År 2012

… er bastet og bundet og klar til arkivering. Refill til år 2013 er indsat i det gamle omslag. En af dagene skal jeg have overført mærkedage og aftaler til den nye kalender.

Kalender

Jeg kom sovende ind i det nye år.
21:15 gik jeg i seng og vågnede 00:30 nytårsnat. Husbond gik i seng ved 23:00 tiden og sov til langt op af nytårsdag.

Det er den mærkeligste jul og nytår, vi nogensinde har oplevet. Det har handlet om sygdom, som krævede søvn uanset, om det var nat eller dag.

Heldigvis klarede vi juleaften på gården i Haslev og 2. juledag hér med bravur. Så giv vi også ned med flaget. Teddy fik alle sine lufteture, så han har ikke grund til klage.

Nu er det den 2. januar, solen skinner, husbond er glad taget på job, jeg er kommet til hægterne igen, og i morgen skal der pudses vinduer. Nu skal lyset lukkes ind.

Vær velkommen 2013 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Hverdag. Bogmærk permalinket.

12 Responses to År 2012

 1. Madame skriver:

  Pyha, godt I er ved at være raske igen – det lyder som en drøj omgang! Ja, nu skal vi have lukket noget lys ind! Solen skinner og afslører, at jeg også må i gang med at pudse vinduer, og alle vores fødselsdage er netop skrevet ind i den nye kalender 🙂

 2. Havfruen skriver:

  Enda bra formen er stigende. Jeg startet også på jobb i dag og mange av mine kollegaer har vært sengeliggende i julen. Så langt har vi berget!!!
  2013 er i gang ja…..og morgen skal visst årets først storm komme….2012 hadde sin siste i julen:)
  Godt nytt år Lone, klem fra meg:)

 3. Rejen skriver:

  Der er vist mange der har ligget i julen, men det gør det jo ikke bedre for jer..Godt at I er ovenpå igen..Godt nytår..;-D

 4. Henny Stewart skriver:

  Godt, at I er ved at være ovre det værste.

 5. Lone skriver:

  Madame, Det har holdt hårdt må jeg indrømme.
  Ja, i går skinnede solen og lysten til at kaste sig over vinduerne var i top. I dag øser det ned og luften er gået af ballonen hos mig. Jeg vil vente til der bliver lovet tørvejr nogle dage. Jeg tror, jeg vil kaste mig over kalenderen i stedet 🙂

  Havfruen, Godt at høre, at I har undgået de sygdomme, som har hærget mange i december 🙂 Det har bare været så irriterende, at det skulle komme i en af mine yndlingsmåneder. Vi har til gengæld været fri for stormvejr i DK. Her er nærmest forår i disse dage – 9-10 gr. varme.
  Godt nytår til dig Guri. Klem 🙂

  Rejen, Det tror jeg også, der er. Næste år vil jeg lade mig vaccinere mod det ene og det andet. Sådan en omgang er altså for træls.
  Godt nytår til dig, Annemarie 🙂

  Henny, Ja, det er godt. Jeg troede aldrig, jeg ville blive mig selv igen 🙂
  God bedring til dig.

 6. Inge skriver:

  Det var en en træls omgang sygdom I løb ind i.. Godt at I er friske igen.
  Godt nytår Lone

 7. Fruen i Midten skriver:

  Også jer 🙁 Der er mange, der har været eller stadig er nede med flaget med en mere eller mindre grum influenza. Vi oplevede også dage, hvor vi lige pludselig gik kolde og måtte en tur på sofaen eller helt under dynen. Meget underligt. Godt, I er ved at være friske igen.

 8. Lone skriver:

  Inge, Uha – det var slemt …
  Rigtig godt nytår til dig 🙂

  Fruen i Midten, Ja det er mest influenza, som har ramt de fleste. Mit var vidst kold lungebetændelse. Godt, at I slap med et par dage 🙂

 9. anette skriver:

  Hvor er der bare mange der har været nedlagt her i julen. Vi er sluppet nogenlunde fri. Min mand har dog hostet siden lige før jul. Jeg er indtil videre sluppet – er også influenzavaccineret men det kan jo dog stadig ramme en omend i mildere grad. Jeg håber i snart er helt friske igen. Godt nytår 🙂 klem

 10. anette skriver:

  Hvor er der bare mange der har været nedlagt her i julen. Vi er sluppet nogenlunde fri. Min mand har dog hostet siden lige før jul. Jeg er indtil videre sluppet – er også influenzavaccineret men det kan jo dog stadig ramme en omend i mildere grad. Jeg håber i snart er helt friske igen. Godt nytår 🙂 klem

 11. havehyrden skriver:

  Det var da noget værre noget med jer to. Der er vist mange der har været syge i julen med influenza. Heldigvis har vi været forskånt.
  Men når du nu taler om lyset skal ind, så tænker jeg på hvordan nogle mennesker kan bo i f.eks Kiruna. Her er der intet sol i 5 måneder, og i de dage vi var deroppe kunne jeg godt mærke at jeg aldrig kunne bo sådan et sted. Det var spændende at være der og se nordlys osv, men kl 14 var det helt mørkt, intet lys før omkring kl 10 dagen efter. Og det er en hel anden form for lys end vi har.
  Jeg var faktisk rigtig glad for at komme tilbage til sydsverige og DK, lyset er helt anderledes og man kan rent faktisk se en sol. HErligt.
  Så jeg vil aldrig brokke mig over den mørke vinter mere 😉
  Håber ellers at I er kommet jer over sygdommen.

 12. Lone skriver:

  Anette, Godt, at I har været forskånet for sygdom. Din mand skal være opmærksom på hosten. Det var også sådan mit startede, og det er vidst kold lungebetændelse, jeg har haft. Næste vinter vil jeg også lade mig vaccinere mod influenza – og lungebtændelse, hvis man kan det.
  Du ønskes også et godt nytår. Klem til dig.

  Havehyrden, Jeg er glad for, at I har været forskånet for sygdom. Luften er sikkert langt bedre i Kiruna. 35 gr. frost må slå selv de værste vira ihjel.
  Det er godt nok lang tid at være uden sollys i 5 måneder. Selv om jeg holder af lange mørke aftener, kan man dog se frem til at her er lys næste dag – endda med solskinsdage. Det er ikke til at forstå, at nogle kan trives i mørke så længe.
  Men de har i det mindste en vidunderlig natur, de kan nyde – og køre i hundeslæde, hvad jeg sagtens kunne bruge en masse timer på 🙂
  Ja, det må have været skønt at komme til “syden” hvor her er mere lys. Dagene har allerede tiltaget med flere minutter.
  Velkommen tilbage Havehyrde og tak for dejlige indlæg og billeder fra jeres skønne ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *