Skiltning

Møbelforretningen, Anton Dam, på Gl. Kongevej er gode til at signalere udsalg på en anderledes måde.

Anton Dam

Disse har ikke været de mest spændende. Men jeg syntes, at især nedenstående skiltning er smart fundet på, idet de også sælger Hästens senge og der refereres til “hestene” i stalden i kælderetagen.

Anton Dam

Jeg var i gang med store rengøringsdag i slutningen af sidste uge, fordi vi havde gæstebud lørdag. Jeg gik grundigt til værks – også i reolerne, og sør’me om jeg ikke fandt Mia Folkmann’s bog om Dukkehuset som hobby 🙂

Dukkehuset

Jeg vidste jeg for mange år siden købte en bog om dukkehuse, fordi jeg ville indrette et i klunkestil og manglede gode idéer. Dukkehuset fik jeg købt.  Jeg fik også købt ting til det yndigste badeværelse i fransk stil. Så kom jeg ikke længere den gang, men interessen er der bestemt stadig. Jeg skal bare lige finde tiden til det.

Så er vi allerede nået til september. Hvor bliver tiden dog af? Det er ikke meget, jeg har været i blogland. Der har været meget at lave på udendørs-fronten. Og det er dér, jeg har opholdt mig mest. Jeg kan ikke sidde udendørs med min bærbare. Det er umuligt at se noget på skærmen. Når jeg er kommet ind sent om aftenen, er jeg faldert ned i de bløde møbler med en bog, set et ikke interessant tv-program eller faldet i søvn.

Men nu mørknes det tidligere derude, så der bliver mere indetid – tid til at kigge mig omkring og se, hvad I har bedrevet i løbet af sommeren 🙂

Tyr
Han stod lige ved cykelstien på Nørrebro 🙂

Nu er jagtsæsonen startet på kronhjort, dåhjort og ræve m.fl. Kronhjorte har vi ikke her omkring. Jeg mener kun vi har rå’er, som man ikke må skyde før om en måned. Alligevel hører jeg skud hele tiden, og rå’erne løber forvildet rundt her i haverne og på friarealerne. Jeg tror, der bliver skudt på alt vildt, der rører sig på markerne. Hvem skulle overhovedet have en chance for at kontrollere, hvad der bliver nedlagt?

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet, Dyr, Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Skiltning

 1. Rejen skriver:

  Sjove og anderledes reklamer, jeg håber at vi kan nå at komme i dyrehaven og se kronhjortene slås om hunnerne men synd at der ikke bliver holdt øje med hvad der bliver skudt, man kan jo bare håbe på at jægerne overholder reglerne..;-D

 2. Inge skriver:

  Det er da sjove og kreative reklamer de har i den butik.. 🙂
  Vi har også hørt mange skud både i går og i dag, og undret os over, hvad der mon måtte skydes allerede nu, tak for oplysningen Lone, jeg troede først de måtte begynde på at skyde dyr i oktober.

 3. Madame skriver:

  Vi har vist fuldstændig samme syn på jagt, Lone. Da jeg var sammen med mine nevøer i weekenden, måtte jeg lægge bånd på mig selv, fordi to af dem er jægere.
  Det er nogle skønne reklamer, du har fundet hos Anton Dam!

 4. Lone skriver:

  Rejen, Pas på med at gå for langt ind i Dyrehaven, mens kronhjortene er i brunst. Det har jeg prøvet, og det var ret frygtindgydende.
  Ja, vi må håbe, at jægerne overholder reglerne 🙂

  Inge, Jeg undrede mig også over, der blev skudt så meget lørdag morgen. Jægerne var igang straks solen stod op den 1/9. Man skal sikkert overgå hinanden med, hvor mange man har fået nedlagt den første skydedag 🙂

  Madame, Jeg kender det med at skulle lægge bånd på sig selv, når man er i selskab med jægere 🙂 Jeg har et meget ambivalent forhold til den nedskydning. På den anden side ved jeg godt, at dyr, som sendes til slagteriet har et forfærdeligt liv inden, hvorimod hovdyrene i fri natur har haft et dejligt liv. Men jeg hader at høre, de bliver skudt. Og det er ikke alle jægere, der overholder gældende regler.

 5. Mette skriver:

  Kom lige forbi, og tænker at jeg hellere lige må fortælle at det skam ikke kun er jagten på krondyrene der er gået ind.
  Ande- og gåsejagten gik også ind d. 1/9, så det er formentlig både helt reelle og lovlydige jægere I har hørt skud fra.

  Med venlig hilsen Mette :o)

 6. Lone skriver:

  Mette, Du har ret. Jagten er er også gået ind på mange andefugle 1. september. Jeg har slet ikke tænkt i fugle, så det er nok dem der skydes – især da nogle også har hørt skud ude fra fjorden. Tak for info 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *