Oprydning

Fem sorte affaldssække med aflagt tøj blev afleveret hos Røde Kors i week-enden. Fire med mit og en med husbonds. Jeg kasserede med hård hånd.

Nu står der en sæk, som jeg vil aflevere til en speciel genbrugsbutik i Blågårdsgade. Tøjet er unikt. Det er købt hos Irenka i Smallegade. Forretningen er desværre nedlagt nu. – Synd og skam for de solgte tøj til os, som er lidt for os selv. Det var kjoler og florlette bluser  i organza og crepe mv. Tøjet er fra 30’erne og meget elegant. Jeg gik en del med det i et par år. Det sad perfekt dengang.

Min tanke var, at jeg senere ville hænge tøjet dekorativt op på et åbent-stående karlekammerskab, en gine eller deslige. Nu tror jeg dog tiden er inde til at give det videre til en butik, hvor nutidens unge kan få glæde af samlingen.

Oprydning

En sæk fyldt med bøjler blev også kasseret. Gamle træbøjler, som fylder alt for meget i garderobeskabene.
På min vej rundt i soveværelset (malerarbejde) kommer jeg snart til min  akilleshæl. Det er mine skotøjsæsker, som står stablet op. Det skal være slut nu.

I Ikea må jeg kunne finde nogle dekorative opbevaringskasser, hvor jeg kan smide hele baduljen ned i, så jeg kan overse, hvad jeg har.
Nedenstående opbevaringssystem ser nuttet ud, men jeg orker ikke at stå i morgentravlheden og binde sløjfer op for at få fat i et par sko.

Oprydning

Dette indlæg blev udgivet i Alt det andet. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Oprydning

 1. Madame skriver:

  Hvor er du effektiv, Lone, ja næsten hård mod dit fine tøj. Men jeg kender det jo godt, det må bare til med jævne mellemrum, hvis ikke skabene skal eksplodere.
  Er det dine egne skotøjsæsker? De er noget af det smukkeste, jeg længe har set.

 2. Lone skriver:

  Klædeskabet var faktisk ved at eksplodere, Madame 🙂
  Jeg er ved at male, og da klædeskabet blev hevet ud på gulvet, så vi at en del af bagbeklædningen havde løsrevet sig fra skabet.
  Nej, skotøjsæskerne er ikke mine. De dukkede op på nettet, da jeg søgte på opbevaringskasser til sko.

 3. Sister Bonde skriver:

  Ærger mig sådan, at vi ikke har sendt det hele op til Annie – hun kunne med garanti – have brugt en masse.
  Har nemlig også lige afleveret en masse til Røde Kors.
  Måske skulle vi oprette et blog-legat, så kan der hver måned uddeles til den der trænger 😀

 4. Irene skriver:

  Man kunne bruge det fine papir fra forrige post til at dekorer skotøjsæsker til opbevaring med og på den måde finde anvendelse for flot papir og ikke mindst spare mijøet et nyindkøb! 😉

 5. Lone skriver:

  Hvem er Annie, Sister? Jeg ville gerne have give det til en, som jeg vidste ville få glæde af det. Jeg tvivler på, at det tøj vi afleverer i containerne nogensinde kommer frem til de trængende.

  Det ville sikkert være en god idé med et blog-legat 🙂

 6. Lone skriver:

  Det var en rigtig god idé, Irene. Den tror jeg, jeg vil bruge 🙂
  Jeg har tænkt mig at købe én stor opbevaringskasse til at sætte ind på en hylde, hvor skoene blive smidt løst ned i, så jeg har det store overblik.
  Sådan en kasse kunne blive fin, dekoreret med de smukkeste poser.

  Tak for rådet 🙂

 7. Sister Bonde skriver:

  Hun står næsten øverst på min blog-liste.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *