Jeg blev modtaget af pressefotografer

… og tivoligæster, som stod i en kødrand, da jeg gik ind i Tivoli i går aftes. Da gik det op for mig, at jeg ikke var den eneste, som skulle til premiere på Nøddeknækkeren. Jeg ser normalt ikke på ansigter, hvor jeg går, men da jeg kiggede mig omkring, var jeg omgivet af kendisser. Så har man set det med 🙂

Nøddeknækkeren
Billedet er herfra

Det var en fantastisk ballet. Helt eventyrlig. Jeg er stadig helt høj efter oplevelsen. De medvirkende fik da også en stående applaus i flere minutter.

Smukt, smukt smukt …

Tivoli by night
Tivoli by night

Dette indlæg blev udgivet i Kunst. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Jeg blev modtaget af pressefotografer

 1. Madame skriver:

  Sikke en fantastisk oplevelse, Lone – dejlige billeder – bare det var mig der havde set Nøddeknækkeren i går.

 2. Randi skriver:

  Dejligt at balletten levede op til forventningerne!

 3. Inge skriver:

  Det må ha’ været en skøn oplevelse at se Nøddeknækkeren, og det gør da ikke noget at man er i kongeligt selskab. 🙂

 4. Deborah skriver:

  Jeg kan sagtens forestille mig, at det har været en stor oplevelse. Når det er sagt, så husker jeg ikke, om jeg fortalte dig om Boykot Tivoli? Jeg kan dårligt forestille mig, at det er et koncept, du bryder dig om heller?

  Rigtig god weekend!

 5. anette skriver:

  Sikke en stor oplevelse det må have været. Og sjovt at rende ind i en masse kendisser 😉 God weekend.

 6. Rejen skriver:

  Lidt kongelig har man da lov at være!…;-D

 7. Lone skriver:

  Madame, Åh så smuk en oplevelse det var. Det er lige før, jeg kunne finde på at se den en gang til 🙂

  Randi, Ja – og det gjorde den helt afgjort 🙂

  Inge, Det var bare så skønt – og fantastikse scenerier.
  Altså Dronningen og jeg mødes tit ude i byen. Vi har også været i Zirkus Nemo sammen 🙂

  Deborah, Jo, du har fortalt om Boykot Tivoli. Jeg har også læst om det i pressen og er også forarget over, at Tivoli har indgået den sindsyge aftale med Kopenhagen Fur. Men det skulle ikke afholde mig fra at gå ind og se Nøddeknækkeren en gang til. Generelt bryder jeg mig ikke om Tivoli og kulørte lamper 🙂

  Anette, Det var en forrygende oplevelse. Ja, det var meget sjovt at se nogle kendisser. Fx Nikolaj Koppel, som jeg lige havde set i Spise inviterer forinden, jeg gik hjemmefra 🙂

  Rejen, Hihi, ja det var sjovt at prøve 🙂

  Rigtig god weekend til jer alle fra mig 🙂

 8. havehyrden skriver:

  Det lyder og ser rigtig flot ud. Sikken en dejlig oplevelse 😉

 9. Henny Stewart skriver:

  Jeg tænker da, at i det mindste en del af pressen faktisk var der for at se dig! Men dine billeder fortæller, at det er en fantastisk forestilling. Hun er nu engang ikke uden evner, vores dronning. 🙂

 10. Lone skriver:

  Havehyrden, Det var virkelig en eventyrlig oplevelse 🙂

  Henny Stewart, Man følte lidt, man blev vurderet men ikke fundet egnet 🙂 Hun er genial, vores dronning. Scenografi og kostumer var helt bedårende – og sikke en julestemning i baletten, der var lagt. Det ved jeg dog ikke helt, om det var hendes fortjeneste …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *