Den store kommode

… blev trukket ud fra væggen, og ud på gulvet blafrede alle mine fine papirposer, som jeg har samlet gennem de seneste ca. 5 år.

Jeg har en forkærlighed til papirposer. De særligt udvalgte er til d.d. blevet kastet ned bag omtalte kommode i mangel af bedre plads til opbevaring.

Jeg er i gang med at male soveværelse og opdager, at jeg har mange mærkelige gemmer bag garderobeskabe, i sengeborde og andre finurlige steder.

Jeg vidste godt, jeg havde papirposer gemt bag kommoden. Men så mange? Det var meningen, jeg ville bruge dem, når jeg skal give en gave eller en blomst væk. Men tænk, jeg nænner det ikke!

Den seneste er denne fra Søstrene Grenes, som jeg fik forleden, da vejen faldt indenom.

Sysler

Dem har jeg haft nogle stykker af. Mange af mine papirposer er endt op som konvolutter.

Sysler

Der var en december, hvor jeg producerede kuverter af papirposer og julegavepapir. Labels måtte limes på til adressefelt.

Limstiften måtte frem igen, da kuverterne skulle lukkes. Kuverterne passede ikke altid til kortets størrelse, så der gik tid med at få tingene til at passe ind i hinanden.

Modtagerne undrede sig over, hvorfor de fik post fra Irma, IDG, Cottenfield osv., inden de så kortet. Der gik virkelig ged i det, men det var sjovt.

Sysler

Nu står jeg så med 20-30 smukke, genfundne papirposer, som skal bruges til noget. De skal ikke bag kommoden igen. Nu skal der være orden i rodet.

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Den store kommode

 1. Sister Bonde skriver:

  Hold da fest for en god ide – har tonsvis 😀 af gemte papirsposer – og her var/er da ideen til at få dem brugt. Tak

 2. Lone skriver:

  Det var rigtig sjovt at lave kuverter. Idéen med at bruge dem som vase, som du viste på din blog engang, var altså også rigtig god 🙂

 3. Madame skriver:

  Det var virkelig sjovt at læse, at du lave kuverter ud af pæne poser, Lone – det er helt genialt fundet på, og de er så smukke!
  Jeg gemmer også pæne poser – men bunken må desværre jævnligt reduceres 🙂

 4. Lone skriver:

  I dag fandt jeg flere papirposer gemt i – en papirpose. Det er for galt. Noget må der ske. Jeg må også til at reducere mængden 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *