Tænkte,

… at det var Guerilla Gartnerne fra DR2, som havde været på spil, da jeg kom forbi bunkeren med skulpturen, Nilguden, ved Dronning Louises Bro.
De 16 børn havde fået tube-huer på. I træerne på bunkeren hang gynger for små og store børn, en hængekøje og et tov med klatreknuder.

Nilguden

Man kunne kun blive i godt humør af synet. Ved nærmere eftersyn viste det sig, at det var et tiltag for at redde broens bunkere.
Det ville være synd og skam at nedlægge bunkerne. På dejlige sommerdage benyttes de af mange, som nyder frirummet i de hektiske omgivelser. Om aftenen kan man sidde og nyde solnedgangen over byens tage. Hep for at bevare skoven, plænerne, gyngerne og skulpturerne på bunkerne.

Den blog vil jeg bestemt følge fremover.

 

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

5 Responses to Tænkte,

 1. havehyrden skriver:

  det var da en sjovt påfund 😉 God humor. Men mon ikke bunkerne er grobund for en masse rotter og derfor skal fjernes?
  Flotte fotos fra tivoli. Vi er cyklet forbi mange gange i denne uge og set alle forlystelserne på afstand. Tænk at nogen tør tage så højt op og for derefter at nærmest have frit fald på jorden. Og betaler for det? ;-)…..

 2. Madame skriver:

  Ja, sikke et sjovt syn – lige til at blive glad af. Først troede jeg, det var almindelig Street Art, men der var altså en anden tanke bag.
  Det er en en skøn blog du linker til!
  Ha’ en dejlig søndag 🙂

 3. Deborah skriver:

  Jeg ville bestemt også synes, det var synd og skam og nedlægge. Det er som om alt hvad der hedder traditioner og minder skal udryddes – Mangler “kan ikke lide knappen” 🙂 Og bloggen, den skal jeg også følge. Tak for du delte!

 4. Inge skriver:

  Sikke en sjov måde at gøre opmærksom på.. Jeg må ind og kigge på den blog.

 5. Lone skriver:

  Havehyrde, Ja det er 🙂 I nogle træer langs søerne er der opsat redekasser til fuglene. Det gør byen lidt dejligere.
  Hvis bunkerne skulle udryddes pga. rotter, skal man også fylde søerne op og asfaltere i stedet. Rotterne er der, hvor folk fodrer ænder. Jeg har dog aldrig set nogle.
  Ja, det er utroligt, at nogen betaler for det 🙂

  Madame, Man bliver nemlig helt glad ved synet, når man kommer dertil. Dejligt, at nogle tager initiativ til den slags glade oplevelser og gør opmærksom på, hvordan bunkerne ved broen er til glæde for os alle.
  Jeg syntes også, det er en skøn blog 🙂
  Rigtig god tirsdag til dig 🙂

  Deborah, Ja, her mangler vi knappen “syntes ikke om” 🙂
  Det gør byen fuldstændig kønsløs, når alle minderne bliver fjernet. Se nu bare Nørrebroparken, som var så smuk i min barndom. Det er forfærdelig trist at færdes i idag.

  Inge, Det er en rigtig god måde, som fremmer lysten til at støtte kampen for at redde broerne.
  Skøn blog – skrevet af en, som elsker sin by 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *