et par stykker af dem.

På Frilandsmuseet

Hestevogne med passagerer kom forbi nu og da. Der var heldigvis altid en port, jeg kunne gå ind i med Teddy, mens de passerede. Ikke at han er interesseret i hestene, men jeg var ikke sikker om de var fortrolige med hunde.

På Frilandsmuseet

Jeg bad husbond tage et billede af os. Teddy var helt oppe at køre over alle de skønne dufte fra får, geder, høns og gæs – for ikke at tale om de andre hunde, som også var ude med familien. Det skulle være et billede, som viste mig med en velopdragen hund, der sad pænt. Det tog tid, inden han kom på plads. Han sad et splitsekund, så var vi på vej igen 🙂

På Frilandsmuseet

Hestevognen kom atter forbi, og vi smuttede ind i en anden port.

På Frilandsmuseet
Sød lille detalje på en af gårdene

Nå ja, så var der igen noget vand, som skulle stoppes. Nu kunne jeg ikke lide at fotografere folk, som stod og så på, men de stod i en rundkreds og smilede af den skøre hund 🙂

Senere på dagen tog vi i Tivoli. Måske kommer der lidt om det i morgen.

God Grundlovsdagsaften til jer 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Valget stod mellem Dyrehaven, Frilandsmuseet og Frederiksberg Have

 1. Rejen skriver:

  Der er skønt på Frilandsmuseet, kunne være jeg snart skulle smutte forbi igen, jeg bor jo kun 10 minutter derfra…Skøre Teddy der tror han kan fange vandet..;-D

 2. Inge skriver:

  Hahahaaa.. sikke en skøn video.. Det må være svært at være Teddy, med alt det vand der bare bliver ved med at komme væltende.. 🙂

 3. Anette skriver:

  Ha ha ha – årh hvor skønt at se din video. Han havde ikke meget held med at stoppe vandet – men han prøvede da godt nok ihærdigt 🙂

 4. Therese skriver:

  Der er så dejligt på Frilandsmuseet. Det er rigtig mange år siden jeg har været der, og nu fik jeg helt lyst til at ta’ derop.

  Det var nok godt I ikke valgte Frederiksberg Have. Jeg var der til bolig/have-udstilling, og der var sort af mennesker. Pyha. Det kunne selvfølgelig ha’ været hyggeligt at rende ind i jer, og den skønne Teddy. Jeg er sikker på at Spunken ville elske at sige hej til ham.

  Rigtig dejlig aften til jer.

 5. Madame skriver:

  Sikke nogle skønne billeder – og videofilm 🙂 Der er så dejligt på Frilandsmuseet, og jeg får lyst til at tage derhen en af de næste dage. Var der sidst i december til deres hyggelige
  ‘Jul på Frilandsmuseet’, men der er nu smukkere om sommeren. Var du også hennne og se den gamle staudehave i nærheden af udgangen til Brede?

 6. Lone skriver:

  Rejen, Ja du bor lige ved siden af 🙂 Du må tage Naja med derover og se på får og geder 🙂 Jeg og et par kollegaer gik engang imellem en smuttur ind på Frilandsmuseet i frokosten, da jeg arbejdede i Sorgenfri. Der er så smukt derude.

  Inge, Han er næsten ikke til at stoppe. Gad vide, om hans tidligere ejer har sat de griller i hovedet på ham 🙂

  Anette, Hvis han fik lov, tror jeg, han ville blive ved til han segnede 🙂

  Therese, I skulle tage derud nu, hvor der er mange lam og kid hos får og geder. Åh ja, det er sandt, der var haveudstilling. Jeg så godt boderne forleden, jeg kom forbi – og de lange køer. Når jeg går tur i Frbg. Have kigger jeg altid efter en rødtop med en smuk Spunk i klapvogn 🙂

  Madame, Vi har også været der i en december, men jeg holder også mest af museet, når der er grønne omgivelser.
  Nej, denne gang kom jeg ikke forbi den gamle staudehave – desværre … Jeg har set den nogle gange, men har faktisk glemt den, til du nævnede den. Hvor ærgerligt. Den er sikkert meget smuk lige nu. Du må tage derud og vise os, hvor smukt der er 🙂

 7. Mia Folkmann skriver:

  Der er så dejligt på Frilandsmuseet, og jeg går også tit tur derude. Selv om man kender husene, er det en fornøjelse at gå i området, og man kan jo altid lige kigge indenfor de steder, der er allerbedst.

  Ja, du kan tro, at jeg også passer på de mejsekuglenet. Jeg fodrer ikke fugle her, fordi jeg jo skal sælge huset, men jeg gør i Hollymount, og kuglerne bliver placeret i en særlig holder, der er egnet til dem.

 8. Lone skriver:

  Mia, Man smutter nemlig lige indenom de huse, man holder allermest af 🙂
  Jeg bruger også kun holdere beregnet til mejsekuglerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *